تاتار عزیز microsoft .net framework هستش
تاتار عزیز microsoft .net framework هستش
اينكه فرمتش msi نيست.بعدم من microsoft .net framework 3 را با كد q/ به راحتي نصبش كردم.اگه سرعتت خوبه آخرين نسخش را دانلوئ كن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتما تا حالا قصد داشتيد كه صفحه login را تغيير بديد كه براي اين كار شما مي بايست فايلي را كه ساختيد را در حالت safe mode سيستم در جاي مخصوصش قرار بديد و سيستم را دوباره راه اندازي كنيد تا ببينيد درست هست يا نه.كه اين وقت زيادي را ميگيره و سايد در برخي مواقع خراب از آب در بياد
براي اين كار فايل login كه ساخته ايد با هر اسمي يه جايي از سيستمتون قرار بديد(منظورم در هر درايوي يا پوشه اي)بعد به مسير زير برويد
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
روي winlogon كليك كنيد تا سمت راست فعال بشه سپس مسير فايلتون را در قسمت UIHost كپي كنيد و اسم فايلتون را بنويسيد.مثال
D:\TATAR\logonui.exe
با اين كار ديگر لازم نيست مشقت بالا را تحمل كنيد و با زدن switch user نتيجه را مشاهده كنيد
در این اموزش می خواهم روشی را توضیح بدهم که با استفاده از آن می توانید فایل بوتی را که ساخته اید با صرف کمترین زمان آزمایش کنید و ببینید که چگونه از اب در آمده است
برای این کار این پارامتر ها را در notepad تایپ کنید و با پسوند ini و با نام boot دخیره کنید
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows VistaXP Professional(TATAR.BonFire)" /noexecute=optin /fastdetect /KERNEL=tatar.EXE
به جای tatar اسم فایل خود را بنویسید(هر اسمی به جز ntoskrnl) .سپس boot.ini را که ذخیره کرده اید را در درایو سیستم عامل قرار بدهید.فایل بوت را هم در system32 قرار دهید
حالا شاید دوست داشته باشید به جای یک بوت چند تا داشته باشید.برای این کار باید بوت های مختلفی را به صلیقه خود درست و با نام های مختلف در system32 قرار بدهید سپس برای هر کدام از آنها این عبارت را زیر عبارات بالایی تایپ کنیدmulti(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows VistaXP Professional(TATAR.BonFire)" /noexecute=optin /fastdetect /KERNEL=tatar.EXE
که به جای tatar اسم فایل را می نویسید.البته به جای Microsoft Windows VistaXP PROFFESIONAL(TATAR.BonFire)هر چیزی که خواستید بنویسید
برای بگرداندن به حالت اول(حالت اصلی ویندوز)این عبارت را بعد از operating systems] تایپ کنید و پایینیها را حذف کنیدmulti(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /usepmtimer
دستت درد نکنه تاتار راستی می تونیم فایل رجیستری که تو پوشه ویندوز هست رو دستکاری کنیم واون رو ذخیره کنیم
با تشکر از شما
من جدید ترین نسخه net frame work را روی سیستمم دارم از پیشنهاد شما ممنونم![]()
تاپیک قشنگیه کاربرای فعالی هم داره
من تموم این کارهای شما رو خیلی وقت پیش انجام داده بودم ولی تنها کاری که نتونستم بکنم نصب نرم افزار همراه ویندوز بود آموزش هایی هم که برای نصب نرم افزار گذاشتید خوندم اما چیزی متوجه نشدم
میشه یه نفر آموزش نصب نرم افزار رو از اول به صورت کامل بزاره طوری که قابل فهم باشه.
خیلی ممنون.
دوست عزیز تو مبحث های قبلی در موردش صحبت شده ولی به صورت پراکنده اگه می تونی بگرد پیداش می کنی
ولی اگه نمی تونی بگو تا برات بذارم![]()
دوست عزیز من تموم صفحات این اپیکو خوندم اما چیزی از نصب نرم افزار نفهمیدم اگه ممکنه شما به صورت کامل و البته قابل فهم برام بزارید ممنون میشم
فقط قابل فهم باشه تموم مراحل کار توضیح داده بشه
خیلی ممنون
باشه فعلا سرم شلوغه حدود یکی دو روز ذیگه می زارم
ماه نزول قرآن بر همگان مبارک باد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)