تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 38 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 375

نام تاپيک: تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد و دولتی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein1111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض تقدير عباسپور از شوراي نگهبان جهت تاييد طرح افزايش ظرفيت پذيرش دانشگاه‌هاي مادر

دیگه فکر کنم تا چندروز دیگه جوابا بیاد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس دیگه انتخاب رشته مجددی در کار نیست, همونی که 8مهر انجام دادیم جواباش میاد دیگه؟

2. این کاربر از hossein1111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه faraz-hacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خدایی: در صورت ابلاغ مصوبه اخير مجلس، روند اجرايي انتخاب رشته مجدد حداقل 2 ماه زمان مي‌برد
    شنبه 20 مهر 1387
    بازدید:638
    منبع: ایسنا

معاون سازمان سنجش آموزش كشور با اشاره به آغاز فرايند اجرايي كنكور 88، گفت:‌ فرآيند اجرايي كنكور 88 در حالي آغاز شده، كه هنوز بحث تكميل ظرفيت كنكور 87 به نتيجه‌اي نرسيده است.

دكتر ابراهيم خدايي در گفت‌وگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با تاكيد بر اينكه سازمان سنجش يك سازمان مجري است، اظهار كرد: اين سازمان پس از ابلاغ قوانين، روند اجرايي آنها را آغاز مي‌كند، با اين حال در خصوص تكميل ظرفيت كنكور 87 هنوز نمي‌توانيم اقدامي انجام دهيم، بنابراين سازمان سنجش مسئول به تعويق افتادن اعلام نتايج و معطلي در اين مسئله نيست.

وي افزود: در صورت قانون شدن مصوبه اخير مجلس مبني بر افزايش ظرفيت دانشگاهها و ابلاغ آن به سازمان سنجش طبيعتا فرايند انتخاب رشته تكميل ظرفيت 8 مهرماه منتفي مي‌شود و در همين راستا، در صورت تصويب نهايي و ابلاغ مصوبه مجلس، روند اجرايي انتخاب رشته مجدد حداقل 5/1 تا 2 ماه زمان مي‌برند.

به گفته وي، فرايند انتخاب رشته شامل مراحلي چون اطلاع رساني، تعيين مهلت انتخاب رشته، ‌تكميل فرم‌هاي انتخاب رشته، ‌گزينش و كنترل و اعلام نتايج نهايي است و اين فرايند فقط به يك مرحله وابسته نيست.

معاون سازمان سنجش در خاتمه خاطر نشان كرد: بر اين اساس با توجه به زمان مورد نياز در صورت اجرايي شدن اين مصوبه، ‌عملا داوطلبان پذيرفته شده بر اساس اين مصوبه به ترم اول دانشگاهها نخواهند رسيد.
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein1111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خدایی: در صورت ابلاغ مصوبه اخير مجلس، روند اجرايي انتخاب رشته مجدد حداقل 2 ماه زمان مي‌برد
    شنبه 20 مهر 1387
    بازدید:638
    منبع: ایسنا

معاون سازمان سنجش آموزش كشور با اشاره به آغاز فرايند اجرايي كنكور 88، گفت:‌ فرآيند اجرايي كنكور 88 در حالي آغاز شده، كه هنوز بحث تكميل ظرفيت كنكور 87 به نتيجه‌اي نرسيده است.

دكتر ابراهيم خدايي در گفت‌وگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با تاكيد بر اينكه سازمان سنجش يك سازمان مجري است، اظهار كرد: اين سازمان پس از ابلاغ قوانين، روند اجرايي آنها را آغاز مي‌كند، با اين حال در خصوص تكميل ظرفيت كنكور 87 هنوز نمي‌توانيم اقدامي انجام دهيم، بنابراين سازمان سنجش مسئول به تعويق افتادن اعلام نتايج و معطلي در اين مسئله نيست.

وي افزود: در صورت قانون شدن مصوبه اخير مجلس مبني بر افزايش ظرفيت دانشگاهها و ابلاغ آن به سازمان سنجش طبيعتا فرايند انتخاب رشته تكميل ظرفيت 8 مهرماه منتفي مي‌شود و در همين راستا، در صورت تصويب نهايي و ابلاغ مصوبه مجلس، روند اجرايي انتخاب رشته مجدد حداقل 5/1 تا 2 ماه زمان مي‌برند.

به گفته وي، فرايند انتخاب رشته شامل مراحلي چون اطلاع رساني، تعيين مهلت انتخاب رشته، ‌تكميل فرم‌هاي انتخاب رشته، ‌گزينش و كنترل و اعلام نتايج نهايي است و اين فرايند فقط به يك مرحله وابسته نيست.

معاون سازمان سنجش در خاتمه خاطر نشان كرد: بر اين اساس با توجه به زمان مورد نياز در صورت اجرايي شدن اين مصوبه، ‌عملا داوطلبان پذيرفته شده بر اساس اين مصوبه به ترم اول دانشگاهها نخواهند رسيد.
    کد:
    این خبر مال 20 مهر ولی تو اخبار جدید گفته شده که اگه مسولین زود عمل کنن شاید بعضی از رشته ها به ترم اول برسن:

" وي با اظهار اميدواري از اين‌كه با قانوني شدن اين مصوبه وزارت علوم سريعا وارد عمل شود و نهايتا براي تكميل ظرفيت بر اساس اين قانون اقدام كند، ادامه داد: ما معتقديم در برخي از رشته‌ها اگر سريعا وزارت علوم عمل كند با اختصاص برخي كلاس‌هاي فوق‌العاده دانشجوياني كه از اين طريق پذيرش مي‌شوند حتي در همين ترم هم مي‌توانند به تحصيل بپردازند. "

اگه نباشه جاش خالی می مونه ariax77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

چون اکثرا ترم اول درس ها مشترک هستن بنابراین احتمالا واحدهای پاس شده در دانشگاهی که الان داریم تحصیل میکنیم رو قبول میکنن و ترم بهمن میشه ترم دوم + واحد های پاس نشده. یعنی مثلا منی که مکانیک جامدات چمران در حال حاضر میخونم اگه در اومدم برق صنعتی اصفهان واحد هایی رو که توی دانشگاه پاس کردم رو دانشگاه صنعتی اصفهان قبول میکنه و مثلا واحد کارگاه رو که توی رشته مکانیک نیست ترم بهمن به من میدن. البته این نظر بنده هستش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام خدمت همه سروران عزیز
    حقیقت من یه مشکلی برام پیش اومده.از دوستانی که میدونن خواهش می کنم منو راهنمایی کنند
    من کنکور سراسری امسال رشته مدیریت گمرک شبانه دانشگاه بند عباس قبول شدم.رفتم و ثبت نام هم کردم ولی الان به شدت پشیمان شدم و می خوام درس بخونم برای سال بعد.از دوستان خواهش می کنم .می خوام بدونم من الان که رفتم ثبت نام می تونم برای سال بعد بخونم ؟میشه انصاف هم بدم؟
    اگه میشه منو راهنمایی کنید.نکنه به مشکل بر بخورم.
    ممنون.

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

با سلام خدمت همه سروران عزیز
    حقیقت من یه مشکلی برام پیش اومده.از دوستانی که میدونن خواهش می کنم منو راهنمایی کنند
    من کنکور سراسری امسال رشته مدیریت گمرک شبانه دانشگاه بند عباس قبول شدم.رفتم و ثبت نام هم کردم ولی الان به شدت پشیمان شدم و می خوام درس بخونم برای سال بعد.از دوستان خواهش می کنم .می خوام بدونم من الان که رفتم ثبت نام می تونم برای سال بعد بخونم ؟میشه انصاف هم بدم؟
    اگه میشه منو راهنمایی کنید.نکنه به مشکل بر بخورم.
    ممنون.
    سلام دوست عزیز
    اگه انصراف بدین تا 2 سال نمیتونین کنکور سراسری شرکت کنین
    اگه هم انصراف ندین چون ثبت نام کردین نمیتونین سال دیگه کنکور بدین
    بهتره همینجا ادامه تحصیل بدین و انتقالی بگیرین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام دوباره.
    این دانشگاهی که قبول شدم شبانه هست.اینی که شما گفتید در باره شبانه هم صدق می کنه؟

كاربر حرفه اي Saeed_TnT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    South Park - Colorado

پيش فرض

با سلام دوباره.
    این دانشگاهی که قبول شدم شبانه هست.اینی که شما گفتید در باره شبانه هم صدق می کنه؟
    نه فکر نکنم ، آخه یکی از دوستای منم شبانه زده ولی میخواد امسال کنکور بده ، 90% مطمئنم میشه کنکور داد!!!
    اون 10% هم برای اینکه خودت مطمون شی تو سایت سنجش قسمت سوال و جواب جستجو کن یا زنگ بزن سازمان سنجش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من خودم اینو مطمینم که اگه شبانه قبول بشی و نری ثبت نام سال بعد رو می تونی کنکور بدی.اما ترس من از اینه که من رفتم ثبت نام کردم.

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

با سلام دوباره.
    شبانه هم جزو سراسری و دولتی هست

من خودم اینو مطمینم که اگه شبانه قبول بشی و نری ثبت نام سال بعد رو می تونی کنکور بدی.اما ترس من از اینه که من رفتم ثبت نام کردم.
    اگه نری ثبت نام شاید بشه سال بعدش کنکور بدی ولی شما ثبت نام کردین...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •