من امروز بالاخره تونستم گواهینامه ام را ارتقا بدم و کلاس A را هم تموم کنم ولی نوشت باید 114 تا دیگه ببری تا برسی به همون درجه Elite که رفیقمون گفت ولی مگه میشه دیگه بازی خیلی سخت شده تا همین جاش هم پدرم درومد
میخواستم ببینم کسی سیو Elite رو نداره؟
Burnout Paradise
Burnout Revenge
من امروز بالاخره تونستم گواهینامه ام را ارتقا بدم و کلاس A را هم تموم کنم ولی نوشت باید 114 تا دیگه ببری تا برسی به همون درجه Elite که رفیقمون گفت ولی مگه میشه دیگه بازی خیلی سخت شده تا همین جاش هم پدرم درومد
میخواستم ببینم کسی سیو Elite رو نداره؟
خدا پدر و مادر Virus2009 و اهالي DBD دنياي بازي رو بيامرزه ؛ درايور كارت گرافيكم رو آپديت كردم ديگه فريز مريز نميشه و دارم ميتركونم !
ويرايش : محتوي بيخود
ولي اين حالت Showtime واقعا واقعا حالت بسيار جالب و لذت بخشيه ؛ حتما امتحانش كنيد ...
Last edited by hosseincode2008; 26-03-2009 at 21:00.
دوستان چه طوری میشه تنظیمات این بازی رو تغییر داد ؟
سلام من 66 تا دیگه Elite رو میگیرم مسابقات دیگه واقعا سخت شده تو Marked man یه لحظه غفلت کنی رفتی رو هوا و ...
دو تا سوال داشتم :
1- وقتی یه ماشین جدید بهت میده میگه اگه دیدیش داغونش کن تا بیاد تو جانکیارد ، من بعضی وقتها خودم رو میکشم و یه نیم ساعتی تاب می خورم تا پیداش بشه بعضی وقتها هم یهو از جلو رد میشه می خواستم ببینم آیا کار خواصی می خواد؟ مثلا باید سرعت بالا بری یا توی خیابون خاصی بری یا ... یا اینکه نه ؟ آخه من هر کاری میکنم این آخریه پیداش نمیشه!!!!
2- اونجایی که باید امتیاز بگیری نشون میده که ماشینت داره تو یه دایره چرخ میزنه ولی من که هر کاری کردم نشد . تموم امتیازامم از Super Jump میگیرم . چطوری باید مثل کامپیوتر چرخ بزنیم؟
1- فکر نمیکنم... برای من هم از کنارم رد میشه!- بیشتر تو کوهستان دیده میشه.
2- من چند بار امتحان کردم، زیاد امتیاز نداره، فقط وقت تلف کردنه. یه ماشین خاصی هم داره فکر میکنم...
باید چی کار کرد؟ به همون ثانیه هایی که بالای صفحه کم میشه مربوط میشه؟
من الان کلاس b هستم هر وقت اینترنتم تموم میشه میرم سراقش :دئ
نه 1 دکمه هست وقتی بزنی میره رو show time یادم نیست چی بود برو توی تنظیمات دقیق نوشتهباید چی کار کرد؟ به همون ثانیه هایی که بالای صفحه کم میشه مربوط میشه؟
همینطوری شانسی میبینیشون بستگی به چیزی نداره فقط باید 1 کم توی خیابون چرخ بزنیوقتی یه ماشین جدید بهت میده میگه اگه دیدیش داغونش کن تا بیاد تو جانکیارد ، من بعضی وقتها خودم رو میکشم و یه نیم ساعتی تاب می خورم تا پیداش بشه بعضی وقتها هم یهو از جلو رد میشه می خواستم ببینم آیا کار خواصی می خواد؟ مثلا باید سرعت بالا بری یا توی خیابون خاصی بری یا ... یا اینکه نه ؟ آخه من هر کاری میکنم این آخریه پیداش نمیشه!!
دکمه escape رو بزن برو توی منو بعد چند بار دکمه f1 یا f2 را بزن
اگه با تننظیمات Defult بازی میکنی فکر کنم دکمه ی T بود. بعدش باید با چرخ زدن ماشین هایه دیگرو داغون کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)