تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 45 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 449

نام تاپيک: آموزش و سوالات مربوط به استفاده از دستورات Sql در دلفی

حـــــرفـه ای F A R H A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام فرهاد جان
    می خواستم ببینم اگه ممکنه در مورد sp ها در اس کیو ال و کاربرد و نحوه استفاده از اونا در دلفی توضیح بدید
    در ضمن من stored را در تاپیک سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکرد
    ممنون
    سلام. فكر كنم قبلا هم اين درخواست رو كرده بوديد. درسته؟ اينجا فقط براي دستورات T-SQL هست و از اونجا كه sp مختص sql server هست در موردش چيزي ننوشتم اما از اونجا كه خواهان داره بخشي از فوايدشو مينويسم:

1. دستورات StoredProcedure در بانک اطلاعاتی SqlServer هستند و موقع ایجادشون Parse می شوند به این معنا که شما خیالتون از بابت Syntax راحته.
    2. به جهت اینکه Stored Procedure ها در بانک اطلاعاتی Compile می شوند سرعت اجراشون بیشتره.
    3. احتمال سوء استفاده از دستورات SqlServer یا اصطلاحا Sql Injection رو به حداقل می رسونن.

یه خوبی دیگه که به نطر من SP ها دارن اینکه شما از یه DB با همون SP ها می تونید برای چندین application استفاده کنید. مثلاً فرض کنید برای یک DB متعلق به کتابخونه چند تا application هست، یکی برای manager یکی برای user و .... و هر کدوم از این application ها رو یه company مجزا نوشتن. و DB Manager برای بالا بردن امنیت به این دو شرکت فقط از طریق SP هایی که خودش تعریف می کنه سطح دسترسی می ده. اینجوری هم امنیت و صحت اطلاعات DB بالا می ره هم از دوباره کاری کاسته می شه، چون خیلی از Query ها مشترکند.

یه ویژیگی دیگش اینکه مجموعه ای از کارها با DB رو روی خود DB server انجام می ده. یه مثاله سادش اینکه فرض کند می خواهید روی یک query یک Query دیگه بگیرید، اگه همه این کارها رو سمت application server انجام بدبد، ممکنه به چندبار ارتباط با حجم انتقال زیاد با DB Server نیاز باشه، اما با SP همه عملیات میانی سمت DB انجام می شه و از اتلاف پهنای باند بیهوده و سربار زیاد سمت Application جلوگيري ميشه
    و ...

براي نحوه نوشتنش هم ميتونيد به sp هاي ديتابيس master كه تعدادشون هم كم نيست مراجعه كنيد
    موفق باشيد

2. این کاربر از F A R H A D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

فرهاد جان سلام از اینکه وقت میگذارید و به سؤالات جواب میدهید ممنونم
    در مورد دستور Like اگر به جای " " از quotedstr استفاده کنیم مشکل حل میشود
    با عرض معذرت چند سؤال دیگر داشتم خواهشمندم در صورت امکان جواب دهید
    1- آیا برای نمایش خروجی دستورات SQL بایستی از DBGRID استفاده نماییم ؟
    2- در مثال مطرح شده در قسمت محاسبات ریاضی وقتی cost را با 2000 جمع میکنیم و میخواهیم در ستون جدید new_cost
    نمایش دهیم در DBgrid فقط مقادیر فیلد name نمایش داده میشود و ستون بقیه فیلدها خالی نمایش داده میشود و در ضمن
    ستون جدید نیز ایجاد نمیشود . علت چیست ؟
    3- اگر بخواهیم نتیجه محاسبات ، به عنوان مثال مجموع مقادیر فیلد (SUM) را در یک متغیر ذخیره کنیم به چه صورت عمل نماییم ؟
    با تشکر و معذرت بابت طولانی شدن سؤالم . آن را پای مبتدی بودن من بگذارید

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

در مورد دستور Like اگر به جای " " از quotedstr استفاده کنیم مشکل حل میشود
    متوجه نشدم سوال بود یا به راه حل اشاره کردید؟

- آیا برای نمایش خروجی دستورات SQL بایستی از DBGRID استفاده نماییم ؟
    الزامی وجود نداره اما روش معمول و ساده همین هست

2- در مثال مطرح شده در قسمت محاسبات ریاضی وقتی cost را با 2000 جمع میکنیم و میخواهیم در ستون جدید new_cost
    نمایش دهیم در DBgrid فقط مقادیر فیلد name نمایش داده میشود و ستون بقیه فیلدها خالی نمایش داده میشود و در ضمن
    ستون جدید نیز ایجاد نمیشود . علت چیست ؟
    در زمان طراحی فیلد هایی را به dbgrid اضافه کردید که باید همه را حذف کنید

3- اگر بخواهیم نتیجه محاسبات ، به عنوان مثال مجموع مقادیر فیلد (SUM) را در یک متغیر ذخیره کنیم به چه صورت عمل نماییم ؟
    دقیقا مثل خواندن مقدار یک فیلد از جدول. فکر میکنم دوست عزیزم مرد مباح هم چنین سوالی رو مطرح کرده بودند که بعد از آموزش همون قسمت جواب رو گذاشتم

موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

فرهاد جان سلام از راهنمائی هایت ممنونم
    اگر بخواهیم در خود برنامه چک شود اگر فایل Sql موجود نیست ، فایلsql مربوطه به وسیله دستورات ساخته شود بایستی چگونه عمل شود ؟
    متشکرم

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فرهاد جان سلام از راهنمائی هایت ممنونم
    اگر بخواهیم در خود برنامه چک شود اگر فایل Sql موجود نیست ، فایلsql مربوطه به وسیله دستورات ساخته شود بایستی چگونه عمل شود ؟
    متشکرم
    اگر از ديتابيس sql server استفاده ميكنيد با استفاده از ديتابيس master و دستور زير ميتونيد وجود ديتابيس رو تشخيص بديد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

فرهاد جان خسته نباشید
    منظور من این بود که اگر فایل موجود نیست با استفاده از کد نویسی در خود برنامه فایل sql server ساخته شود .
    آیا بایستی از دستور create table استفاده کنیم ؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فرهاد جان خسته نباشید
    منظور من این بود که اگر فایل موجود نیست با استفاده از کد نویسی در خود برنامه فایل sql server ساخته شود .
    آیا بایستی از دستور create table استفاده کنیم ؟
    با تشکر
    ابتدا create database و بعد create table
    اما وجود ديتابيس (يا به قول شما فايل) رو با همون دستوري كه در بالا گفتم بايد چك كنيد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام فرهاد جان از اینکه با حوصله جوابگوی سؤالات اینجانب هستید متشکرم طبق معمول سؤالاتی داشتم که خواهشمندم در صورت امکان پاسخ دهید :
    1- در دستور ذیل الذکر ، چگونه بفهمیم database وجود دارد ؟ آیا این دستوری است که مقداری بر میگرداند ؟
    2- اگر من بخواهم table هائی که استفاده میکنم سال به سال باشد مانند table86 یا table87 و این سال را ابتدا از یک ورودی مانند Edit گرفته و سپس در صورت عدم وجود ، آن را بسازم .چگونه بایستی table'+Edit.Text' را در دستور Create Table استفاده کنم ؟
    SELECT name FROM sysdatabases WHERE name = "dbName"

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام فرهاد جان از اینکه با حوصله جوابگوی سؤالات اینجانب هستید متشکرم طبق معمول سؤالاتی داشتم که خواهشمندم در صورت امکان پاسخ دهید :
    1- در دستور ذیل الذکر ، چگونه بفهمیم database وجود دارد ؟ آیا این دستوری است که مقداری بر میگرداند ؟
    2- اگر من بخواهم table هائی که استفاده میکنم سال به سال باشد مانند table86 یا table87 و این سال را ابتدا از یک ورودی مانند Edit گرفته و سپس در صورت عدم وجود ، آن را بسازم .چگونه بایستی table'+Edit.Text' را در دستور Create Table استفاده کنم ؟
    SELECT name FROM sysdatabases WHERE name = "dbName"
    خواهش ميكنم
    1- اگر تست كرده بوديد متوجه ميشديد در صورت وجود ديتابيس ركورد مربوط به نام ديتابيس رو برميگردونه
    2-
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه MAR_Programmer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Ubuntu Desktop

پيش فرض Exception

سلام
    من چند تا از صفحات رو جستجو کردم چیزی در این مورد ندیدم می خواستم بدونم دستور Except ( در عبارت جبری به عنوان دستور تفاضل r-s می شناسند) وجود داره یا نه؟؟
    من هر بار که از این دستور استفاده می کنم برنامه دچار خطا میشه. لطفا در مورد Syntax و مابقی جزئیات این دستور توضیح دهید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •