شرکت DC in PC من سه شنبه بازی رو گرفتم با پیک رایگان و قیمت دی وی دی هم 2000 تومان بود بازیش کامله
شرکت DC in PC من سه شنبه بازی رو گرفتم با پیک رایگان و قیمت دی وی دی هم 2000 تومان بود بازیش کامله
ایول.من فکر کردم چیز خوبیه زیادش کردم![]()
شما یک کرک سالم نداری برامون آپ کنی؟یا آدرسی ازش نداری؟![]()
=============
آقا چرا کسی اینجا جواب نمیده؟اون آپشن فایل رو چه جوری ازش استفاده کنم؟نیاز به کیت سرور داره؟![]()
منم بازي امروز رسيد دستم
از سايت خودمون خريدم
همچيشم كامله
دمو هم داره
واقعا اين بازي فوقالعاده ست
هوش مصنوعی که کونامی ازش حرف زده فقط در تاپ پلیر قابل اجراست ( عین فوتبال واقعی ) باور نکردنیه فکر می کنم سال های سال فیفا نمی تونه همچین کاری بکنه من فیفا08 رو بازی کردم امسال ورلد کلاسش فقط سخت شده خیلی سخت اعصاب خورد کن در صورتی که فوتبال این طوری نیست در تاپ پلیر بازی شما یک فوتبال واقعی رو تجربه می کنید یعنی ممکنه تاپ پلیر رو 3 بر 0 جلو باشید و بگید بازی چه قدر آسونه ولی حریف ( کامپیوتر ) به تاکتیکتون پی می بره و با یک یا دو تعویض شما تحت فشار قرار خواهید گرفت و حتی ممکنه بازی رو شکست بخورید مگر اینکه تغییر تاکتیک بدید
در مستر لیگ و بالاترین درجه سختی فوتبال به قدری طبیعی هست که در حین بازی نمیشه حتی پلک زد کوچکترین اشتباه غیر قابل جبرانه بعضی تیم های ضعیف بازی رو می بندند و با ضد فوتبال و وقت تلف کردن بازی رو ادامه می دن به طوری که نهایتا 2 یا 3 شوت به طرف دروازه ها زده میشه و بعضی دیگر با یک بازی رو به جلو و زیبا هم خودشون حمله می کنند و هم به تیم مقابل اجازه حمله می دهند
این بازی تحولی شگرف در بازی های فوتبال کامپیوتری است
شرکت کونامی عالی و بی نقص کار کرده من تا به حال هیچ باگی در بازی مشاهده نکردم و تقریبا تمامی باگ های دمو هم برطرف شده البته مطمئنا باگ هایی هم در بازی موجود هست البته نقص بزرگ بازی این هست که گرافیکش فقط در بالاترین حالت زیباست و در گرافیک های پایین تر گرافیک خیلی افت می کنه صدا گزاری بازی عالی شده و جو ورزشگاه به گیمر منتقل میشه در هنگام تعویض بلند گوی ورزشگاه اسم ها رو اعلام می کنه هوای بارانی در صدا تاثیر میزاره و مات شدن صفحه حس فضای بارانی رو منتقل می کنه صدای تکل ها و شوت ها کاملا شنیده میشه با شنیدن صدای فریاد بازیکن ها میشه فهمید که توپ می خوان اما گزارش گر بی روح و ضعیف گزارش می کنه شادی های بعد از گل عالی کار شده و اگر در لحظات حساس گل بزنید شادی های عجیبی رو می بینید یک نکته جالب دیگر در صدا گزاری تایین محل گزارشگر در ورزشگاه هست که میشه نرمال باشه یا طرف دروازه تیم شما یا طرف دروازه حریف که در گزارشش تاثیر داره و اگر طرف دروازه حریف باشه با هیجان بیشتری گزارش می کنه باز هم می گم مستر لیگ و بالاترین درجه سختی بازی رو حتما امتحان کنید عالیه این بازی معجزه ای از شرکت کونامی است بی شک
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای جلوگیری از کشیدگی بازیکن ها تیک کنار 16:9 رو بردارید و تیک کنار 4:3 رو بزنید
خواهش می کنم رفیق
من از DC in PC همیشه می خرم و بازی هاش کرک اصلا ندارن خیالت راحت
بچه ه امن یه نیم فصل مستر لیگو تو تاپ پلیر تمام کردم
خیلی باحال هست
اما
اصلا نمیشه یه بازیکن خرید
دهن آدم سرویس میشه
اصلا و ابدا اگه شماها بتونین یه بازیکن بخرین
من که 100 بار امتحان کردم با هر قیمتی اما نشد!!!!!!!!!!
نه بر ندارین.گرافیک بازی از نصفم کمتر شد وقتی اونو برداشتم!من کشیدگی رو به گرافیک پایین ترجیح میدم
=========
اینجور که شما میگی بازی رو درجه سختش قشنگه.مستر لیگم که خوب شده پس اما حیف من تا این کارای ادیت رو انجام ندم تو مستر لیگ نمیرم!اونم که کلا سیو نمیشه.موندیم در انتظار کرک!
من قبلا اصلا باگ تو بازی های کونامی نمیدیدم اما این یک باگ داشت.عکسش چند صفحه قبل هست!لباس آرژانتین یهو خطای آبیش محو شد![]()
بچه ها فکر کنم crack بازی مشکل داره چون بازی منم save رو نگه نمیداره. کسی crack سالم دستش هست؟
save مربوط به scan رو میگم
دوستان خواهش می کنم یکی جواب این سوال منو دقیق و درست بده خیلی برام مهه
این سیستم منه:
VGA Geforse 5200
Ram 512
CPU 2
با توجه به حداقل سیستم مورد نیاز بازی که در سایت خودمون نوشته شده سیستم من حداقل روی low جواب میده خواستم در این مورد مطمئن بشم
لطفا کمکم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)