الآن نمیتونم بارت کاری بکنم.ولی تویه اینترنت دنبال Generals Zero Hour Patch 1.04 بگرد و دانلودش کن که اگه دوباره هم خراب شد دیگه مجبور نباشی دوباره دانلود کنی.
از علی آقا هم به خاطر 2 بازیه اخیر عذر خواهی میکنم
الآن نمیتونم بارت کاری بکنم.ولی تویه اینترنت دنبال Generals Zero Hour Patch 1.04 بگرد و دانلودش کن که اگه دوباره هم خراب شد دیگه مجبور نباشی دوباره دانلود کنی.
از علی آقا هم به خاطر 2 بازیه اخیر عذر خواهی میکنم
كاش هرچه سريع تر يه مسابقه راه مينداختيد به نفر اول و دوم هم يه چيزي ميداديد![]()
اگه بخوايد من ترتيب يه مسابقه رو ميدم!!! ولي جايزه نداره
بصورت حذفي
يه نفر observer ميشه كه تو بازي تخلف صورت نگيره.
Random va Toxin va Air Force هم داريم(هيچ قانوني نميگه اينا نبايد باشن)
پچ 1.4 بازي ميكنيد.
هر فرد با فرد مقابلش 2 دست بازي ميكنه(هركي زودتر به 2 برسه اگه 1 -1 هم بشن باز هركي زود تر به دو برسه*
يه ساعت هم براي تمام بازيها گزاشته ميشه(يعني مرحله اول اگه 4 تا بازيكن ثبت نام كرده باشن هر چهار تا بازيكن بايد سر 1 ساعت معين با حريفشون بازي كنن.)
اگه با اين قوانين ميخوايد من ميتونم مسابقه برگزار كنم اگه هم بخوايد ميتونم داور شم.
اگه ميخوايد بگيد تا ثبت نام رو شروع كنيم
بازي رو تيمي هم ميشه انجام داد(2 به 2) اگه استقبالش بيشتره كار رو تيمي انجام ميديم ولي هر كي بايد يه هم تيمي داشته باشه.
Last edited by Hannibal_ir; 14-02-2008 at 18:13.
خيلي حال ميده يه بار امتحان كنيد.
نتايج و replay بازي رو هم ميزاريم
امتحانش ضرر نداره هركي هست بگه هست![]()
1-همه كشور ها هستن...Randomهم داريم.
2-بازي1 به 1 تو مپTournament Desert انجام ميشود و بازي هاي 2به2 در مپFallen Empire
3-اگه فرد به هر دليلي نتونه به موقع سر بازي بياد بازنده محسوب ميشه(5دقيقه بعد از زمان تعيين شده)
4-اگه كسي وسط بازي dcشه و نتونه بازي رو ادامه بده بازنده بازي محسوب ميشه.
5-داور حق بازي كردن ندارد
6-جاي فرد نعيين نميشود يعني در مپTournament Desertفرد نميتونه تعيين كنه بالا باشه يا پايين(مگر توافقي باشه)
7-تيم تو هر بازي قابل تغيير است.
در مورد dc شدن اگه يه فرد وسط بازي dc شه و داور بگه كه اگه dc نميشد حتما بازي رو ميبرد اون فرد ميتونه يه بازي ديگه با فرد مقابلش انجام بده.
به مرور قوانين تكميل ميشود!
Last edited by Hannibal_ir; 14-02-2008 at 20:04.
خوبه.ولی بهتره یکی یک روز قبل بازی یک مپ رو برای بازی اعلام کنه و میتونه هر مپی باشه.اینطوری هیجان بیشتره
خوب اگه خواستار اره بگيد اين كار رو هم ميكنيم ولي مپ ها استاندارد اند
اقا اين چه وضعيه حتي 1 نفر هم درست حسابي استقبال نكرد...
اگه مشكل با قوانينه مطرح كنيد اگه خواستار داشت قوانين تغيير ميكنه
Last edited by Hannibal_ir; 15-02-2008 at 13:17.
من منتظرم هنیبال
بزار تا ببینم
چی میشه
خوب امروز با عليزشاه قرار گزاشتيم 3 تا بازي بكنيم كه بازي كرديم خيلي حال داد علي خيلي بازيش بهتر شدهو...
اين دست اول:اين دست دومشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين دست سومشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازي ها خيلي قشنگ شد حتما دانلود كنيد مخصوصا دست سوم و اول و دوم
خوب کی میاد بازی من هستم
Last edited by alizshah; 16-02-2008 at 15:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)