خواهش میکنم تازه اول راه هست !!
از شما هم بابت سر زدن های همیشگیت ممنونم ، خیلی لطف داری بما ! شرمندمون نکن عزیز .
سامسونگ داره یه خوابایی میبینه !!
اگه عملی بشه خیلی برای همه عالی میشه دیگه .........
خواهش میکنم تازه اول راه هست !!
از شما هم بابت سر زدن های همیشگیت ممنونم ، خیلی لطف داری بما ! شرمندمون نکن عزیز .
سامسونگ داره یه خوابایی میبینه !!
اگه عملی بشه خیلی برای همه عالی میشه دیگه .........
خواهش میکنم !
خیلی ازت ممنونم بابت پیگیری تاپیک ، من این چند وقته خیلی سرم شلوغه !
ادرس بوک هم اگه روش هام سخت بود ببخشید !! من خودم شماره هام رو با موبایل مارک کردم فرستادم دیگه ...
تاریخ قطعی معلوم نیست ، تو جواب میل هام فقط گفت تا اخر ماه می !!!
منم حالم گرفته شد به خدا تا 6 بیدار موندم هی 15 دقیقه یک بار صفحه رو رفرش میکرم .. دیدم خبری نیست یه یک ساعت و نیم سرچ تو گوگل و فروم ها وسایت های سامسونگ دیدم خبری نیست !
الانم تو خیلی سایت ها به سامسونگ اعتراض کردن ...
راستی بگم که ورژن جدید بتا رو اصلا دانلود نکن !! فقط زبان کره ای داره ، + اینکه دیگه نمیتونی به ورژن قبل Restore کنی ! بازی ها هم روش نیست !
به هرحال از بابت همه چیز ممنونم !
راستی بگم که سونی یه مدل بلوتوث دار عرضه کرده که تا 2 هفته دیگه سرو کلش تو بازار ایران پیدا میشه !
مدل :
SONY Walkman NWZ-A829
خوب اینم امکاناتش و مشخصاتش در مقایسه با P2 :
ظرفیت : 8 و 16 گیگ فلش
فرمت های قابل پشتیبانی : ACC , MP3 , PCM , WMA , WMA ,JPEG , MPEG , M4V
صفحه نمایش 2/4 اینچی (320 در 240 پیکسل )
امکانات : نمایش عکس و ویدیو ، بلوتوث ، ساعت
عمر باطری هم تو شرایط استاندار (بدون بلوتوث ، اکولایزر ، ولوم 20 ) : 36 ساعت صوتی و 9/5 ساعت تصویر
ولی مزایاش :
کیفیت پخش صوت بالا ، تصویر هم نسبت به مدلای قبلی خیلی بهتر شده ، بلوتوث (فقط برای هدفون و ارسال فایل)
اما معایب :
قیمت گران ، نداشتن رادیو - ضبط صدا ، نداشتن درگاه USB
ولی از نظر من :
مشکل در پخش فایل های protect و مشکلات استفاده از Sonic Stage و نداشتن خیلی از امکانات و قیمت زیاد 319.99 دلار (پایه) که تو ایران افزایش پیدا میکنه و نداشتن میکروفون + خیلی چیزای دیگه منو از فکر کردن بهش منصرف کرد
ولی
کیفیت صدا (بیس بالا) و وجود هدفون های EX و کیفیت ساخت بدنه (فلز و باریک بودن مثل پی 2) منو میکشه دنبال خودش !
اینم عکسش :
اینا هم هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا نظرتون چیه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ye soal daram albate ghablan ham porsiam vali mikham motmaen besham in model az samsung tv recorder nadare na?
ye soale dige in dastagh baraye file haye tasviri formate ASF ro support mikone ya na? va aya cd tabdile format dare ya na?
ye soale digein dastag usb host dare?
سلام
tv recorder نداره
فرمتی رو که می خوای ساپورت نمی کنه و در ضمن سی دی روش هست و یه برنامه هم تو صفحه های قبلی هست که از کانورتر خودش بهتره
در مورد سوال اخرت هم باید بگم که منظورت رو نفهمیدم
در هر صورت ببخشید اگه معلومات برای جواب دادن به سوال های شما قد نمی داد
شما به بزرگی خودتون ببخشید.
منظور از USB host دارا بودن قابلیت ارتباط با device های usb دیگه (دوربین دیجیتال ، کول دیسک) بدون نیاز به PC هستش ... ظاهرا P2 این قابلیت رو نداره (لینک زیر)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی از همگی !!
فقط مهسا جان اول از همه اینکه خوش اومدی و لطفا فارسی تایپ کن !
عزيزان سلام!
اگي ديده باشيد توي فرمهاي خارجي P2 هر كدوم از اعضا خواسته ها و ايده هاشون را تحت اسم Wish List براي بقيه اعضا و حتي براي خود شركت سامسونگ مي فرستند.
من پيشنهاد مي كنم اينجا هم هر كسي توقعي را كه از P2 داره را بگه.... يعني اينكه شما دوست داريد در فريم ورهاي آينده چه امكاناتي به P2 اضافه بشه؟
نظر خودم :
- قابليت خوندن فايلهاي PDF
-و يا حداقل پشتيباني از زبان فارسي
-توانايي ويرايش متن و يا اسم فايلها
يه ايده ي ديگه هم داشتم كه زياد دور از ذهن نيست؛ استفاده از بلندگوي موبايل براي P2 به وسيله ي بلوتوث .
چون بلندگوهاي موجود توي بازار رو همه جا نميشه برد و هميشه در دسترس نيست، ولي گوشي موبايل همه جا پيدا مي شه...
فعلا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)