وضعیت ADSL فن آوا گستر طوس مشهد 16 خرداد 1387 ساعت 12:13 دقیقه ظهر، اکانت 64 کیلوبایت
بخاطر تعطیلات نیمه خرداد افت سرعت داریم.
وضعیت ADSL فن آوا گستر طوس مشهد 16 خرداد 1387 ساعت 12:13 دقیقه ظهر، اکانت 64 کیلوبایت
بخاطر تعطیلات نیمه خرداد افت سرعت داریم.
منظورتون 64 كيلو بيته ديگه؟
اتفاقا در ايام تعطيلات، بعلت اينكه ترافيك عظيمي كه ادارات وشركتهاي دولتي و غير دولتي در روزهاي اداري ايجاد مي كنند، وجود ندارد تبعا سرعت بايد بيشتر باشد.
آقا كسي از اين برنا پارس سرويس نگرفته ؟
سوالات زيادي در اين تاپيك در رابطه با نمايندگي هاي صبانت مطرح مي شود.
لازم به ذكر است سرعت، قيمت، محدوديت ترافيك، شبانه رايگان و كلا كيفيت سرويسهاي صبانت در تمامي نمايندگي هاي آن در
سراسر كشور يكسان است.
تنها تفاوت به كيفيت پشتيباني سرويسها مربوط مي شود كه مسئول آن، نمايندگي ها هستند.
ممنونم خب پشتيبانيشون رو كسي امتحان نكرده ؟
من یه بار زنگ زدم بهشون اول یه خانومی برداشت، پرسیدم اگه من یه اکانت 128K ازتون بگیرم رو چند کیلوبایت سرعت دانلود حساب کنم؟ بنده خدا هنگ کرد! وصلم کرد به یه آقایی همین سوال رو پرسیدم گفت ماهی 2 گیگابایت! گفتم عزیزم سرعت رو میگم نه حجم تازه فهمید و گفت 128/8=16 ولی معمولا بیشتره...
من پیشنهاد میکنم اگر میخواین از صبانت بگیرین برین ماورامن از نزدیک میشناسمشون بچه های خوبین در حد نیاز هم راهنمایی بلدن بکنن. از فلکه بیمارستان امام رضا به طرف چهارراه دکترا بین ابن سینای 3 و 5 . شمارشونم 8525020 من اول میخواستم از اونا اشتراک بگیرم ولی مرکز تلفن قدس پورت خالی نداشت یک ماه تو لیست انتظار موندم تا بالاخره حوصلم سر رفت رفتم از فن آوا گرفتم ودر کمال حیرت 24 ساعته خطم رانژه شد! من شنیده بودم یه هفته ده روز نرمالشه ولی 24 ساعت دیگه...!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب عزيز ما رو جايي ساپورت نميكنن لا اقل تا 1 ماه پيش كه اينجور بوده ما پيش شماره 753 هستيم
من 128 سابین رو دارام واسه 3ماهه واقا عالی من که مصرف کننداشم راضی ام.بدیش فقط دانلود نامحدود نداره
من مصرف ام بیشتر دانلود صبح میزارم دانلود تا شب سرعت اش خوبه فقط زود نمی دونم چرا 10 گیگم تموم میشه!![]()
من میخوام برم بگیرم , گفته باید حد اقل 1 ماه تا 45 روز منتظر باشم که پورت خالی بشه128 سابین رو دارام واسه 3ماهه واقا عالی من که مصرف کننداشم راضی ام.بدیش فقط دانلود نامحدود نداره
من مصرف ام بیشتر دانلود صبح میزارم دانلود تا شب سرعت اش خوبه فقط زود نمی دونم چرا 10 گیگم تموم میشه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)