تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 241 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

ای بابا مهدی جان 250 تا پست رو پس برای چی اینجا دادن؟
    همین ویروس که Show Hidden File رو Disable میکنه.
    سلام دوست خوبم

مبحث اصلی این تایپک توی پست اول هستش . نمی دونم اونجا را دیدی یا نه . یه سری به پست اول همین تایپک بزن .
    تمامی ویروسهایی که اونجا گفتم یه جورایی توی غیر فعال شدن Show Hidden File دخیل هستند .

این 250 تا پست را هم می بینی سوالاتی هست که خیلی ها در مورد ویروس ها و مشکلات اونها پرسیدن .

موفق باشی .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام دوست عزیز مهدی جان ممنونم که وقت میذاری و آموزش میدی و به سوالات هم جواب میدی
    من فکر میکنم همین ویروس Autorun.inf (اگه اشتباه تایپ نکرده باشم) اومده بود روی سیستمم .
    من چون آنتی ویروسم سرعت سیستمم رو میگرفت همیشه چند روز بعد از نصب uninstall میکردمش که این تجربه ایندفعه باعث شد دیگه اینکار رو نخواهم کرد.
    آموزشی که شما تو پست اول گذاشتی بیشتر مربوط به گرفتن و از کار انداختن ویروسه اما مشکل من چیز دیگه ایه.
    من با آخرین آپدیت nod32 ویروسه رو گرفتم اما آثارش همونطور که خودت هم تو پست اول اشاره کردی هنوز باقیه.(با اینکه الان ویروسی روی سیستم من فعال نیست)
    هنوز نمیتونم فایل های Hidden رو ببینم و بعد هر بار تنظیم به حالت Don’t show برمیگرده و با اون فایلی که توی پست اول گذاشته بودی هم درست نشد(autorun.rar).از یکی از اون ترفند های رجیستری هم که باید اون عدد 0 رو به 1 یا 2 تبدیل میکردم رفتم که بازم درست نشد
    حالا فایل های Hidden رو نمیبینم ، میشه یه جوری باهاش کنار اومد بدتر از اون اینه که نمیتونم هیچ برنامه ای نصب کنم هر دفعه موقع نصب هر برنامه ای شونصد تا کلید رجیستری رو ایراد میگیره که یا نیستن یا نمیتونه مقدار توشون انتر کنه یا از این جور ایرادا.
    با tune up و registery mechanic هم رجسیتری رو اسکن کردم هر دفعه هم 500 600 تا ایراد پیدا میکنن ولی باز روز از نو روزی از نو .
    یه بارم گذاشتم CD ویندوزو تا repair کنه یه 1 ساعتی طول کشید ولی بعدش انگار نه انگار
    کلا این ویروسه زده رجیستری رو به ..... داده
    دیگه دارم میرم که ویندوزمو عوض کنم.
    فقط میخوام ببینم شما توصیه نجات بخش دیگه ای دارین که امتحان کنم؟
    سلام amonesary جان

غیر فعال شدن Show Hidden File تنها کار یه ویروس نیست . بلکه همه ویروسهایی که توی اموزش نوشتم توی غیر فعال شدن این گزینه دخلیل هستند . و اگه با روشهایی که گفتم Show Hidden File فعال نشد به این خاطر هست که هنوز ویروس توی سیستم شما فعال هستش . و اگه این ویروس از بین نره با تعویض ویندوز بعد از چند روز احتمال غیر فعال شدن این گزینه وجود داره .

اول از همه پیشنهاد می کنم از انتی ویروس بیدیفندر استفاده کنید . چون این انتی ویروس قدرت بسیار زیادی نسبت به nod32 و کسپر اسکای در مورد این ویروس داره .
    پس حتما یکبار سیستم با انتی ویروس بیدیفندر اسکن کنید به شرطی که حتما حتما این انتی ویروس اپدیت شده باشه .
    بعد از این کار سعی کنید تمام انتی ویروسهایی که برای ویروسهایی که توی اموزش گذاشتم را بگیرید و اجرا کنید . اکثرا حجم خیلی کمی دارند .
    یه انتی ویروس برای ویروس kernel.exe گذاشتم که پیشنهاد می کنم حتما دانلود کن و با اون سیسم را اسکن کن . یکی از انتی ویروسهای فوق العاده هستش . که اکثر ویروسها را از پا در میاره .

بعد از این این کار ها را انجام دادی اون فایل batch به اسم autorun.rar را بگیر و اجرا کن .

اگه با روشهای گفته شده نتونید این مشکل را حل کنید دیگه راهی وجود نداره به جز تعویض ویندوز .
    تا حالا هم کسی نبوده که نتونه با این روش ها این مشکل را حل کنه . یعنی کسی نبوده که به خاطر این مشکل ویندوز عوض کرده باشه .

موفق باشی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhm-pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    somewhere in this dying planet

پيش فرض thanks

اقا دمتون گرم خیلی باحالید

آخر فروم باز rezapassword's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    سرزمین اهورایی

پيش فرض

سلام من تسک منیجرم غیر فعال شده
    اون فایل اتو ر ان هم پاک کردم حالا چی کنم ؟

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

مهدی جان دمت گرم بلاخره kazme_gheyz را نابود کردم

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام من تسک منیجرم غیر فعال شده
    اون فایل اتو ر ان هم پاک کردم حالا چی کنم ؟
    سلام اقا رضا

اول از همه به شما پیشنهاد می کنم حتما با انتی ویروس پر قدرت بیدیفندر که اپدیت شده هم باشه سیستم را به طور کامل اسکن کن .

دو تا روش برای فعال کردن task manager گذاشتم که می تونید با استفاده از اون روشها اون را فعال کنید .
    قبلش مطمئن باشید که ویروس اتوران از بین رفته .

این فایل batch را هم بگیرید و اجرا کنید . نحوه اجرا کردنش را توی اموزش گفتم یه سری به اموزش بزن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشی .

اقا دمتون گرم خیلی باحالید
    سلام دوست عزیز
    قابل شما را نداره . دم شما هم گرم
    موفق باشی .

مهدی جان دمت گرم بلاخره kazme_gheyz را نابود کردم
    سلام وحید جان
    خوشحالم مشکلت حل شد .

موفق باشی .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    سرزمین اهورایی

پيش فرض

اول از همه به شما پیشنهاد می کنم حتما با انتی ویروس پر قدرت بیدیفندر که اپدیت شده هم باشه سیستم را به طور کامل اسکن کن .
    همین انتی ویروس روسیستمم نصبه
    نتیجه رو میگم

آخر فروم باز Sajad2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران×/اسمم:سجاد/×

پيش فرض

سلام به همه.
    آقا مهدی دستت درد نکنه من واسه ی ای ویروس Show Hidden File و Soundmix.exe مجبور شدم 5 بار ویندوز عوض کنم.
    واقعن دستت درد نکنه.
    خیلی زحمت میکشی.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    سرزمین اهورایی

پيش فرض

دوست عزیز نشد هنوز تسک منسجر غیر فعاله

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

دوست عزیز نشد هنوز تسک منسجر غیر فعاله
    سلام دوست عزیز

چهار روش برای فعال کردن تسک منجر برات گذاشتم که باید با یکی از اونها مشکل حل بشه . که البته همه اونها یه کار را انجام می دن . یه برنامه هم برات گذاشتم که میتونی از اون استفاده کنی فقط کافیه تیک گزینه تسک منجر را بزنی و روی گزینه remove کلیک کنی تا برات فعالش کنه .

اگه حل نشه یعنی اینکه هنوز ویروس توی سیستم شما فعال هست و اجازه فعال شدن را به شما نمی ده .
    یه انتی ویروس برای ویروس کرنل توی اموزش ها گذاشتم که مطمئنا مشکلت را حل می کنه

روش اول
    برای فعال ساختن Task Manager در کادر محاوروی Run عبارت Gpedit.msc را تایپ نموده و اینتر کن و سپس به مسیر پایین برو:
    User Configuration > Administrative Templates > System
    حالا در زیر شاخه System بروی Ctr + Alt + Del کلیک کن و سپس در سمت راست صفحه Group Policy بروی Remove Task Manager دابل کلیک نموده و در تب Setting کزینه Disable را علامت دار کن. بعد از آن بروی کلید OK کلیک نموده و پنجره Group Policy را ببند.

روش دوم :
    مسیر زیر را داخل note pad کپی کرده و سپس با نام task manager.reg ذخیره کنید و بعد ان را اجرا کنید .

Windows Registry Editor Version 5.00
    REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f

روش سوم .
    این کدها را توی run کپی کنید و بعد هم اینتر را بزنید .

REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f

روش سوم
    به مسیر زیر توی رجیستری برید و کارهای گفته شده را انجام بدید .

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\
    در داخل مسير زير يك Dword value به نام DisableTaskMgr خواهيد ديد اگر نبود بسازيد و مقدار اون رو در Modify صفر(0) بدهيد اگر 1 مشاهده كرديد بدانيد كه Task Manager غير فعال هست و براي فعال شدن مقدار 0 بدهيد و تمام..!!!

استفاده از برنامه زیر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی .

سلام به همه.
    آقا مهدی دستت درد نکنه من واسه ی ای ویروس Show Hidden File و Soundmix.exe مجبور شدم 5 بار ویندوز عوض کنم.
    واقعن دستت درد نکنه.
    خیلی زحمت میکشی.
    سلام سجاد جان
    خوشحالم این تایپک براتون مفید بوده .
    درسته تا این ویروسها از روی سیستم پاک نشه با تعویض ویندوز هم مشکل برطرف نخواهد شد .

موفق باشی .
    Last edited by mahdi7610; 29-03-2008 at 11:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •