این کرک که میبره به نسخه 6 از قابلیت های این نسخه جدید که کم نمیکنه ؟
این کرک که میبره به نسخه 6 از قابلیت های این نسخه جدید که کم نمیکنه ؟
نه چيزي از قابليتهاي نسخه جديد كم نميكنه.
درود بر دوستان گرامی
کسی سریالی چیزی برای اینترنت سکیوریتی 6.0.2.621 داره ؟! این رجیستری فایلهایی که موجوده روی ویستا اجرا نمیشه .
دوست عزيز ممنون از زحمتي كه بايت معرفي برنامه هاي كاسپرسكي ميكشيد ولي آيا فكر نميكنيد اين تاپيك جاي مناسبي براي معرفي محصولات كاسپر نيست و اين تاپيك مختص معرفي و بحث در مورد كرك يا سريال محصولات كاسپر ميباشد؟از شما دوست ارجمند انتظار بيشتري ميرود كه به قوانين عنايت خاص داشته باشيد.
با آرزوي موفقيت.
در اين لينكي كه براي شما قرار ميدهم 10 كليد فعال وجود دارد كه تا ابتداي سال 2008 هم كار خواهند كرد.از لينك زير دانلود كنيد:
موفق باشيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hamilton عزیز بالاخره به بدبختی دانلود کردم
حالا مشکل اینجاست که این key cod ها رو قبول نمیکنه
میشه در این رابطه یه کمک کنی
ممنون
کیان
چه پيغامي ميده؟من خودم از يكي از اين كليدها دارم استفاده ميكنم و مشكلي هم نداره.تست كردم و براي شما معرفي كردم.لطفا بفرماييد چه پيغامي ميده؟
hamilton جان می شه بگین شما سایتی که کرک پیدا می کنید چیه؟چون اکثرا قیلتر(ق به جای ف) شدن
Last edited by shahedi; 01-07-2007 at 19:14.
سايت خاصي نيست.من دوستاني دارم كه در اروپا و آمريكا زندگي ميكنند و ما با هم در ارتباط هستيم.فكر ميكنم در ايران چون سايتهاي ارايه دهنده كرك داراي تبليغات مربوط به مسايل جنسي هستند ف ي ل ت ر شده اند.از طرف ديگر بنده هيچ گونه محدوديت و ف ي ل ت ر ي در استفاده از اينترنت ندارم.
دوست عزیز
اولا کسی شما را مجبور به استفاده از این برنامه مسخره نکرده است می توانید از آنتی ویروسهای خوب دیگر که کم هم
نیستند استفاده کنید ثانیا با همین کلیدهایی که در پست اول گذاشته شده است من هم انتی ویروس و هم اینترنت
سکوریتی ( هم نسخه 6 و هم نسخه 7 ) این محصول را روی ویستا ریجستر کرده و بدون اشکال از انها استفاده می کنم
بنابراین مشکل از جانب شما است .آموزش نحوه استفاده از این کلیدها در همان پست اول گذاشته شده است اگر کمی
حوصله کنید و آن را بدقت بخوانید مشکلتان حل می شود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)