موقع پخش روی صفحه رایت کلیک کنید از منوی dvd controls بخش زیرنویس show رو بزنید.
موقع پخش روی صفحه رایت کلیک کنید از منوی dvd controls بخش زیرنویس show رو بزنید.
دوستان عزیز من یه مشکلی با این KM player دارم.
وقتی فیلم رو اجرا میکنم و بعد minimize رو میزنم که ک ام میره تو قسمت پایین سمت راست همون قسمت ساعت دوباره که میخوام بیارمش بالا اینطور میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی گیر میکنه و باید ویندوز رو ریست کنم...
شما میتونین حدس بزنین مشکل از چی هست؟
راستی میشه کاری کرد که به جای پایین سمت راست بیاد پایین سمت چپ وقتی مینیمایز میکنی؟ مثل مدیا پلیر.
سلام
نسخه جدید نرم افزار رو نصب کنید
برای جلوگیری از رفتن نرم افزار به قسمت system tray
کلید F2 رو فشار دهید
و در قسمت General
تیک مربوطه به گزینه
Minimize to system tray
را بردارین
تشکر از دوست خوبم امین...
مشکل برطرف شد.
یه مطلب دیگه اینکه چه طور میشه کاری کرد که وقتی میخوای یک دی وی دی رو پلی کنی از همون جایی پلی بشه که دفعه آخر بستیش ..به قولی فیلم رو resume کنه... البته این قابلیت رو داره منتها وقتی یک دی وی دی دیگه رو پلی کنی دوباره بر گردی به دی وی دی قبلی از اول میاد اون قسمت وارنینگ و منو و اینها.
این قابلیت رو win dvd داره.
خود powrdvd این امکان رو داره با km player هم می تونید با زدن book mark اینکار رو بکنی
تشکر از جکی جیلینهال عزیز...
این بوکمارک کجا هست؟
سلام
فرمت زیرنویس عکس زیری ( همون فرمتی که با video_ts هماهنگ شده ) قابل پخش در powe dvd نیست .
مجموعه لاست رو از یکی از بچه ها گرفتم با فرمت mpeg-2
پلیر های دیگه مثل vlc ویا km player میتونن این فرمت زیرنویس رو تشخیص بدن ، اما خب کیفیتی که power dvd ارائه میکنه برای پخش یه چیزدیگه ست !
چطوری میتونم با power dvd و زیرنویس دار ببینم ؟ آیا فرمت زیرنویس رو باید تبدیل کنم ؟ با چه نرم افزاری میشه تبدیلش کرد ؟ به چه فرمتی ؟ .... یا از نرم افزارایی مثل igi subtitler بایداستفاده کنم (که البته این هم فرمت زیرنویس توی عکس رو نمیتونه بشناسه )
ممنون میشم اگه کسی بلده راهنمایی کنه .![]()
خسته نباشید ... نمی دونم درست اومدم یا نه !!!
من می خواستم یه فایل .srt مربوط به زیر نویس رو روی خود فیلم کپی کنم ... یعنی مثلا در حالت عادی باید با خود برنامه اون فایل زیر نویس رو هم بزاریم روش ... من می خوام این فیلم ها رو به سی دی و با دستگاه اجراش کنم ... بنابراین می خوام یه طوری باشه که دقیقا روی خود فیلم کپی بشه ... خواهشا اگه برنامه ای باید دانلود کنم بگین ... ممنون !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)