تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 108 اولاول ... 131920212223242526273373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 1080

نام تاپيک: تاپیک ساخت ویندوز Xp

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

بايد از كدي استفاده كنيد كه با نصب جور در بياد.(اگه ميشه اسم نرمفزار بگو تا امتحان كنم).از اين كد ها اسثفاده كن ببين كدومشون ميخورن
    1=q/
    2=qn/
    3=S /NCRC /qn/
    4=verysilent /norestart/
    5=s/
    تاتار عزیز microsoft .net framework هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه TATAR.BonFire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فراسوی هیچ

پيش فرض

تاتار عزیز microsoft .net framework هستش
    اينكه فرمتش msi نيست.بعدم من microsoft .net framework 3 را با كد q/ به راحتي نصبش كردم.اگه سرعتت خوبه آخرين نسخش را دانلوئ كن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فراسوی هیچ

پيش فرض تغيير صفحه login با رجيستري

حتما تا حالا قصد داشتيد كه صفحه login را تغيير بديد كه براي اين كار شما مي بايست فايلي را كه ساختيد را در حالت safe mode سيستم در جاي مخصوصش قرار بديد و سيستم را دوباره راه اندازي كنيد تا ببينيد درست هست يا نه.كه اين وقت زيادي را ميگيره و سايد در برخي مواقع خراب از آب در بياد
    براي اين كار فايل login كه ساخته ايد با هر اسمي يه جايي از سيستمتون قرار بديد(منظورم در هر درايوي يا پوشه اي)بعد به مسير زير برويد
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
    روي winlogon كليك كنيد تا سمت راست فعال بشه سپس مسير فايلتون را در قسمت UIHost كپي كنيد و اسم فايلتون را بنويسيد.مثال
    D:\TATAR\logonui.exe
    با اين كار ديگر لازم نيست مشقت بالا را تحمل كنيد و با زدن switch user نتيجه را مشاهده كنيد

4. این کاربر از TATAR.BonFire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فراسوی هیچ

پيش فرض تغییر صفحه بوت ویندوز با روش آسان

در این اموزش می خواهم روشی را توضیح بدهم که با استفاده از آن می توانید فایل بوتی را که ساخته اید با صرف کمترین زمان آزمایش کنید و ببینید که چگونه از اب در آمده است
    برای این کار این پارامتر ها را در notepad تایپ کنید و با پسوند ini و با نام boot دخیره کنید
    [boot loader]
    timeout=30
    default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
    [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows VistaXP Professional(TATAR.BonFire)" /noexecute=optin /fastdetect /KERNEL=tatar.EXE
    به جای tatar اسم فایل خود را بنویسید(هر اسمی به جز ntoskrnl) .سپس boot.ini را که ذخیره کرده اید را در درایو سیستم عامل قرار بدهید.فایل بوت را هم در system32 قرار دهید
    حالا شاید دوست داشته باشید به جای یک بوت چند تا داشته باشید.برای این کار باید بوت های مختلفی را به صلیقه خود درست و با نام های مختلف در system32 قرار بدهید سپس برای هر کدام از آنها این عبارت را زیر عبارات بالایی تایپ کنید
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows VistaXP Professional(TATAR.BonFire)" /noexecute=optin /fastdetect /KERNEL=tatar.EXE
    که به جای tatar اسم فایل را می نویسید.البته به جای Microsoft Windows VistaXP PROFFESIONAL(TATAR.BonFire)هر چیزی که خواستید بنویسید
    برای بگرداندن به حالت اول(حالت اصلی ویندوز)این عبارت را بعد از operating systems] تایپ کنید و پایینیها را حذف کنید
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /usepmtimer

6. 2 کاربر از TATAR.BonFire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

دستت درد نکنه تاتار راستی می تونیم فایل رجیستری که تو پوشه ویندوز هست رو دستکاری کنیم واون رو ذخیره کنیم

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

اينكه فرمتش msi نيست.بعدم من microsoft .net framework 3 را با كد q/ به راحتي نصبش كردم.اگه سرعتت خوبه آخرين نسخش را دانلوئ كن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با تشکر از شما
    من جدید ترین نسخه net frame work را روی سیستمم دارم از پیشنهاد شما ممنونم

داره خودمونی میشه hossein67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

تاپیک قشنگیه کاربرای فعالی هم داره
    من تموم این کارهای شما رو خیلی وقت پیش انجام داده بودم ولی تنها کاری که نتونستم بکنم نصب نرم افزار همراه ویندوز بود آموزش هایی هم که برای نصب نرم افزار گذاشتید خوندم اما چیزی متوجه نشدم
    میشه یه نفر آموزش نصب نرم افزار رو از اول به صورت کامل بزاره طوری که قابل فهم باشه.
    خیلی ممنون.

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

تاپیک قشنگیه کاربرای فعالی هم داره
    من تموم این کارهای شما رو خیلی وقت پیش انجام داده بودم ولی تنها کاری که نتونستم بکنم نصب نرم افزار همراه ویندوز بود آموزش هایی هم که برای نصب نرم افزار گذاشتید خوندم اما چیزی متوجه نشدم
    میشه یه نفر آموزش نصب نرم افزار رو از اول به صورت کامل بزاره طوری که قابل فهم باشه.
    خیلی ممنون.
    دوست عزیز تو مبحث های قبلی در موردش صحبت شده ولی به صورت پراکنده اگه می تونی بگرد پیداش می کنی
    ولی اگه نمی تونی بگو تا برات بذارم

11. این کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hossein67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوست عزیز تو مبحث های قبلی در موردش صحبت شده ولی به صورت پراکنده اگه می تونی بگرد پیداش می کنی
    ولی اگه نمی تونی بگو تا برات بذارم
    دوست عزیز من تموم صفحات این اپیکو خوندم اما چیزی از نصب نرم افزار نفهمیدم اگه ممکنه شما به صورت کامل و البته قابل فهم برام بزارید ممنون میشم
    فقط قابل فهم باشه تموم مراحل کار توضیح داده بشه
    خیلی ممنون

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

باشه فعلا سرم شلوغه حدود یکی دو روز ذیگه می زارم

ماه نزول قرآن بر همگان مبارک باد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •