من مدتی است که به کل این تاپیک رو کنار گذاشتم....
قبل از هرچیز با توجه به پستهائي که داده شده به نظر میرسه میبایست یه سری چیزها رو از پایه یاد بگیریم یه سری فرهنگ ها رو باید یاد بگیریم... این نگاه به مقوله هک و هکر اصلا درست نیست ما متاسفانه در ایران دچار سوتفاهم های شدید ازین لحاظ هستیم.............شما ادعها های زیادی رو توی زمینه کامپیوتر میشنوید...بارها دیدید که یکی با اجرا کردن دو تا ویزراد و چند حقه حقیر ویندوزی توی ریجیستری کلی ادعا داره....ادعای پوچ (توی این سطح) بهترین چیزی که میتونیم ازین مقوله در حال حاضر یاد بگیریم به نظر من اون مفاهیم بنیادین و فرهنگی هک هست که اصلا یعنی چی....تا کی مخوایم نخونده و ندونسته ...فله ای... اظهار فضل کنیم .... یکی از کاربردهائي که این تاپیک پیدا کرده در همین راستاست....من قبلا گفتم که بیام روی مفاهیم کار کنیم...یه کم گوگلیدن و دانلود یه برنامه که یه هکر )?(نوشته و اجرای مو به موی دستورات از روی راهنما که این همه ادعا نداره....خیلیا رو میبینین که با اجرای دو تا برنامه توی یاهو مسنجر ادعای هکشون میشه....ولی هکر این نیست...
اگه میخوایم این تاپیک مفید باشه.....
اگه میخوایم به واقع چیزی رو یاد بگیریم.....
اگه میخوایم چیزی رو یاد بگیریم که ارزشش رو داشته باشه....
پس لطفا ازینجا شروع کنیم:
==================================
چگونه یه هکر شویم؟
مقاله ای است از اریک ریموند یکی از بزرگترین هکرهائي که من شناختم (قبلا از هر چیز هرگونه تفکر پیش زمینه ای رو راجع به هکر باید کنار بزارین...)
اون در ابتدای مقاله ش گفته که با سوالات زیادی از تازه کاران مواجه شده که میخوان
ویزاردی هکر بشن....
اصل مقاله (در اصل FAQ) اینجاست:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ترجمه بخش اول و دوم به فارسی رو هم میتونین ازینجا بخونید:
کد:
کد: