من هم پسورد رو فراموش کردم
این سایته گفته چکار کنی من انجام دادم نشد کمک کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم پسورد رو فراموش کردم
این سایته گفته چکار کنی من انجام دادم نشد کمک کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ورزن من 30 6 کمک کنید کسی بلده ایا ویندوز رو فرمت کنم درست میشه؟
بچه ها يكي به داد من برسه
خبر مرگش نصب شد حالا فعال شده امااين ايكن پاندا نيست چه جوري غير فعالش كنم![]()
سلام
من يه هارد 80 گيگ دارم كه اونو به چهار پارتيشن تقسيم كردم .پارتيشن اول ويندوز 98و پارتيشن دوم هم ويندوز xp زدم .وتازگي يه هارد 500 گيگ خريدم كه اونو هم به چهار پارتيشن تقسيم كردم .من قبل ازخريد هارد 500 گيگ درايو c و dروتوسط ديپ فريز،فريز ميكردم .حالا با اضافه كردن هارد جديد بازهم فقط همون درايوهاروفريزكردم اما پس از پر كردن 80گيگ يكي از پارتيشن هاي هاردجديد با يك ريستارت متوجه شدم تمام وقتي كه صرف پر كردن اون پارتيشن صرف كردم بيهوده بوده واون پارتيشن هم فريز شده.
من ديپ فريز رو پاك كردم ودوباره با دقت نصب كردم كه فقط درايو c و d فريز بشن اما بازم همون پارتيشن هم فريز ميشه بدون اينكه تيك اون پارتيشن رو گذاشته باشم چرا؟
ترتيب پارتيشن هاي من اينجوري هستن:
هارد 80 گيگ ،هارد اول:
C
D
E
F
وهارد دوم 500گيگ:
G
H
I
P
پارتيشن دوم هارد دوم يعني H اينطوري ميشه .لطفا بگين چيكار كنم؟
با تشكر از دوستان گرامي من اين نرم افزار رو نصب كردم و كاملا راضي هستم اما الان مي خوام روي مركز كامپيوتر دانشكده نصب كنم وقتي نصب مي كنم ديگه نميشه به اينترنت متصل شد لطفا اگه ميشع تنظيماتشو بگيد بايد چيكار كنم؟
سلام داداش.من می خوام پسوورد دیپ فریزی که روی کامپیوتر های سایت دانشگاهمون نصبه رو
به دست بیارم.لطفا منو راهنمایی کنید.ممنون.
کسی کرکی برای DeepFreez Standard 6.30.021.1829 سراغ نداره؟؟؟ اورژانسیه
من ورژن 6.00.220.1523 نرم افزار رو نصب کردم
و برنامه full workstaion رو با هاش ساختم و ویندوز رو فریز کردم
حالا می خوام یک سری تغییرات دیگه انجام بدم
چطوری می تونم نرم افزار رو غیر فعال کنم و پس از انجام تنظیمات دوباره فعالش کنم
اقا من نصب کردم روی سیستمم حالا میخوام انیستال کنم چطوری باید این کار رو بکنم؟
واینکه اگه بخوام یه سری تغییرات انجام بدن تا اونا رو به حالت قبل بر نگردونه چه باید کرد؟
سلام دوستان یکی به داد من برسه من برنامه فریز رو رو کامپیوترم نصب کردم موقع پاک کردن نمی دونستم چه طوری هست از ریموو پرو گرم پاک نشد برنامه پرفکت آنیستال را نصب کردم و پاک شده حالا بعد از مدتها که پاک شده و اذیت نمی کرد دوباره فعال شده با این تفاوت که دفعه قبل و فقط یک درایو را فریز می کرد الان کل درایو ها رو من چی کار کنم کامل پاک شه . کنترل +الت و شیفت و دل رو می گیرم کارم نمی کنه .چه طوری پاکش کنم که دیگه کل درایور ها را قفل نکنه مرسی
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)