این مقاله اموزش که باید در صفحه اول باشه نیست دوستان کسی داره دوباره اپ کنه
این مقاله اموزش که باید در صفحه اول باشه نیست دوستان کسی داره دوباره اپ کنه
.............
منم گیر این مطلبم که متاسفانه بخاطر بن شدن صاحب مطلب لینکی که تو پست اول گذاشته هم موجود نیست . اگه میشه یکی اینجا بزاره
سلام ببخشید اگه سوالم تکراریه.میخوام طرز شبکه کردن 2 تا نوت بوک باهم رو اموزش بدین.هر 2 از طریق wireless به اینترنت خونه وصلن فقط میخوام این 2 تا به هم وصل شن که بتونیم فایل شیر کنیم یا بازی.مرسی
سلام
من adsl 256 دارم.بوسیله ی وایرلس لن d-link DWL-G700 AP اونو شیر کردم.بوسیله ی همین مودم با لپ تاپ به اینترنت وصل میشم ولی سرعت دانلودش 10k/b بیشتر نیست.میخواستم منو راهنمایی کنید که بتونم سرعت رو مدیریت کنم.
ممنون.
سلام دوستان...
من در رابطه شبکه کردن 2 PC میتونم کمکتون کنم ...
فقط به علت گرفتاری (خدمت سربازی و انجام یه پروزه ) کمتر میتونم بیام ...ولی تا جایی که بتونم کمک می کنم ...
من کلا کم پست میدم (به تاریخ عضویت و تعداد پست ها نگاهی کنید)....
پست 222
1- ساده ترین راه یه نگاه به دور لپ تاپ و پشت کیس بغل پورتهای Usb بنداز تا پورت لن رو پیدا کنی ..
البته فراموش نشه که مادربورد Pc باید از لن پشتیبانی کنه تا لن آنبرد داشته باشه ... (اگه نشد بگو راه دیگه ای بگم)
2- منظور از چندتا چه تعداد ه اگه 2 به بالا باشه به هاب و ... نیازمندی ... اگه 2 تا باشه باید بهترین را رو پیدا کنی (وایرلس ، بلوتوث ،لن و...)
3-کارت شبکه :6000 تا 8000 تومان .. کابل : دقیقا نمی دونم .. ولی خیلی نیست ...
4-اگه منظورت نصب روی Pc خوب روی یکی از اسلت های خالی مادربورد طبق گفته ها و عکس های توی دفترچه کارت نصب می کنیش ...
تا چند روز دیگه یه مقاله توپ واسه شبکه کردن 2 Pc براتون میزارم...
خوب دوست من مراحل کار رو توضیح بده تا ببینیم کجای کار ایراد داره ....
با سلام
من یه مودم ایسوز دو پورت برای adsl دارم میخوام این اینترنتم رو روی دو تا کامپیوتر داشته باشم .. برای همین چون مودم دو پورت usb و شبکه رو داره من میخوام usb رو بزنم به پی سی 1 و کابل شبکه رو از طبقه سوم بکشم به طبقه اول به پی سی 2 ..
حالا سوالم اینه که من کابلم رو مجبورم از کنار برق و کلی پیچ و خم رد کنم تا برسم به پی سی 2 .. از این بابت مشکلی یا نویزی چیزی بوجود میاد یا نه ؟
کابل شبکه برای مودم ای دی اس ال متری چند در میاد
یکی هم اگر این موضوع نشد مجبورم بصورت وایرلس از پی سی به لبتاپ وصل بشم و شبکه کنم و اینترنت رو شر کنم
حالا فکر می کنید از طبقه اول تا پارکینگ که دید ازاد ندارم قطعی خواهم داشت یا مشکلی نیست ؟اصلا میشه؟
بهترین روش از نظر شما چیه ؟ وصل کردن مودم خیلی بهتر میتونه باشه چون پی سی 1 هم خاموش باشه باز من اون پایین اینترنت دارم دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)