تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 800 اولاول ... 131920212223242526273373123523 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض حذف Folder Options از My Computer و Control Panel

همانطوری که میدانید بخش Folder Options یکی از قسمت های مهم برای تنظیمات خاص ویندوز می باشد و شاید دوست داشته باشید که کسی به آن قسمت دسترسی نداشته باشد ، برای جلوگیری از این کار به روش زیر عمل نمایید تا دیگر Folder Options مخفی شود.
    ابتدا از منوی استارت گزینه Run و تایپ دستور RegEdit ، برنامه رجیستری ویندوز را اجرا نمایید و سپس مسیر زیر را از سمت راست پنجره رجیستری به ترتیب دنبال کنید :
    HEKY_CURRENT_USER > Software > Microsoft > Windows > CurrentVersion > Policies > Explorer
    پس از اين كه به آدرس بالا رفتيد با راست كليك در سمت راست پنجره يك داده از نوع Binary value ايجاد كنيد و نام آن را NoFolderOptions بگزاريد.
    حال اين داده را باز كنيد و مقدار آنرا 01 00 00 00 بگزاريد. ويندوز را Restart يا Log off كنيد.
    براي اينكه دوباره Folder Options رو ظاهر كنيد به آدرس گفته شده برويد و داده اي را كه ساختيد حذف كنيد.
    Last edited by mohammadrezams; 31-01-2008 at 18:48.

2. این کاربر از mohammadrezams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض آموزش : کیفیت کارت گرافیکی خودتان را بالا ببرید

بر روی سیستم های امروزی کارت های گرافیکی با کیفیتهای متفاوتی وجود دارد. هر کدام این کارتها ، توانایی خاص خودشان را در اجرای برنامه های گرافیکی و بازی ها دارند. در این ترفند قصد داریم به معرفی روشی کارآمد بپردازیم که با استفاده از آن میتوانید کیفیت کارت گرافیکی خودتان را تا حد زیادی بهبود ببخشید.

بدین منظور:
    ابتدا بر روی آیکون My Computer در دسکتاپ راست کلیک کرده و Propeties را انتخاب کنید.
    در پنجره باز شده به تب Advanced رفته و از قسمت Startup and Recovery روی دکمه Setting کلیک کنید.
    در پنجره جدید باز شده ، در قسمت پایین و بخش Write debugging information روی لیست کشویی موجود کلیک کنید.
    خواهید دید که در داخل منو 3 گزینه وجود دارد. آن را بر روی Compelet memory dump تنظیم کنید.
    تمام پنجره ها را OK کرده و خارج شوید.
    در پایان سیستم را مجدد راه اندازی کنید.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

مرورگری مخفی در ویندوز
    امروز قصد دارم نکته ای بسیار جالب در ویندوز xp را به دوستان آموزش دهم . فرض کنیم در مقابل کامپیوتری با سیستم عامل ویندوز xp نشسته اید که صاحب این کامپیوتر ( administrator ) مرورگر اینترنت اکسپلورر را مسدود کرده است و از طرفی اجازه نصب هیچ گونه نرم افزاری را به شما نمی دهد تا بتوانید مرورگر دیگری مانند اپرا و یا فایرفاکس را بروی سیستم عامل نصب کنید !!! آیا در این شرایط امکان مشاهده سایتی بدون وجود مرورگر امکان پذیر است
    اگر در چنین شرایطی بودید میتوانید به شکل زیر عمل کنید
    ابتدا نرم افزار Notepad ( یا هر نرم افزار متعلق به سیستم عامل ویندوز xp مانند Paint , Wordpad و... ) را باز کنید . سپس بروی عبارت Help کلیک کنید و از منوی حاصل بروی عبارت Help Topics کلیک کنید . بعد از اینکه پنجره Help مربوط به نرم افزار Notepad باز شد بروی نوار عنوان (title bar ) کلیک راست کنید و از منوی حاصل بروی عبارت Jump To URL کلیک کنید و در پنجره جدید آدرس سایت مورد نظر خود را به همراه http:// در جای خالی مورد نظر درج کنید و بروی دکمه Ok کلیک کنید .بعد از انجام این کار مطابق تصویر زیر می توانید صفحه مورد نظر را مشاهده کنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه msseng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خیلی استفاده کردم...
    خسته نباشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض ریستارت شدن

سلام

ما تو شرکتمون 15 عدد کامپیوتر داریم . الان حدود یک هفته هستش که تک تک دستگاهها بصورت اتوماتیک
    ریست میشن یا از برنامه خارج میشن تمام راهها را که بلد بودم رفتم از آنتی ویروس سمانتک استفاده میکنم
    و آپدیتش به روزه لطفا من را راهنمائی کنید .
    ویندوز م xp پک 2 هستش
    مرسی

پروفشنال [ali]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

سلام
    آیا قبل از ریسیت شدن پیامی می بینید ؟
    اگر از طریق شبکه وارد نشوید چه طور؟
    حتما حتما از یک آنتی بوتر استفاده کنید در تالار آنتی ویروس هستش
    آپدیت های سیمانتیککه هفتگیه حتی شما اگه روزانه آپدیت کنید
    از اتصال دائم اینترنت استفاده می کنید؟
    آیا از نبود spywareروی سیستم اصلی مطمئنید؟
    آیا جدیدا به سایت کرک و سریال یا سایتهای *** نرفتید؟
    ----------------------------------------
    منتظر پاسختون هستم

راستی یادم رفت بگم آیا فایروال دو طرفه دارین؟فایروال ها معمولا اگه روی آخرین درجه باشن قبل از اینکه کسی یا چیزی یا نرو افزاری بخواد کام رو ریسیست کن از شما سوال می کنند.
    Last edited by [ali]; 17-01-2008 at 13:24.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

به نام خدا
    سلام دوستان
    با توجه به این که کاربران زیادی هستند که هنوز مشکل قانونی بودن و قانونی شدن ویندوز را دارند مباحث پیرامون این موضوع را در همین جا مطرح کنید با نظر به این که معرفی در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام می شه.
    ولی این را بگم کاملترین پکیج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پکیج هست که به پک Kill Bill Aio معروفه ولی همانطور که می بینید حجم بالایی داره و کاربرانی که از خطوط پر سرعت استفاده نمی کنن از دانلودش صرف نظر می کنند ولی همونطور که گفتم کاملترین پک هستش.این نکته را هم در نظر داشته باشید که دانلود و نصب مرورگر مایکروسافت برای عموم آزاده و نیازی به قانونی بودن ویندوز نداره
    اما آموزش و سایر مسائل در پست بعدی

پروفشنال [ali]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    آستارا

14

به نام خدا
    سلام دوستان
    با توجه به این که کاربران زیادی هستند که هنوز مشکل قانونی بودن و قانونی شدن ویندوز را دارند مباحث پیرامون این موضوع را در همین جا مطرح کنید با نظر به این که معرفی در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام می شه.
    ولی این را بگم کاملترین پکیج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پکیج هست که به پک Kill Bill Aio معروفه ولی همانطور که می بینید حجم بالایی داره و کاربرانی که از خطوط پر سرعت استفاده نمی کنن از دانلودش صرف نظر می کنند ولی همونطور که گفتم کاملترین پک هستش.این نکته را هم در نظر داشته باشید که دانلود و نصب مرورگر مایکروسافت برای عموم آزاده و نیازی به قانونی بودن ویندوز نداره
    اما آموزش و سایر مسائل در پست بعدی
    سلام اون تایپیک هایی که معرفی کردی خیلی شلوغ پلوغه و بهتره نرم افزار رو اینجا هم بذاری و یک آموزش هم بدی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بعد از اينكه به اينترنت اتصال پيدا مي كنم بجاي اينكه سايت مورد نظر رو بياره مثل اين كه به اينترنت وصل نيستم ارور ميده كه صفحه مورد نظر پيدا نشد . مجبورم اينقدر refresh رو بزنم تا جونم در بياد . چه راهي هست كه بتونم اين مشكل رو حل كنم .
    يه مشكل ديگم هست . اينترنت اكسپلورر هي هنگ مي كنه . مشكل از كجاست . اينترنت اكسپلورر من نسخه بيتا و آزمايشي (7) هست . امكان داره از آزمايشي بودنش باشه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام
    قبل از بالا اومدن ویندوز پیام Not found any disk را می بینم. به نظر شما علت چیست؟ با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •