دوست عزیز نشد هنوز تسک منسجر غیر فعاله
سلام دوست عزیز
چهار روش برای فعال کردن تسک منجر برات گذاشتم که باید با یکی از اونها مشکل حل بشه . که البته همه اونها یه کار را انجام می دن . یه برنامه هم برات گذاشتم که میتونی از اون استفاده کنی فقط کافیه تیک گزینه تسک منجر را بزنی و روی گزینه remove کلیک کنی تا برات فعالش کنه .
اگه حل نشه یعنی اینکه هنوز ویروس توی سیستم شما فعال هست و اجازه فعال شدن را به شما نمی ده .
یه انتی ویروس برای ویروس کرنل توی اموزش ها گذاشتم که مطمئنا مشکلت را حل می کنه
روش اول
برای فعال ساختن Task Manager در کادر محاوروی Run عبارت Gpedit.msc را تایپ نموده و اینتر کن و سپس به مسیر پایین برو:
User Configuration > Administrative Templates > System
حالا در زیر شاخه System بروی Ctr + Alt + Del کلیک کن و سپس در سمت راست صفحه Group Policy بروی Remove Task Manager دابل کلیک نموده و در تب Setting کزینه Disable را علامت دار کن. بعد از آن بروی کلید OK کلیک نموده و پنجره Group Policy را ببند.
روش دوم :
مسیر زیر را داخل note pad کپی کرده و سپس با نام task manager.reg ذخیره کنید و بعد ان را اجرا کنید .
Windows Registry Editor Version 5.00
REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f
روش سوم .
این کدها را توی run کپی کنید و بعد هم اینتر را بزنید .
REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f
روش سوم
به مسیر زیر توی رجیستری برید و کارهای گفته شده را انجام بدید .
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\
در داخل مسير زير يك Dword value به نام DisableTaskMgr خواهيد ديد اگر نبود بسازيد و مقدار اون رو در Modify صفر(0) بدهيد اگر 1 مشاهده كرديد بدانيد كه Task Manager غير فعال هست و براي فعال شدن مقدار 0 بدهيد و تمام..!!!
استفاده از برنامه زیر
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی .
سلام به همه.
آقا مهدی دستت درد نکنه من واسه ی ای ویروس Show Hidden File و Soundmix.exe مجبور شدم 5 بار ویندوز عوض کنم.
واقعن دستت درد نکنه.
خیلی زحمت میکشی.
سلام سجاد جان
خوشحالم این تایپک براتون مفید بوده .
درسته تا این ویروسها از روی سیستم پاک نشه با تعویض ویندوز هم مشکل برطرف نخواهد شد .
موفق باشی .