به نام خدا و سلام خدمت همه ی هواداران و کسانی که این مدت پیگیر کارهای من بودند کسانی که این مدت در کنار من بودند و منو برای تولید یک آلبوم هنری و سنگین وخورو شان برای شما هواداران دوست داشتنی یاری کردند کسانی که زبان قاصر از بیان لطف و کمکهایی هست که به من کردند که این آلبوم در نهایت کیفیت دستمزدی به انتظار این مدت برای شما هواداران عزیز باشه عزیزانی مثل شهاب اکبری که توی این مدت از دل و جون مایه گذاشت و مدام پیگیر کارها بود- دوست عزیزم شاهرخ شریفی صدابر خوب و دوست داشتنی استودیو آفاق و سایر دوستان زحمتکش در این استودیو و استودیو پاپ که برای صدابرداری این آلبوم زحمات زیادی کشیدن - کوشان حداد عزیز که میکس و مسترینگ تعدادی از کارها رو به بهترین نحو انجام داد و نهایتا کسی که فکر میکنم حتی بیشتر از خود من بار سنگین مشکلات و تولید این آلبوم رو به دوش کشید : علی چراغعلی که مثل یک برادر بزرگتر همیشه پشتیبان من بود و کمکم کرد که تغییر مسیر در راستای مثبت شدن کارهام رو به ایشون مدیونم همونطور که میدونید برای تولید یک اثر هنری خیلی ها زحمت میکشن و سرمایه گذاری میکنن سرمایه هایی که تجدید پذیر نیست جز اینکه لبخند رضایت بر لبان شنوندگان این کار نقش ببنده و استقبالی که از این کار میشه. این سرمایه ها جدا از بعد مادی کار وقت انرژی و خلاقیتی هست که در کارها ملاحظه خواهید کرد که مسلما اگر این سرمایه ها فاقد برآیند باشه این زحمات کوششی عبس بیش نبوده متاسفانه اکثر سایتهای موزیک به محض پخش شدن کار بدون فوت وقت کارها رو روی سایتشون قرار میدن که معامله ی این همه زحمت وقت و هزینه با بازدید بیشتر سایت این دوستان معامله ی منصفانه ای نیست لذا از دوستان و هواداران فهیم و هنر دوست تقاضا میکنم آلبوم رو از طریق مراکز فروش تهیه کنن تا در بازگشت این زحمات سهیم باشن و مارو برای تولید آثاری فاخر تر و در خور شان تر یاری داده باشن نهایتا پیشنهاد میکنم البوم نفسهای بی هدف رو حتما گوش بدید تا شاهد تفاوت در سبک و سیاق موسیقی پاپ ایران باشید
با آرزوی موفقیت برای همه شما عزیزان
محسن یگانه
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید