تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 147 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 1461

نام تاپيک: همه موارد iphone جز نرم افزاری (لیست آموزش ها در پست اول)

آخر فروم باز RezaTayebiJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من دنبال این هستم که یک آیفون بخرم ولی دوستان فروشنده هر کدوم یه قیمتی میگن ! من آیفون رو از 570 تا 770 قیمت دارم . بعضیا 300 هم قیمت میدادن که خوب شکی در تقلبی بودن اونا نیست !! .. حتی بعضیا ادعا دارن که آیفون اونا فیلمبرداری هم میکنه و با بلوتوثش میشه اطلاعات منتقل کرد !!! ... برای همین به همه قیمتها شک کردم و میترسم آیفونی که میخرم تقلبی باشه ! در مغازه هم که امکان چک کردن شماره سریال با سایت اپل نیست ... از دوستان می خوام که اگر کسی آیفون رو قیمت خوب و اصلی سراغ داره ، اینجا آدرس و احیانا شماره تلفن فروشنده رو بگه تا من و شاید بقیه استفاده کنیم ... من دنبال آیفون در تهران و اصفهان هستم و فرقی نمی کنه که فروشنده توی کدومشون باشه ... اگه منصفانه بخوایم در نظر بگیریم ، قیمت آیفون باید نهایتا 600 باشه ولی خوب ........

ممنون
    ۳۰۰ تومن که اصلا امکان نداره!!! آی فون تقلبی ظاهرش زمین تا آسمون با آی فون اصل فرق می کنه و سیستم عاملش هم ویندوز موبایل مسخره هست. لازم به چک کردن سریال موبایل و اینجور حرف ها هم نیست. تقلبیش خیلی تابلوئه. ضمنا قلم هم داره که آی فون قلم نداره و ... .
    آی فون در حال حاضر قابلیت فرستادن فایل از طریق بلوتوث و فیلمبرداری رو نداره ( البته عده ای بطور تصادفی تونستن از طریق بلوتوث فایل جابجا کنن).

حـــــرفـه ای Aminzikzak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

۳۰۰ تومن که اصلا امکان نداره!!! آی فون تقلبی ظاهرش زمین تا آسمون با آی فون اصل فرق می کنه و سیستم عاملش هم ویندوز موبایل مسخره هست. لازم به چک کردن سریال موبایل و اینجور حرف ها هم نیست. تقلبیش خیلی تابلوئه. ضمنا قلم هم داره که آی فون قلم نداره و ... .
    آی فون در حال حاضر قابلیت فرستادن فایل از طریق بلوتوث و فیلمبرداری رو نداره ( البته عده ای بطور تصادفی تونستن از طریق بلوتوث فایل جابجا کنن).

نه بابا ویندوز موبایل روش نیست ... تقلبیاشو میگم.
    یه سیستم عامل عجیب قریبه ...
    اصلا معلوم نیست چیه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام به همگی من قبلا تو یه تاپیک دیگه با اقا رضا اشنا شده بودم ولی امشب اولین باره که تو این تاپیک میام اونم داستان داره من از صفحه 1 تا صفحه 23 رو خوندم .جالب بود راستشو بخواین نمیدونم از کجا شروع کنم من خیلی وقط دربه در w960 هستم هرچی تاپیک خارجی و ایرانی هم بوده در موردش خوندم تا اینکه دیشب رفتم تو پاساز پایتخت دونبالش.هنوز نیومده بود از اول بین iphon و w960 مردد بودم دیشب تو پایتخخت زیر 920 هزار تومان پیدا نمیشد 1050000 هزار تومان هم بود گفتم چرا اینجوریه فروشنده گفت اخرین اپدیتش هست 1.1.2 که ظاهران مشکل فروارد sms هم حل شده ومیگفت که ورزن 1.1.3 هم تازه اعلام شده و شرکت اپل قول داد تا اخر jan مشکل فیلمبرداری و حل کنه .من دیدم که خیلی گرونه بعد چشم به ipod touch خورد 16 گیگ 430 تومان بود چشم وخیلی گرفت ولی اینو هم بگم که من قبلش w950 داشتم که 1 بار هم نتونستم 4 گیگ شو پر کنم
    امشب رفتم اعلائدین iphon میدادن 750 میگفت اخرین ورزن هست و یک برد هم روش اضافه شده که برنامه ها روی اون نصب میشه من این خبر و تو سایت های رسمیی خبری خونده بودم که قرار همچین کاری شرکت اپل انجام بده حالا میخوام از اقا رضا بپرسم درسته همچین چیزی تو سریه جدید اضافه شده همچین بردی
    و اینکه واقعا تا 400 بار بیشتر نمیشه شارز کرد این مورد نگرانم کرد .
    راستی ipod 8 گیگ touch رو تو سایتش زده بود 299 دلار و 16 گیگ 399 دلار
    1-به نظرتون تو دبی میشه به مین قیمت سایت خرید چون تو ایران 430 تومام هست
    2- به نظرتون یه iphon بگیرم بهتره یا( یکی w950 و یکی ipod touch )
    3-یا همون w960 ؟؟
    Last edited by soshiance; 12-12-2007 at 00:35.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhf_1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض mhf

سلام
    دوستان عزیز

من کل تاپیک رو خوندم اما تو یه چیزی کمی شک دارم

به نظر شما ایفون بهتره یا htc touch

من خودم ارادت خاصی به htc دارم اما ایم مولتی تچ اسکرین ایفون رو هم نمی شه در نظر نگرفت

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بله 400 بار بیشتر نمی شه شارژش کرد، ولی دقت کنید اگه هر دو روز یک بار گوشی رو شارژ کنید، میشه 800 روز یعنی تقریبا دو سال و نیم که برای باتری یک گوشی عمر مناسبی است.

سلام
    دوستان عزیز

من خودم ارادت خاصی به htc دارم اما ایم مولتی تچ اسکرین ایفون رو هم نمی شه در نظر نگرفت
    HTC Touch گوشی خوبیه ولی سیستم Touch اش نسبت به iPhone ضعیف تره و همچنین Wi-fi هم نداره. صفحه نمایشش هم 65K هست در مقابل 16M در iPhone. ویندوز موبایل هم هست که ...

تاريخ عضويت
    Oct 2007

1

سلام به همگی من قبلا تو یه تاپیک دیگه با اقا رضا اشنا شده بودم ولی امشب اولین باره که تو این تاپیک میام اونم داستان داره من از صفحه 1 تا صفحه 23 رو خوندم .جالب بود راستشو بخواین نمیدونم از کجا شروع کنم من خیلی وقط دربه در w960 هستم هرچی تاپیک خارجی و ایرانی هم بوده در موردش خوندم تا اینکه دیشب رفتم تو پاساز پایتخت دونبالش.هنوز نیومده بود از اول بین iphon و w960 مردد بودم دیشب تو پایتخخت زیر 920 هزار تومان پیدا نمیشد 1050000 هزار تومان هم بود گفتم چرا اینجوریه فروشنده گفت اخرین اپدیتش هست 1.1.2 که ظاهران مشکل فروارد sms هم حل شده ومیگفت که ورزن 1.1.3 هم تازه اعلام شده و شرکت اپل قول داد تا اخر jan مشکل فیلمبرداری و حل کنه .من دیدم که خیلی گرونه بعد چشم به ipod touch خورد 16 گیگ 430 تومان بود چشم وخیلی گرفت ولی اینو هم بگم که من قبلش w950 داشتم که 1 بار هم نتونستم 4 گیگ شو پر کنم
    امشب رفتم اعلائدین iphon میدادن 750 میگفت اخرین ورزن هست و یک برد هم روش اضافه شده که برنامه ها روی اون نصب میشه من این خبر و تو سایت های رسمیی خبری خونده بودم که قرار همچین کاری شرکت اپل انجام بده حالا میخوام از اقا رضا بپرسم درسته همچین چیزی تو سریه جدید اضافه شده همچین بردی
    راستی ipod 8 گیگ touch رو تو سایتش زده بود 299 دلار و 16 گیگ 399 دلار
    1-به نظرتون تو دبی میشه به مین قیمت سایت خرید چون تو ایران 430 تومام هست
    2- به نظرتون یه iphon بگیرم بهتره یا( یکی w950 و یکی ipod touch )
    3-یا همون w960 ؟؟
    ۱. آخرین آپدیت آی فون در حال حاضر ۱.۱.۲ هست. درصورتیکه ورژن پایین تر قیمتش ارزونتره شما ورژن ۱.۱.۱ رو بگیر راحت می شه آپدیتش کرد. فقط لطفا ار خرید ۱.۰.۲ یا قدیمی تر اجتناب کن که آپدیتشون یه مقداری دردسر داره.
    ۲. امکان فروارد کردن اس ام اس هنوز توسط اپل به آی فون اضافه نشده. نرم افزاری برای این کار اومده که فعلا باگ داره و بهتره ازش استفاده نکنیم.
    ۳. ۴۰۰ بار شارژ کامل عمر مفید باطری آی فون هست.

۱. اپل هیچ نمایندگی رسمی ای در ایران و کشورهای عربی نداره. فروشگاه های محصولات اپل در دبی همگی خرده فروش هستند و به هیچ عنوان قابل اطمینان نیستن. راجب قیمت آی فون در دبی اطلاعی ندارم.
    ۲ و ۳ . بنظرم سلیقه ای هست.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

1 دو نکته

اول از دوستانی که آی فون ۱.۰.۲ دارن و می خوان آپدیت کنن بابت تاخیر در ارائه ی راه حل عذرخواهی می کنم.
    راستش بخواین آپدیت به ۱.۱.۱ به دلیل تغییراتی که در کدهای گوشی ایجاد شده یه مقداری سخته.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این راهشه! ... دارم تلاش می کنم راه ساده تر و در عین حال امنی برای آپدیت به ۱.۱.۱ پیدا کنم.... اگه اومدین تهران خبر بدین خودمون گوشی رو براتون آپدیت می کنیم.

و اما دوم. دوستان آپدیت ۱.۱.۳ در راهه.
    در حال حاضر بطور معمول (اگه از SSH استفاده نکنین) آی فون رو بصورت هارد درایو نمی بینین و نمی تونین از آی فون بعنوان هارد برای تبادل فایل استفاده کنین... بنظر می رسه امکان استفاده از آی فون بعنوان هارد درایو ، در ۱.۱.۳ به گوشی اضافه خواهد شد... تا چند روز دیگه معلوم می شه این مسئله حقیقت داره یا شایعس.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

1

خیلی ها به اپل ایراد گرفتن که چرا از تکنولوژیEDGE که سرعت چندان بالایی نداره استفاده کرده.
    Nokia E61iاز UMTSاستفاده می کنه پس باید در اینترنت سریعتر از آي فون باشه ، درسته؟ خیر!
    تحقیقات جدید نشون می ده آی فون به لطف سرعت بالای پردازش و سافاری ، به هیچ عنوان چیزی کمتر از گوشی های 3G نداره. اتفاقا در برخی موارد سریعتر هم هست.
    کد:
    این هم لینک ویدیو:
    کد:
    Last edited by RezaTayebiJ; 12-12-2007 at 16:40.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

1

اگه به یاد داشته باشین مدتی پیش آی فون توسط روزنامه ی نیویورک تایمز بعنوان بهترین ابداع سال شناخته شد.
    حالا نوبت TIME رسیده که آی فون رو بعنوان بهترین ابداع سال انتخاب کنه.
    (( آی فون دید ما نسبت به آنچه که ظاهر ، احساس و عملکرد موبایل باید باشد را تغییر داد و ... ))

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhf_1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیز

اقا رضا نظر شما چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •