آقا این prototype یعنی چی؟؟؟؟؟
آقا این prototype یعنی چی؟؟؟؟؟
همه گوشی های تاچ اسکرین سونی اریکسون این قابلیت رو دارن چیز تازه ای نیست!
آیفون چنده ؟چیش از 960 سر تره؟
به به ببین کی امده
چطوری مهدی..خوبی؟
اگه منو بشناسی یه جایزه میدم بهت..البته به اواتارم نگان نکن ها
همه چیش از 960 به نظرم سر تره
فقط کیفیت صدای 960 کمی بهتره(نظر شخصیم)
و دوربین 960
ت سایر موارد چنگ رو ای فون میبره
البته مشکلاتی هم داره ایفون که داره یکی یکی حل میشه
شاد باشید![]()
والا من تا حالا با گوشی های تاچ سونی کار نکردم نمی دونستم
تو پستهای قبلی هم گفتم هیچ گوشی رو با آیفون مقایسه نکنید بگو چیش سرتر نیست سرعت فوق العاده- صفحه لمسی مافوق عالی- صفحه نمایش 16 میلیون (من چون آیفون داشتم الان اصلا نمی خوام صفحه این گوشی رو ببینم) باتری خیلی قوی تر- و....
بگم من اگه این گوشی رو خریدم واسه خریت خودم بود و فرشته بقیه بچه ها شدم یه چیزی رو بگم اصلا آش دهن سوزی نیست که اینقدر روش مانور دادن من تا جایی من بتونم اینو ردش میکنم و همون آیفون میگیرم حتی اگه بشه ضرر هم کنم اینکار رو میکنم توصیه من به تمام بچه ها اگه قصد خرید در حد 700 تومن داشتن غیر آیفون چیزی نگیرید که نصف عمرتون بر فناست این گوشی فقط برا رقابت با 95 خوبه و بس
حالا چند میخوای بفروشیش ؟
prototype به گوشی هایی گفته میشه که بعد از معرفی گوشی و قبل از اینکه به صورت عمده وارد بازار بشن توسط شرکت ها بیرون داده میشه تا از این طریق بتونن اشکالات نرم افزاری و سخت افزاری رو در صورت وجود برطرف کنن.آقا این prototype یعنی چی؟؟؟؟؟
این گوشی ها غیر قابل فروش هم هستن.روی باتری نوشته شده برای فروش نیست.
حالا کسی بخواد بخره با هاش کنار میام
ای بابا
حالا که خریدی و دستته حد اقل یه 10 تا عکس هم باهاش بگیر و بزار که کارت تکمیل شه
دمت گرم
قیمت امروزش 625000 پاساژ علاالدین طبقه آخر فکر کنم بیاد رو 500 تومن ارزش خرید پیدا کنه
خیلی ضرر میدی چون معمولا گوشی کم کار کرده رو 20 درصد کم میکنن ازش.. 20% 625000 تومن میشه 125 تومن که از 625 کم کنی میشه 500 تومن ..700 تومن هم خریدی با این حساب 200 چوق ضرر میدی که کار منطقی نیست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)