باغچه خونمون
![]()
تهران - خیابان فردوسی - سر در بانک ملی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by danavan; 05-06-2008 at 14:03.
دوستان من پيشنهاد مي كنم اشكالات عكس هاي هم رو بگيم تا بتونيم به همديگه بيشتر تو عكاسي كمك كنيم ...
بعد هم دوستاني كه عكس هايي با سايز بزرگ قرار دادند هر چه زودتر پستشون رو با عكس هاي 800*600 ويرايش كنن ... چون صفحه خيلي دير لود مي شه و اين هم جزوء قوانين انجمن در مورد قرار دادن عكسه...
ممنون
danavan عزیز عکست خیلی قشنگه ولی کاش کمی زاویتو با این اقا شیره طوری تنظیم میکردی که صورتشم قشنگ تر بیوفته............مرتضی جان عکست قشنگه اما اگه دقت کرده باشی فوکوست رو لندسکپ هست وشاخه های جلویی مات شدن..راستی مدل دوربینتم بگو
ممنون از نظرت ... من مي خواستم با اين كار عمق ميدان ايجاد كنم ( يكي از تكنيك هاي عكاسي... تار كردن پلان نزديك ) ... فكر مي كني اگه وضوح داشت بهتر مي شد؟... شايد حق با تو باشهمرتضی جان عکست قشنگه اما اگه دقت کرده باشی فوکوست رو لندسکپ هست وشاخه های جلویی مات شدن
يه بار گفته بودم فكر كنم ... Canon A720 ISراستی مدل دوربینتم بگو
مرتضی گل.. خودت یه پا استادیا.. ولی به نظر من برای ایجاد عمق درست میگی که میشه تصاویر جلو رو مات و فوکوس رو روی عمق گذاشت...ولی کاش وقی جلو رو مات میکردی چنتا شاخه بیشتر رو انتخاب میکردی ...الان جلو مثلا یدونه شاخه اینور یکی 10متر اونورتر مات شدن و عکسو خراب کردن...میگم خودت استادی....
Last edited by MILIN3M; 06-06-2008 at 10:46.
نمیدونم اگه اشتباه میکنم یکی به من بگه:
عکسهایی که از اجسامی مثل مجسمه ها گرفته میشه اگر با فلاش گرفته شه حتی در دزیر نور آفتاب حجم اون جسم رو بهتر نشون میده (به علت انعکاس نور و ایجاد سایه روشنهای کاذبی که در نهایت عکس رو جالب تر نشون میده)؟
یا اینکه این تنها یه تفکر اشتباهِ؟
نه اشتباه نمیکنی ..این یک تکنیکی هست که با ایجاد سایه روشن باعث میشه کهمثلا اون مجسمه بهتر به نظر بیاد اما من گفتم زائیه خودتو جوری تنظیم میکردی که از صورتشم بیوفته
MILIN3M مرسی از توجهتون.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by danavan; 06-06-2008 at 14:19.
اهان این عکس خیلی قشنگ شده و بی عیب هستش............ اما میتونستی برای قشنگ تر شدنش فوکوست رو manual میذاشتی تا کمی پشت شیره کمی مات شه..ولی در هر دو حال کارت بیسته..منتظره عکسات هستم..شب هم منم چنتایی میذارم وقت کنم البته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)