کس دیگه لینگ دیگه ای نداره![]()
کس دیگه لینگ دیگه ای نداره![]()
چه باحال!
با اين لينك مشكل داريد ؟
بگو مشكلش چيه تا منم استفاده نكنم.
_______
چرا يكي ديگه هم دارم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم هست, خواستي بگو .
سلام
دوستان یه سوال داشتم
من کتاب C++ how to program دیتل گرفتم ولی سی دیش همراهش نبود از کجا میتونم محتوای سی دی رو پیدا کنم منظورم رو اینترنت.
سلام
برین عضو شین از قسمت Books این کتابو پیدا کنین و روش کلیک کنین تو صفحه بعدی در قسمت چپ قشنگ بزرگ نوشته download .... .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کتاب c# how to program 2008 Deitel موجود نیست؟؟؟
لطفا کتاب برنامه سازی پیشرفته را به ایمیل من ارسال کنید![]()
سلام.لینک این کتاب باز نمیشه .ممکنه یه بر دیگه آپلود کنید.
سلام خدمت دوستان.من دانشجوی رشته ی برق هستم ولی بر حسب علاقه به مسائل کامپیوتری وارد عرصه ی بزرگ
برنامه نویسی وارد شدم.رشته ی که بسیار علاقمند در یادگیری آن شدم مبحث طراحی وب و مباحث net.ها است.
در ابتدا از دوستان مهندسم درباره ی منابع و چگونگی مطالعه ی آن راراهنمایی خواستم ولی هرچه بیشتر می پرسیدم
بیشتر گیج می شدم.تا در نهایت به من گفتند برای یادگیری asp.netابتدا باید سی شارپ را خوب بدونی.
می خواستم یه منبع خوب و مطمئن ویژوال سی شارپ(به جزebook)را به من معرفی کنید.خواخش میکنم سریع تر پاسخ بدین.
سلام .
ببخشید پستتونو ندیده بودم .
برای یادگیری ASP اون قدرها هم #C نیاز نیس . بعضی کتاب های ASP هم معمولا تا اندازه ای که #C لازم است مقدمه ای قبل از آموزش ASP آورده اند . ولی با این همه اگه کتاب مجزا بخواین کتاب C# How to program از Deitel کتاب خوبیه . این کتاب رو تا آخر Methods و Arrays بخونین برای ASP کافیه .
نمیدونم اینجا جاش هست یا نه. میخواستم بپرسم کسی فایل و یا منبع ای که پاسخ تمرینهای کتاب "چگونه با ++C برنامه نویسی کنیم (ویرایش 5) دیتل" رو داشته باشه, سراغ نداره؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)