سلام
من از download accelerator plus premium استفاده میکنم و کرکش رو هم دارم ولی نمیدونم چرا بعد از مدتی هنگام دانلود در 19% میمونه و دیگه دانلود نمیکنه.شما میتونین کمک کنین؟
در ضمن من از نسخه ی 8.6 استفاده میکنم.
ممنون
سلام
من از download accelerator plus premium استفاده میکنم و کرکش رو هم دارم ولی نمیدونم چرا بعد از مدتی هنگام دانلود در 19% میمونه و دیگه دانلود نمیکنه.شما میتونین کمک کنین؟
در ضمن من از نسخه ی 8.6 استفاده میکنم.
ممنون
سلام
موردی که شما عرض کردین علل گوناگونی می تونه داشته باشه از جمله مشکل از خطوط ارتباطی و یا ISP در صورتی که از عوامل ذکر شده مطمئن هستید می توان مشکل را از پچ یا کرک exeمورد استفاده دانست .
راه حل: از سایر پچ ها و کرک ها استفاده کنید مدیریت دانلود دیگری را نیز امتحان کنید.
سلام.دوستان ؛ من يك فيلم دانلود كردم كه پسورد هم داره ؛ وقتي پسورد را وارد ميكنم اين پيغام را ميده و باز نميشه .چيكار بايد كرد؟ ممنون![]()
سلام.دوستان ؛ من در حال دانلود يك فيلم با قابليت ريزوم بودم كه شارز ماهيانه تمام شد و فردا صبح كه شارز كردم ديكه نميشه دانلود را ادامه داد و پيغام ميده كه امكان دانلود اين فايل وجود نداره.در ضمن از دانلودمنيجر استفاده ميكنم.حالا بايد چيكار كرد؟ ممنون
باید از اول شروع کنی!![]()
سلام
جدیدا وقتی میخوام چیزی دانلود کنم اصفحه دانلود اینجوری میشه
در ضمن اینم بگم که من از هیچ برنامه دانلودی استفاده نمیکنم
نه شاهدی جان هر جایی
با سلام
SAM جان من مشكلي نمي بينم
خوب شما گزينه پايني رو انخاب كن بعد دانولد رو ذخيره كن تك هم علامت دار كني ديگه اين پنجره اينجوري نمي شه
موفق باشي![]()
با سلام به دوستان خوبم
بعد از اینکه ویندوزم رو عوض کردم در استفاده از اینترنت دانلود منیجرم مشکلی بوجود آمده بدین صورت که وقتی زمانبندی رو برنامه ریزی می کنم مثلا برای ساعت 3.5 صبح که از اکانت شبانه صبا نت استفاده کنم اتومات کانکت نمی شه اما وقتی مودم adsl رو خاموش می کنم شروع به تلاش برای کانکت شدن می کنه که نتیجه ای هم نداره ولی به محض اینکه مودم رو روشن می کنم وچراغ لینک شروع به چشمک زدن می کنه کانکت شدن اتومات دانلود منیجر تموم می شه
درضمن این مشکل قبل از برگرداندن ایمیج ویندوزم نبود اما بعد از اینکه ایمیج رو برگردوندم این مشکل بوجود اومده لطفا من رو راهنمایی کنین
فکر کنم اکثر بچه ها با آی دی ام همین مشکل رو دارن!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)