دوست عزیز
موارد علامت دار در مورد میزان تاخیر ی است که کاربر برای شروع فیلم در ابتدا و خاتمه فیلم در انتها به تنظیمات پرمیر میدهد
در واقع با این اعداد نرم افزار میفهمد چند فریم مکث داشته باشد برای شروع ونیز برای انتها
دوست عزیز
موارد علامت دار در مورد میزان تاخیر ی است که کاربر برای شروع فیلم در ابتدا و خاتمه فیلم در انتها به تنظیمات پرمیر میدهد
در واقع با این اعداد نرم افزار میفهمد چند فریم مکث داشته باشد برای شروع ونیز برای انتها
دمتون گرم.خیلی خو ب بود
سلام
همه 23 صفحه را مطالعه کردم ولی چیزی دستگیرم نشد
سوال؟؟؟؟؟؟؟؟
از بخش کلیپ های آماده چند تاشون که برای کار عروسی هستند رو دانلود کردم . انصافاً قشنگ هستند دستتون درد نکنه.
حالا باید چه جوری ازشون تو پریمیر cs3 استفاده کنم به عنوان بگراند. یه جا دیدم که به صورت آلفا استفاده میکنند این آلفا چیه ؟؟؟؟
میخوام اون کلیپ اماده که به صورت قلبی هست را دور فیلم ( عروس و داماد ) بزارم به صورت قاب؟؟؟؟
ممنون
می بخشید اصلا منظورتون رو نمیفهم یهنی چی چطور تو پریمیر ازش استفاده کنم خوب.خیلی از دوستان اون کلیپ قلبی که شما میگی رو ندیدند از جمله خودم ولی خوب اگر بکگراندش سیاه هست و قلب یه رنگ دیگه هست می تونی بوسیله ----- color key رنگ سیاه رو حذف کنی تا بکگراند به صورت transparent بشه اونوقت فیلم پیش زمینه رو بنداز پشت بکگراند.امیدوارم گرفته باشی چی میگم![]()
لایه الفا چه بصورت عکس یا فیلم به صورت سیاه و سفید است که بجای بخش سیاه مثلا بک گراند گذاشته میشود و به جای بخش سفید پیش زمینه
یک جورایی اونا را بهم وصل میکند
ولی اینایی که شما گرفتی فکر نکنم لایه الفا باشه
درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟
شما باید از بخش transprancy مربوط به لایه الفا گزینه alpha را استفاده کنید
اینا البته در ورژن های قدیمی پریمیر است
در ورژن جدید اگه اشتباه نکنم پریمیر خودش لایه الفا را میشناسد و نیاز به این کار نیست
ممنون درست شد .
این لایه های آلفا رو میشه یه کم توضیح بدین و چند نمونه بزارین.
اصلاً برای چه کاری هستن؟؟؟؟
ممنون
سلام
کلیپ های دیجیتالی از پیش ساخته شده رو تو لایه ویدئو 2 تایم لاین میزارم بعد هم بوسیله ----- color key بگراند سیاه رو بر میدارم .ولی چرا کیفیت فیلم تایم لاین 1 اینقدر خراب میشه ؟؟؟؟ خیلی بی کیفیت میشه.چه کارش کنم؟؟؟؟
ممنون
این دو تا هیچ دخلی به هم ندارن نباید اینطوری بشه یه رندر بگیر ببین بازم اینطوریه.میدونی که چطوری رندر میگیرن کافیه یه Enter بزنی.
ممنون
رندر گرفتم خوب شد
راستی یه سوال ؟؟؟؟ آیا قبل از گرفتن خروجی avi از پریمیر یه رندر کامل بزنیم تو کیفیت خروجی تاثیر میزاره؟؟؟؟؟
بازم ممنون
سلام
فكر نكنم چون
چون هر كدام براي يك كاري انجام ميشند
موفق باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)