تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 70 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 698

نام تاپيک: اولین 5 میگاپیکسلی نوکیا با فلاش زنون N82

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

آها! مرسی از جواب سریع! آخه من حال و حوصله ساین ندارم!!! کاش نوکیا گیر نمی داد...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آها! مرسی از جواب سریع! آخه من حال و حوصله ساین ندارم!!! کاش نوکیا گیر نمی داد...
    اتفاقا خیلی خوبه ساین کردن اینطوری نوکیا مانع بزرگی برای سازندگان ویروس درست کرده .یعنی هنوز ویروسی برای این سری نیست !
    من پیشنهاد میکنم شمام بری حتما این کار رو انجام بدی آخه نصب نشدن بعضی برانامه ها ضد حاله !!!

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اتفاقا خیلی خوبه ساین کردن اینطوری نوکیا مانع بزرگی برای سازندگان ویروس درست کرده .یعنی هنوز ویروسی برای این سری نیست !
    من پیشنهاد میکنم شمام بری حتما این کار رو انجام بدی آخه نصب نشدن بعضی برانامه ها ضد حاله !!!
    ویروس هم که جای خود دارد... ولی این ساین خیلی jhlhmggcfg هست...

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

عزیزم چون جدیدتره به ساین شدن بیشتر گیر میده مثلا خودم قبل اینکه آپدیت کنم اکثر برنامه ها رو گوشیم جواب میدادن ولی الان اقل برنامه ها !!
    البته من ساین میکنم برنامه هامو ...
    ساین شدن به خود برنامه مربوطه.مثلا فلان برنامه UNSIGN یعنی نیاز به ساین داره حالا رو هر گوشی که بخواد نصب شه فرقی نمیکنه. ربطی به جدید یا قدیم بودن گوشی نداره... اون مشکلی که شما بعد از آپدیت بهش برمیخوری بخاطر ساین نیست. کافیه تاریخ گوشی رو بکشی عقب و برنامه رو نصب کنی. همین.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ساین شدن به خود برنامه مربوطه.مثلا فلان برنامه UNSIGN یعنی نیاز به ساین داره حالا رو هر گوشی که بخواد نصب شه فرقی نمیکنه. ربطی به جدید یا قدیم بودن گوشی نداره... اون مشکلی که شما بعد از آپدیت بهش برمیخوری بخاطر ساین نیست. کافیه تاریخ گوشی رو بکشی عقب و برنامه رو نصب کنی. همین.
    راه خوبیه.اگه کسی امتحان کرد و جواب داد بگه.
    حق با شماست.توجیه شدم

اینجا کسی ان82 داره؟ قیمتش چنده الآن؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اینی که شما میگی برای اکثر تمها صادقه که باید تاریخ گوشی رو بکشی عقب و البته بعضی برنامه ها ...
    اینم که میگین جلوی بعضی برنامه ها نوشته آنساین و باید برای همه ی گوشی ها ساین شه قبول !
    ولی اینی که گفتم بعد از آپدیت بیشتر گیر میده تو ساین توش هیچ شکّی ندارم اگه شما یه ان73 قدیمی منظورم ورژنشه رو بخوای رو نرم افزارهای متعدد رو نصب کنی خیلی کم گیر میده ولی اگه بخوای رو ان73 ی آپ شده نصب کنی تا 60 درصد هم ممکنه گیر بده یعنی هر 10 تا برنامه 4 تا فقط نصب بشه !!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

راه خوبیه.اگه کسی امتحان کرد و جواب داد بگه.

حق با شماست.توجیه شدم

اینجا کسی ان82 داره؟ قیمتش چنده الآن؟
    راجع به قیمت ان82 باید بگم هنوز عمده وارد نشده فکر کنم ولی یکی از دوستان همین فروم تو یه مغازه دیده بودش قیمتشم فکر کنم 635 یا 685 تومن بود ...

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

ببین دوست من بزار کلا توضیح بدم برات...

خوب شما در مورد دلیل ساین کردن حتما پستهای منو تو تاپیکهای دیگه خوندید ( همون ویروس و ... ) وقتی شما گوشی رو آپدیت میکنی. تاریخ اون هم جدید میشه. حالا بعضی از برنامه ها تا یه تاریخی اعتبار دارن. وقتی گوشی رو آپدیت میکنی تاریخ گوشی جدید میشه و برنامه های قدیمی روش نصب نمیشن. کافیه تاریخ رو بکشی عقب و برنامه رو نصب کنی.

ولی این چیزی که گفتی یه برنامه ای روی یه گوشی نیاز به ساین داره و رو گوشی دیگه نداره اشتباهه.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من گفته متالیکا رو قبول دارم... کاملا منطقیه و با عقب کشیدن تاریخ به گفته دوستان برنامه ها درست می شن...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ببین دوست من بزار کلا توضیح بدم برات...

خوب شما در مورد دلیل ساین کردن حتما پستهای منو تو تاپیکهای دیگه خوندید ( همون ویروس و ... ) وقتی شما گوشی رو آپدیت میکنی. تاریخ اون هم جدید میشه. حالا بعضی از برنامه ها تا یه تاریخی اعتبار دارن. وقتی گوشی رو آپدیت میکنی تاریخ گوشی جدید میشه و برنامه های قدیمی روش نصب نمیشن. کافیه تاریخ رو بکشی عقب و برنامه رو نصب کنی.

ولی این چیزی که گفتی یه برنامه ای روی یه گوشی نیاز به ساین داره و رو گوشی دیگه نداره اشتباهه.
    من گفته متالیکا رو قبول دارم... کاملا منطقیه و با عقب کشیدن تاریخ به گفته دوستان برنامه ها درست می شن...
    مثل اینکه چاره ای جز تسلیم ندارم ...
    ولی بازم تحقیق میکنم !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •