خوب ... یه خبر خوب دیگه اینکه دمو این بازی برای PC هم منتشر شد !!!
می تونید در این لینک پیداش کنید :
حجم دانلود هم : 1,180.7 MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته من به دنبال mirror بیشتر برای دانلود هستم .
خوب ... یه خبر خوب دیگه اینکه دمو این بازی برای PC هم منتشر شد !!!
می تونید در این لینک پیداش کنید :
حجم دانلود هم : 1,180.7 MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته من به دنبال mirror بیشتر برای دانلود هستم .
من دیگه طاقتم ندارم کی مبیاد؟؟؟؟؟؟
چهار تا دایرکت لینک به فایل دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين هم 4 تا wallpaper
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب دوستان من خودم دمو رو دانلود کردم ! سوالی چیزی هست بپرسین !!
گرافیکش که تقریبا همونه (LEGEND) حالا یه مقدار تعداد چند ضلعی های بازی بیشتر شده ! خوده لارا هم قیافش تغییراتی داشته ! گیم پلی روونی داره من مشکل خاصی تو کنترل نداشتم ! دشمن ها هم که دیگه فقط آدم نیستن از کخ کلخ گرفته تا آدم همه جوره دشمن داری .... کوسه موسه و نمدونم خرس و ببر و عنکبوتو اینها کلا تنوع حرکتی بیشتری هم ...... دیگه فعلا همینا !!!
کثیف شدن لارا که بر اثر گردو خاک گل و لای هست هم طبیعی و خوب درآوردن که وقتی زیر آبشاری چیزی وایستی یا بری تو آپ پاک میشن !
کلا منو یاده Prince of Persia Warrior Within انداخت (از نظر ظاهر صحنه ها و ساختار مرحله ها که پر از لبه و پرتگاه و این چیزاست !!! کلا بازیه خوبیه ... فقط خدا کنه یه مدهایی بزارن که آدم دلیلی برای دوباره رفتن بازی داشته باشه ! فعلا .....
یادش بخیر اولین پست ماله 1 سال پیشه !!!
آخرین چیزه جالبی که دیدم اینه که مثل پرنس آف پرشیا یه چیزایی می گیری که اگه ذخیره اونات پر باشه ! می تونی زمان رو به مدت مشخصی (اندازه همون ذخیرت) آهسته کنی !
این چطوریاس همه بازی ها زود تر از موعودش که اعلام میکنم میان بیرون حالا این شانس ما رو ببینبازی در آمریکا 18 نوامبر 2008 برابر با 28 آبان 1387 و در اروپا 21 نوامبر 2008 برابر با 1 آذر 1387 برای پلتفورم های PC,Nintendo DS, PlayStation 2, PlayStation 3, Wii, Xbox 360 منتشر خواهد شد.
توی دمو سرعت بازی چطوره ؟
سرعت بازی بسیار نرم و رونه !
من با یه core 2 duo @ 3000 و 9600GT و 4gb رم که تست کردم .... در 800*1280 و با 4AA, 16AF حدود میانگین 50 FPS رو داشتم البته بیشتر موقع ها FPS بالاتر از 50 بود فقط تو صحنه هایی مثل لب دریا و اینها که دید وسیع بود میومد رو 35 همین !![]()
3 گیگ با 9600 میخوای گیر کنه ؟؟؟؟؟؟؟ وای بابا (دهنم وا مونده )سرعت بازی بسیار نرم و رونه !
من با یه core 2 duo @ 3000 و 9600GT و 4gb رم که تست کردم .... در 800*1280 و با 4AA, 16AF حدود میانگین 50 FPS رو داشتم البته بیشتر موقع ها FPS بالاتر از 50 بود فقط تو صحنه هایی مثل لب دریا و اینها که دید وسیع بود میومد رو 35 همین
این fbs چیه ؟؟؟؟؟؟
Tomb Raider: Underworld Minimum System Requirements
- OPERATING SYSTEM: Microsoft Windows XP / Microsoft Windows Vista
- CPU: Intel Pentium 4 3.0 GHz+ or AMD Athlon 2.5 GHz+
- RAM: 1GB (Windows XP) / 2GB (Windows Vista) system memory
- GRAPHICS: NVIDIA GeForce 6 series 6800GT (or better) / ATI 1800XT (or better)
- HARD DRIVE: 8 GB Free Space
- INPUT DEVICES: Keyboard and mouse
Tomb Raider Underworld Recommended System Requirements
- OPERATING SYSTEM: Microsoft Windows XP / Microsoft Windows Vista
- CPU: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or Athlon 64 X2 4400+
- RAM: 2 GB system memory
- GRAPHICS: NVIDIA GeForce 9800 GTX or ATI HD 4800 series
- HARD DRIVE: 8 GB Free Space
- INPUT DEVICES: Microsoft Xbox360 Controller
FPS به معنیه تعداد فریم هایی که در هر ثانیه پردازش میشن و شما می بینی !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)