امون از این پی سی وورلد با ابن حرکات ....
باورت میشه کدا رو تغییر میده.اونم چه جوری.
من فکر می کنم یه سیستم هوشمند پشت این قضیس که مانع از اعمال عملیات امداد و نجات میشه.
http://omidsarmad.persiangig.com/Karimi2.html
امون از این پی سی وورلد با ابن حرکات ....
باورت میشه کدا رو تغییر میده.اونم چه جوری.
من فکر می کنم یه سیستم هوشمند پشت این قضیس که مانع از اعمال عملیات امداد و نجات میشه.
http://omidsarmad.persiangig.com/Karimi2.html
راستی محمد جان این بنر رو میخوای کجا بزاری؟
بمیرم برات خستگی تو تنت موند.![]()
باید یه طومار امضا کنیم و بفرستیم برای مدیریت ، آخه چرا مانع امداد رسانی میشن ؟؟؟من فکر می کنم یه سیستم هوشمند پشت این قضیس که مانع از اعمال عملیات امداد و نجات میشه.
وقتی دیدم که فایل رفت سر جاش تمام خستگی این چند روز از تنم در اومد ، واقعا دستت درد نکنه ...
این بنر رو میزارم تو امضام البته شاید تو این فروم نذارم چون به دلیل حجم بالاش ممکنه که اخطار بگیرم ( یه بار همین جوری اخطار گرفتم )
جنب و جوشم تو فروم se-nse.net هست که در زمینه موبایل هست اگه وقت داشتی و خواستی گوشیت رو هک کنی بهترین منبع هستش ...
تبلیغات میکنیــــــــــــــــــــ ــــم !
دســــــــــــــــت شما بابت همه چیز درد نکنه ، باشد تا جبران کنیم ...
فقط این سوال تو ذهنم هست که راهی نداره که پیج اصلی رو مخفی کنم ؟ چون به محض اینکه طرف کلیک راست کنه و گزینه مورد نظر رو بزنه پنجره دیالوگ اینپوت براش باز میشه ( من خود پیج اصلی رو در کوچک ترین ابعاد گذاشتم 10*10 ولی یه کم تابلو هستش )
Last edited by K A R I M I; 22-05-2008 at 22:06.
سلام
یه اتوران با این برنامه درست کردم که باید چند تا فایل exe رو بهش لینک کنم
چطور لینک کنم که وقتی سی دی رو رایت می کنم، تو همه کامپیوترها هم کار کنه؟
* مثلاً مسیر داریو CD-Rom خودمو دادم و مشکلی نبود
اما وقتی رایت بشه و روی سیستم دیگه تست می کنم، فایلهای اجراییم کار نمی کنه
ممنون میشم زودتر کمک کنین
سلام محمد جان.
دیگه چیکارت کنیم یه کریمی که بیشتر نداریم.
جواب سوالت:
تو قسمت تنظیمات پروژه و در قسمت Style گزینه Custom Mask رو فعال کن و رو دکمه browse (زیرش) کلیک کن و اون عکس bmp با ابعاد 10*10 که کاملا سیاه هم هست و تو فتوشاپ درستش کردی رو انتخاب کن.![]()
امید جان واقعا ایول داری ، دقیقا همون چیزی شد که می خواستم ...
تقدیم به شما![]()
سلام محم جان.
البته من یه پیشنهاد هم دارم.
من فکر می کنم بجای نمایش دیالوگ برنامت رو شبیه دیالوگ درست کنی و باری برنامه باز شه.
اینجوری می تونی ظاهرش رو هم قشنگتر کنی و امکانات بیشتری هم بهش اضافه کنی و ...
تقدیم به خودت![]()
سلام
نظرات یه برنامه نویس حرفه ای ( به دور از زیاده گویی ) رو باید پذیرفت ، ولی امید جان من میخوام برنامم کم حجم باشه تنها دلیلش همین هست ( چون من قبل از اینکه پیج اصلی رو به صورت مربع کوچیک دربیارم ،اسم برنامم رو توش نوشته بودم و به شکل یه مستطیل تقریبا کوچیک بود و همین باعث شده بود که 200 و خورده ای کیلو بایت بره رو حجم برنامه )
سلام.
محمد جان فکر می کنم اگه از آیتمهای پیش فرض برنامه استفاده کنی و یکی دو تا تصویر کم حجم (اگه خواستی) زیاد افزایش حجم نداشته باشی.یعنیهمون حدود 200 کیلو بایت.
اینجوری کاربر می تونه هم از طریق رابط کاربری برنامه فایل خودش رو Browse کنه و هم از طریق راست کلیک.
![]()
حاج امید همین خوب بیدمن می خوام که طرف فقط از راست کلیک بتونه کار رو انجام بده، خود فایل اتوران هم رو گذاشتم برای کانفیگ !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)