جواب گرفتم...اگه میخواین براتون بذارم...ممنون از پرنیان خانوم!
جواب گرفتم...اگه میخواین براتون بذارم...ممنون از پرنیان خانوم!
خواهش می کنم ! اگه بزارین ممنون می شم !
به قوله خودتون : جواب می طلبیییییییییییم ....
مگه نگفتین اگه می خواین براتون می زارم ؟! پس چی شد ؟ یادتون رفت ؟
خوب دیگه...نمی شه همین طوری نوشت. ازش عکس میگیرم می ذارم...
سلام ,
می شه یکی بهم کمک کنه !؟؟؟؟
2روزه دارم با قانونایه کپلر ... می دم ! می شه یکم برام توضیح بدین که :>
1. تو قانون اول گفته معادله بیضی به این صورت هست > x به توان 2 ÷ a به توان دو + y به توان 2 ÷ b به توان 2
حالا من می خوام بدونم با این فرمول چیو می شه حساب کرد ؟ یعنی به جایه x ,y یه چیزی بزاریم و معادله رو حل کنیم جوابه آخرمون چیه ؟ ( نمی دونم چقد تونستم منظورمو برسونم )
2. باز تو همون قانون اول : ما با رابطه ای که بینه a , b ,c هست چه چیزایی رو می تونیم حساب کنیم ؟( چه وقتایی ازش استفاده می کنیم ؟
قانون سوم : تقریبا می شه گفت هیچی نفهمیدم ازش !
3.تو فرموله سرعت زاویه ای که گفته :دلتا تتا ÷ دلتاt = سرعت زاویه ایمنظور از دلتا تتا فاصله ی جسم یا ...(در حال گردش) تا مرکز جسمی ست که حول محورش می چرخه ؟ و دتا t تغییر زاویه ... ؟ (یعنی(مقدار تغییری که تو زاویه ای که که قبلا بوده تا جایی که الان هست .)هست ؟
4.گفته وقتی دوره تموم می شه سرعت زاویه ای = 2پی ÷T هست ! می شه بگین 2 پی از کجا اومده ؟ می شه یکم توضیح بدین ؟!
5. r به توان 3×چهار ( پی به توان 2 ) ÷GMs =Tبه توان 2
این برایه چیه ؟ چرا به جز این , یه فرموله دیگه هم برایه( T به توان دو )* دوره تناوب سیاره * بود ؟ اصلا 4(پی به توان 2)÷ GM چی هست که گفته ثابته !؟ از کجا بدست اومده ؟من این تیکه رو اصلا نمی فهمم ! می شه بگین اون سه تا فرولا برا چین ؟
شرمنده که باز از این سوالا پرسیدم !
سلام ...
ببخشید که باز اومدم ... !
می شه این مسئله هارو برام توضیح بدین چه طوری حل می شه ! ... به خدا مخم هنگ کرده .هرچی می خونم نمیتونم بفهمم ....امروز هم از معلم فیزیکمون پرسیدم ,نامرد بهم گفت قانوناشو بلدم ولی بهت نمی گمپروو می گه برا این بهت نمی گم که مطمئنم سوالات با قانوناش حل نمی شه !
انگار سوالارو دیده که این طوری می گه
1. سوال > بر اساس محاسبات انجام گرفته خروج از مدار دنباله دار هالی 97% است . با توجه به اینکه می دانیم درازی مدار این دنباله دار 36.18 واحد نجومی است , پهنای آن را بیابید .
(فک کنم سواله اگه آدم قانونا رو بلد باشه خیلی اسونه )
2. > دنباله دار هالی دار هالی داری مدار بیضی شکل است . اگر فرض کینم که خورشید روی یکی از کانونهای آن قرار دارد , آنگاه با توجه به اطلاعات زیر حداقل و حداکثر فاصله این دنباله دار را از خورشید به دست آورید .
خیلی خیلی خیلی ببخشید
ممنون![]()
آمدم! حال ندارم. فردا بهت جواب می دم.
با هم با سوالات فراوان
1- خوب تو این معادله شما می تونی با دادن x انگاه y رو پیدا کنی که بیشتر مر بوط به هندسه تحلیلی پیش می شه تو نوجوم بیشتر فاصله از مرکز مورد نیازه که می توونی به داشتن این دو به دست بیاری
2-این هایی که گفتی ارقامی هستند که یک بیضی رو مشخص می کنند مثل دایره که شعاعش دایره رو تعریف می کنه
3-یه فورمول ساده است که در منظومه شمسی با دادن فاصله سیاره یا هرچی بر حسب AU دوره تناوب اون رو بر حسب سال زمینی می ده یا برعکس
4-منظور از دلتا تتا تغییر زاویه و از t زمانی که این تغییر در اونانجام می شه"اگه نفهمیدی بگو مثال بزنم
5-2پی همون 360 درجه ولی در واحد رادیانه
6-نفهمیدم که چیه یعنی علمی تایپ نشده![]()
1- e=0.97 a=38.18 au b=a^2(1-b^2))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)