از شمارهایی که تو contact ذخیره شده وقتی بهم زنگ می زنن بجای اسمشون شماره کاملشون می افته اما وفتی من به اونا زنگ میزنم اسم اونا می افته
اگه دارین اسم سورس و برنامه اونرو بنویسین
از شمارهایی که تو contact ذخیره شده وقتی بهم زنگ می زنن بجای اسمشون شماره کاملشون می افته اما وفتی من به اونا زنگ میزنم اسم اونا می افته
اگه دارین اسم سورس و برنامه اونرو بنویسین
نمي دونم اين برنامه توي اين تاپيك معرفي شده يا نه اگه شده من شرمندم فقط خواستم يه كمكي كرده باشم.
اين نرم افزار چراغ قوه براي گوشي آيفون هستش خودم امتحانش نكردم كه ببينم درست كار ميكنه يا نه ولي از كسايي كه آيفون دارم ميخوام كه حتمآ دانلودش كنن و نتيجه رو بگن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يا شماره ها رو با +98 Save كني كه باز هم يه سري جا ها مشكل داره
يا هم از تو اينستالر برنامه AppSupport Patch رو نصبت به ورژن گوشيت نصب كن
سلام بالاخره مشکل فیلمبرداری آیفون هم حل شد
بوسیله ی برنامه ی video ricorder ه باکیفت خوب و البته با صدا هست
فقط یه مشکل داره اون هم اینه که اگه بخوای دی هر بار بیش از 30 ثانیه فیلم بگیری باید برنامه را بخری
لام دوتان
آیفون من وقتی می رم توی برنامه ها تاچش کار نمی کنه
کی نمی دونه مسکلش چیه ؟
من دو تا سوال داشتم
1) چطور میشه بجای ویبره زنگ رو سیو کرد
2) وقتی می خوام برنامه نصب یا installer رو آپدیت کنم می زنه error:package download failedcant find host
دو تا سوال داشتم :
1) چطور میشه بجای ویبره زنگ قرار داد
2) وقتی میخوام یه برنامه نصب کنم یا installer رو آپدیت کنم مزنه error:package download failed:cant find host
یا package download failed
ممنون می شم اگه پاسخ بدید.
سلام به همه
آقا من رفتم ایرانسل خریدم اون mtnirancell رو هم زدم اما فقط آب و هوا رو میاره safari کار نمی کنه
کسی می دونه باید چی کار کرد
1.1.4 دارم
1 . منظورت واضح نيست ويبره كجا ؟؟؟
2 . اگه پيغام اول رو ميده يعني به اينترنت وصل نيست ولي اگه پيغام دوم رو ميده به علت تحريم ايران خيلي از سورس ها براي ايران بسته هست ولي براي رفع اين مشكل بايد از V.P.N استفاده كني
1 . منظورت واضح نيست ويبره كجا ؟؟؟
2 . اگه پيغام اول رو ميده يعني به اينترنت وصل نيست ولي اگه پيغام دوم رو ميده به علت تحريم ايران خيلي از سورس ها براي ايران بسته هست ولي براي رفع اين مشكل بايد از V.P.N استفاده كني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)