اگه اجازه باشه منم همراهيتون مي كنم تا تاپيك خوبي بشه![]()
اگه اجازه باشه منم همراهيتون مي كنم تا تاپيك خوبي بشه![]()
سلام دوستان اكثر صفحه هاي اين قسمت رو ديدم .
خواستم تشكر كنم از دوستان عزيز . اين اولين پست من تو اين سايت هست .
دوستان من نو پا هستم ولي تا دلتون بخواد مقاله و مطلب دارم ولي تا نفهمم قضييه چيه هيچ كدومش به دردم نمي خورهو نخورده .
بيايد منطقي باشيم پيدا كردن يه آموزش ساده و روان كه ازابتداو همگام با كار اموزان نو پا قدم برداره كاره حضرت فيله هر كس با توجه به باره علمي خودش از هك و بدون در نظر گرفتن اين مطلب كه هستن كسايي كه اون اموزشي رو كه شما بهش ميگي (حتما اين قسمت رو خودتون بلديد) واز گفتن اون امتنا ميكني و در واقع بگم اونو دريغ ميكني از بقييه يا خودتم باهاش مشكل داري به اموزش ميپردازي همون بهتر كه سكوت اختيار كني البته سو تفاهم نشه . واقعا كاره سختيه بخواي يه چيزو از طريق اينترنت ياد بگيري .
مثلا طرف مياد اموزش مقدماتي هك بده مياد ميگه خوب شما براي شروع وقتي باگهاي فلان سايت روپيدا كرديد ببينيد از چه پرتالي استفاده ميكنه ، به فلان سايت بريد اطلاعات بگيريد و يا مثلا اكسپلويت هاشو چيكار كنيد .
خوب عزيز يه فرد تازه كار مثل من كه نه باگ ميدونه چيه نه اكسپلويت نه شل نه و پرتال ها رو ميشناسه به نظرت چيزي مي فهمه ؟ بعد اسمشم گذاشتي اموزش مقدماتي هك ؟
اميدوارم يه فكري به حال اين قضييه بشه كه دوستان راحت تر و سريع تر بتونن به اموزش هايي كه دوست دارن برسن . البته عرض كردم سو تفاهم نشه . كلي ميگم در باره ي اكثر سايت ها .
اگر عزيزان كسي هست كه پيشنهادي داره و اسه من كه راحت تر بتونم از مطالبي كه هست استفاده كنم بگه
حتما گوش ميدم .
البته تا حدي با Tcp-ip اشنايي دارم و برخي از دستورات در محيط داس كه ميدونم به درد ..... ميخوره
ولي دوست دارم بدونم طريقه ي شل گرفتن و نحوه ي استفاده از اون ،روش هاي پيدا كردن باگها ، متالوژي انواع حملات و اينكه چه موقع از طريق كدام روش بايد حمله كرد . و .......
Last edited by salarjoon; 13-02-2008 at 08:12.
بله تمامي حرفهاي شما متين هستند ولي كم لطفي نكنيد نمونه اين مطالب رو كجا ديديد؟ ONLY P30WORLD
ولي اگه پست اول رو خونده باشيد نوشتم بايد چه چيزهايي رو ياد بگيريد و اونهارو همراه با اين آموزشها دنبال كنيد
منم كه به علت كمبود وقت زياد نميتونم بيام
بله آموزش هك از طريق اينترنت خيلي سخته و خيلي از چيزارو هم نميشه گفت(خودت بهتر ميدوني)
هك واقعي يه راه چندين ساله هست
اگه شما از اينا سر درنمياري بهت نميگم برو اينور و اونور
سر فرصت همه رو خودم ميگم البته اگه دوستان كمك كنن
در ضمن من وارد مسايل حرفه اي نشدم چون زوده
خاستم يه آماري از توان بچه هاي سات دستم بياد
آموزش ها هم از سر گرفته ميشه انشالله از برنامه نويسي شروع ميكنم
بيشتر موفق باشيد
Last edited by ADRIEN; 13-02-2008 at 14:17.
مرسي ممنون
سلام
من يه راهنمايي ميخوام
يادمه چندين و چند سال پيش و در زماني كه ويندوز اكس Sp1 فقط وجود داشت ما ميودمديم و يك سري آي پي رو چك مي كرديم و آي پي هاي زنده رو پيدا مي كرديم و با كمك يكي از باگها ويندوز و سوراخي كه در ويندوز هاي Sp1 وجود داشت يك برنامه مخرب رو به كامپيوتر طرف مي فرستاديم و يا از پوشه هاش Dir مي گرفتيم و از اين كارها
ولي الان بعد از چند سال كه ميخواستم اون كار رو تكرار كنم ظاهرا با Sp2 كار نمي كنه.
حالا ميخواستم بدونم براي اين كه بتونم وارد كامپيوتر طرف مقابلم بشم چكار بايد بكنم. با فرض بر اينكه سيستم عامل طرف مقابل Win Xp Sp2 باشه.
ممنون ميشم كه راهنمايي كنيد
سلام
دوست عزیز
نمونش باگ Dcom بود
ولی الان میتونی با مراجعه به Millworm یا
سلام
دوست عزیز
نمونش باگ Dcom بود
ولی الان میتونی با مراجعه به Millworm یا Securityfocus.com جدیدترین باگهارو ببینی
ولی بهترین استفاده از متا اسپلویت هستش
بیشتر موفق باشید
با سلام من که هر کاری کردم نشد
حتی رفتم روی کامپیوتر های مدرسه هم امتحان کردم ولی بازم نشد.
به هر حال نمیدونم برای شماها چه جوری کار میکه....................
به هر حال بی خیال یک سوال داشتم .
چه جوری میشه از یک کامپیوتر (سرور یا کلاینت) یک shell گرفت و وارد اون شد در صورتی که هم پورت و هم ای پی اون را داشته باشیم..................ممنونم
و لطفا کمی سریعتر اپ کنید
سلام
چه جوری میتونم توسط داس نام یک فایل رو در حافظه ذخیره کنم و پس از انجام یک سری عملیات نام ذخیره شده رو ، بر روی یک فایل دیگری قرار بدم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)