تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 36 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 357

نام تاپيک: اموزش ها ، ترفند ها و برنامه های گذشتن از سد پسورد ويندوز Xp

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين روش هايي كه شما گفتيد همشون درد سر داره و خرج داره يا بايد رايت كني يا سيدي بخري.
    به اين روش ه كه ا هك نميگن.
    هك يعني بدست آوردن اطلاعات سري به طور رايگان.
    اگه كدش رو ميدونيد بگيد.مثلا يه پسوردي هست كه اگه بزني تو همه كامپيوتر ها جواب ميده .اگه اونو ميدونيد بگيد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من مدتی است که به کل این تاپیک رو کنار گذاشتم....
    قبل از هرچیز با توجه به پستهائي که داده شده به نظر میرسه میبایست یه سری چیزها رو از پایه یاد بگیریم یه سری فرهنگ ها رو باید یاد بگیریم... این نگاه به مقوله هک و هکر اصلا درست نیست ما متاسفانه در ایران دچار سوتفاهم های شدید ازین لحاظ هستیم.............شما ادعها های زیادی رو توی زمینه کامپیوتر میشنوید...بارها دیدید که یکی با اجرا کردن دو تا ویزراد و چند حقه حقیر ویندوزی توی ریجیستری کلی ادعا داره....ادعای پوچ (توی این سطح) بهترین چیزی که میتونیم ازین مقوله در حال حاضر یاد بگیریم به نظر من اون مفاهیم بنیادین و فرهنگی هک هست که اصلا یعنی چی....تا کی مخوایم نخونده و ندونسته ...فله ای... اظهار فضل کنیم .... یکی از کاربردهائي که این تاپیک پیدا کرده در همین راستاست....من قبلا گفتم که بیام روی مفاهیم کار کنیم...یه کم گوگلیدن و دانلود یه برنامه که یه هکر )?(نوشته و اجرای مو به موی دستورات از روی راهنما که این همه ادعا نداره....خیلیا رو میبینین که با اجرای دو تا برنامه توی یاهو مسنجر ادعای هکشون میشه....ولی هکر این نیست...
    اگه میخوایم این تاپیک مفید باشه.....
    اگه میخوایم به واقع چیزی رو یاد بگیریم.....
    اگه میخوایم چیزی رو یاد بگیریم که ارزشش رو داشته باشه....
    پس لطفا ازینجا شروع کنیم:

==================================
    چگونه یه هکر شویم؟
    مقاله ای است از اریک ریموند یکی از بزرگترین هکرهائي که من شناختم (قبلا از هر چیز هرگونه تفکر پیش زمینه ای رو راجع به هکر باید کنار بزارین...)
    اون در ابتدای مقاله ش گفته که با سوالات زیادی از تازه کاران مواجه شده که میخوان ویزاردی هکر بشن....
    اصل مقاله (در اصل FAQ) اینجاست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ترجمه بخش اول و دوم به فارسی رو هم میتونین ازینجا بخونید:
    کد:
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من مدتی است که به کل این تاپیک رو کنار گذاشتم....
    قبل از هرچیز با توجه به پستهائي که داده شده به نظر میرسه میبایست یه سری چیزها رو از پایه یاد بگیریم یه سری فرهنگ ها رو باید یاد بگیریم... این نگاه به مقوله هک و هکر اصلا درست نیست ما متاسفانه در ایران دچار سوتفاهم های شدید ازین لحاظ هستیم.............شما ادعها های زیادی رو توی زمینه کامپیوتر میشنوید...بارها دیدید که یکی با اجرا کردن دو تا ویزراد و چند حقه حقیر ویندوزی توی ریجیستری کلی ادعا داره....ادعای پوچ (توی این سطح) بهترین چیزی که میتونیم ازین مقوله در حال حاضر یاد بگیریم به نظر من اون مفاهیم بنیادین و فرهنگی هک هست که اصلا یعنی چی....تا کی مخوایم نخونده و ندونسته ...فله ای... اظهار فضل کنیم .... یکی از کاربردهائي که این تاپیک پیدا کرده در همین راستاست....من قبلا گفتم که بیام روی مفاهیم کار کنیم...یه کم گوگلیدن و دانلود یه برنامه که یه هکر )?(نوشته و اجرای مو به موی دستورات از روی راهنما که این همه ادعا نداره....خیلیا رو میبینین که با اجرای دو تا برنامه توی یاهو مسنجر ادعای هکشون میشه....ولی هکر این نیست...
    اگه میخوایم این تاپیک مفید باشه.....
    اگه میخوایم به واقع چیزی رو یاد بگیریم.....
    اگه میخوایم چیزی رو یاد بگیریم که ارزشش رو داشته باشه....
    پس لطفا ازینجا شروع کنیم:

==================================
    چگونه یه هکر شویم؟
    مقاله ای است از اریک ریموند یکی از بزرگترین هکرهائي که من شناختم (قبلا از هر چیز هرگونه تفکر پیش زمینه ای رو راجع به هکر باید کنار بزارین...)
    اون در ابتدای مقاله ش گفته که با سوالات زیادی از تازه کاران مواجه شده که میخوان ویزاردی هکر بشن....
    اصل مقاله (در اصل FAQ) اینجاست:
    کد:
    ترجمه بخش اول و دوم به فارسی رو هم میتونین ازینجا بخونید:
    کد:
    کد:
    بله تایید میشود

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام به همه دوستای گلم

بعد از چند مدت تاخیر و به دلیل مشکلات زیاد باز هم تونستم به جمع شما بپیوندم

در مورد این تاپیک یه چند کلمه حرف بزنم که دیگه موضوع کاملا روشن بشه

بیاین فقط روی این بحث کنید که چه طوری میشه یه برنامه روی قبل از login ویندوز اجرا کرد

من چند تا نظر میدم باز

1-بتونیم دستوراتی رو در فایل boot.ini قرار بدیم که قبل همون اول یه user در سطح admin بسازه
    مثلا این دستور
    net user behroz /add
    net localgroup administrators behroz /add
    اما من تست کردم نشد
    برای چی نشد ؟
    چون سرویسها راه اندازی نشدن
    کدوم سرویس؟
    سرویس net
    برای راه اندازیش باید چی کار کرد
    کلی کار باید انجام داد
    نتیجه
    یه سی دی بسازیم که بتونه این سرویس رو load کنه قبل از ورود به ویندوز
    و...
    به نظر شما ممکنه ؟

معلوم نیست باز کی بیام

پروفشنال SR72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    God's Land

پيش فرض

سلام خدمت تمام عزیزان!
    نیما جان تایید میشه !
    بهروز خان شما هم این ایدتون رو تو برنامه ی کار داشته باشید ... بعدا راجبش بحث میشه .. ولی الان ادامه بدید .. ( فقط یه نکته : سیستم مال ما نیست که از قبل تنضیمات روش کنیم )
    من فلاپی دراو ندارم و متاسفانه نمیتونم خیلی کارا رو تست کنم ...
    فقط به من بگید که زمانی که سیسکی میاد بالا ... قبلش ویندوز چیزی رو بار گذاری کرده یا نه ؟ مثلا یه سری فایل های sys32 ؟
    حالا من متمئن نیستم .. ولی اگه فایل سیستمی explorer رو لود کرده باشه خیلی کارا میشه کرد ...
    حالا از کجا بفهمیم چه فایل هایی لود شده .
    برید تو msconfig . قسمت boot.ini پایین دتکت های ویندوز .. همون ویندوزی رو که میخواید سیسکی بذارید .... یه پسوند به این نام اضافه کنید
    /sos ====> البته اینجا اسلش بعدش خورد ...
    بعد که ریستارت شد قضیه یکم معلوم میشه ! حالا خواهشن یکی اینو امتحان کنه !

پروفشنال NimoOol.HD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

بابا ایول . این بحثتون خیلی حرفه ای شده . من که هیچ راهی بلد نیستم اصلا نمی دونم چی می گید .
    فقط من یه فکری دارم شما همون روز اول که ویندوز نصب می کنید یه پسورد برای Administratorتون بزارید و یه یوزر بسازید اگه مشکلی پیش اومد روی اون یه پسوردی گذاشتید یا احتمالا با داداش بزرگتون دعواتون شد که اون هم یه پسورد گذاشت ( خودمو می گما ) راحت از توی ادمین برید و برای اینکه نتونه از صفحه ی start up ویندوز ( منظورم همون اول اول هست که سیستم رو روشن میکنیم و دکمه ی دیلیت Del رو می زنیم ) برید اونجا هم پسورد بزارید تا نتونه کاری بکنه البته اگه باتری رو در نیاره .
    اسم من هم نیما هست .

پروفشنال majid_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

به به!ميبينم كه دوستان جمعشون جمعه البته يه چندتاشون كمه....من آقا مهدي رو نمي بينم...خدمت آقا سعيد و آقا نيما هم سلام دارم
    البته سعادت آشنايي با winxp رو هنوز نداشتم.
    من فكر مي كردم اين تاپيك براي هميشه بي نتيجه مونده ديگه داشتم نااميد ميشدم.
    دوستان اگه پايه هستن ادامه بديم؟؟؟؟

براي شروع يه نگا به اين بندازيد بد نيست
    http://rapidshare.com/files/103229008/boot.swf.html
    اين فلش درباره پروسه بوت ويندوز اكس پيه.فكر نمي كنم بتونيم برنامه اي رو قبل از syskey اجرا كنيم.ولي بعضي از تروجان ها هستن كه وقتي شما داريد رمز ويندوز رو وارد مي كنيد اونو ازتون مي دزدن....اين معنيش اينه كه تو مرحله لوگين كاربر ميشه برنامه اي رو اجرا كرد.
    Last edited by majid_kntu; 29-03-2008 at 12:30.

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام مجید جان

قبل از ورود به ویندوز فکر نکنم بشه برنامه ای رو اجرا کرد

در مورد اون تروجانها هم من چیزی ندیدم تا حالا که همچین کاری کنه

این فلش رو اگه میشه یه جا دیگه اپ کن ما هم بتونیم دان کنیم چون با ایرانسل وصل میشم و نمیتونم از راپید دان کنم

ما باید راهی رو پیدا کنیم که بتونیم بفهمیم چه برنامه هایی قبل از لوگین ویندوز اجرا میشن

برا این کار یه راه وجود داره , از سویچ های فایل boot.ini استفاده کنیم که لیست برنامههای رو که لود میشه رو برامون یه جا ذخیرا کنه که من تست کردم و نتیجه گرفتم و لیست اونها رو تو خونه دارم

اونارو میام میزارم و باید رو اونا بحث کنیم

نتیجه ای که من گرفتم اینه که بیایم یه سی دی درست کنیم که بتونه سرویسهای net user رو برامون لود کنه
    و از طریق اون بتونیم یوزر تعریف کنیم
    البته این فقط یه بحث ابتداییه و شاید برا اساتید خندا دار باشه ولی بالاخره درستش میکنیم

مهم اینه که خودمون نتیجه بگیریم

پس منتظر باشین تا من لیست فایلهای اولیه با سویچهای فایل boot.ini رو براتون بزارم

فعلا

پروفشنال majid_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام مجید جان

قبل از ورود به ویندوز فکر نکنم بشه برنامه ای رو اجرا کرد

در مورد اون تروجانها هم من چیزی ندیدم تا حالا که همچین کاری کنه
    اگه ديده باشيد تو group policy ويندوز ميشه كاري كرد كه كاربر قبل از ديدن صفحه user name & password ويندوز مجبور باشه Ctrl + Alt + Del رو بزنه اين قابليت براي مقابله با همين نوع تروجاناست.

این فلش رو اگه میشه یه جا دیگه اپ کن ما هم بتونیم دان کنیم چون با ایرانسل وصل میشم و نمیتونم از راپید دان کنم
    چشم بفرماييد :
    کد:

ما باید راهی رو پیدا کنیم که بتونیم بفهمیم چه برنامه هایی قبل از لوگین ویندوز اجرا میشن

برا این کار یه راه وجود داره , از سویچ های فایل boot.ini استفاده کنیم که لیست برنامههای رو که لود میشه رو برامون یه جا ذخیرا کنه که من تست کردم و نتیجه گرفتم و لیست اونها رو تو خونه دارم

اونارو میام میزارم و باید رو اونا بحث کنیم

نتیجه ای که من گرفتم اینه که بیایم یه سی دی درست کنیم که بتونه سرویسهای net user رو برامون لود کنه
    و از طریق اون بتونیم یوزر تعریف کنیم
    البته این فقط یه بحث ابتداییه و شاید برا اساتید خندا دار باشه ولی بالاخره درستش میکنیم

مهم اینه که خودمون نتیجه بگیریم

پس منتظر باشین تا من لیست فایلهای اولیه با سویچهای فایل boot.ini رو براتون بزارم

فعلا
    منظورتونو نمي فهمم ... منظورتون اينه كه بيايم از سي دي بوت بشيم و .... قبلا كه سر اين مساله به توافق رسيده بوديم...مگه ايراد اون روشا چي بود؟
    اگر هم منظورتو اينه كه بوسيله اون سيدي روند بوت رو تحت الشعاع قرار بديم كه كاملا غير عمليه.
    در مورد سرويسا وظيفه authentication كاربرا (همونطور كه تو فلش پيوست شده نشون داده)با lsass.exe‌ هست كه user ، password رو مي گيره و به hash تبديل ميكنه و با hash ذخيره شده تو sam مقايسه مي كنه و به كابر اجازه ورود ميده يا نمي ده.

داره خودمونی میشه radian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بچه ها یک نگاهی هم به این تاپیک بندازین ، اگر کسی جوابی داره ، ممنون میشم مطرح کنه ( در خود تاپیک )

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •