تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 83 اولاول ... 131920212223242526273373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 828

نام تاپيک: آموزش هك از پايه

اگه نباشه جاش خالی می مونه humankhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلب نـــفـــس

پيش فرض

اگه اجازه باشه منم همراهيتون مي كنم تا تاپيك خوبي بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض من فعلا صفرم

سلام دوستان اكثر صفحه هاي اين قسمت رو ديدم .

خواستم تشكر كنم از دوستان عزيز . اين اولين پست من تو اين سايت هست .

دوستان من نو پا هستم ولي تا دلتون بخواد مقاله و مطلب دارم ولي تا نفهمم قضييه چيه هيچ كدومش به دردم نمي خورهو نخورده .

بيايد منطقي باشيم پيدا كردن يه آموزش ساده و روان كه ازابتداو همگام با كار اموزان نو پا قدم برداره كاره حضرت فيله هر كس با توجه به باره علمي خودش از هك و بدون در نظر گرفتن اين مطلب كه هستن كسايي كه اون اموزشي رو كه شما بهش ميگي (حتما اين قسمت رو خودتون بلديد) واز گفتن اون امتنا ميكني و در واقع بگم اونو دريغ ميكني از بقييه يا خودتم باهاش مشكل داري به اموزش ميپردازي همون بهتر كه سكوت اختيار كني البته سو تفاهم نشه . واقعا كاره سختيه بخواي يه چيزو از طريق اينترنت ياد بگيري .

مثلا طرف مياد اموزش مقدماتي هك بده مياد ميگه خوب شما براي شروع وقتي باگهاي فلان سايت روپيدا كرديد ببينيد از چه پرتالي استفاده ميكنه ، به فلان سايت بريد اطلاعات بگيريد و يا مثلا اكسپلويت هاشو چيكار كنيد .

خوب عزيز يه فرد تازه كار مثل من كه نه باگ ميدونه چيه نه اكسپلويت نه شل نه و پرتال ها رو ميشناسه به نظرت چيزي مي فهمه ؟ بعد اسمشم گذاشتي اموزش مقدماتي هك ؟

اميدوارم يه فكري به حال اين قضييه بشه كه دوستان راحت تر و سريع تر بتونن به اموزش هايي كه دوست دارن برسن . البته عرض كردم سو تفاهم نشه . كلي ميگم در باره ي اكثر سايت ها .

اگر عزيزان كسي هست كه پيشنهادي داره و اسه من كه راحت تر بتونم از مطالبي كه هست استفاده كنم بگه

حتما گوش ميدم .
    البته تا حدي با Tcp-ip اشنايي دارم و برخي از دستورات در محيط داس كه ميدونم به درد ..... ميخوره
    ولي دوست دارم بدونم طريقه ي شل گرفتن و نحوه ي استفاده از اون ،روش هاي پيدا كردن باگها ، متالوژي انواع حملات و اينكه چه موقع از طريق كدام روش بايد حمله كرد . و .......
    Last edited by salarjoon; 13-02-2008 at 08:12.

داره خودمونی میشه mbfard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    كيس خراب

پيش فرض

مرسی حرفه دل خیلیها رو زدی

کاربر فعال انجمن مقالات هـک و امنیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    U /\/ |< /\/ 0 \/\/ N

پيش فرض

سلام دوستان اكثر صفحه هاي اين قسمت رو ديدم .

خواستم تشكر كنم از دوستان عزيز . اين اولين پست من تو اين سايت هست .

دوستان من نو پا هستم ولي تا دلتون بخواد مقاله و مطلب دارم ولي تا نفهمم قضييه چيه هيچ كدومش به دردم نمي خورهو نخورده .

بيايد منطقي باشيم پيدا كردن يه آموزش ساده و روان كه ازابتداو همگام با كار اموزان نو پا قدم برداره كاره حضرت فيله هر كس با توجه به باره علمي خودش از هك و بدون در نظر گرفتن اين مطلب كه هستن كسايي كه اون اموزشي رو كه شما بهش ميگي (حتما اين قسمت رو خودتون بلديد) واز گفتن اون امتنا ميكني و در واقع بگم اونو دريغ ميكني از بقييه يا خودتم باهاش مشكل داري به اموزش ميپردازي همون بهتر كه سكوت اختيار كني البته سو تفاهم نشه . واقعا كاره سختيه بخواي يه چيزو از طريق اينترنت ياد بگيري .

مثلا طرف مياد اموزش مقدماتي هك بده مياد ميگه خوب شما براي شروع وقتي باگهاي فلان سايت روپيدا كرديد ببينيد از چه پرتالي استفاده ميكنه ، به فلان سايت بريد اطلاعات بگيريد و يا مثلا اكسپلويت هاشو چيكار كنيد .

خوب عزيز يه فرد تازه كار مثل من كه نه باگ ميدونه چيه نه اكسپلويت نه شل نه و پرتال ها رو ميشناسه به نظرت چيزي مي فهمه ؟ بعد اسمشم گذاشتي اموزش مقدماتي هك ؟

اميدوارم يه فكري به حال اين قضييه بشه كه دوستان راحت تر و سريع تر بتونن به اموزش هايي كه دوست دارن برسن . البته عرض كردم سو تفاهم نشه . كلي ميگم در باره ي اكثر سايت ها .

اگر عزيزان كسي هست كه پيشنهادي داره و اسه من كه راحت تر بتونم از مطالبي كه هست استفاده كنم بگه

حتما گوش ميدم .
    البته تا حدي با Tcp-ip اشنايي دارم و برخي از دستورات در محيط داس كه ميدونم به درد ..... ميخوره
    ولي دوست دارم بدونم طريقه ي شل گرفتن و نحوه ي استفاده از اون ،روش هاي پيدا كردن باگها ، متالوژي انواع حملات و اينكه چه موقع از طريق كدام روش بايد حمله كرد . و .......

بله تمامي حرفهاي شما متين هستند ولي كم لطفي نكنيد نمونه اين مطالب رو كجا ديديد؟ ONLY P30WORLD
    ولي اگه پست اول رو خونده باشيد نوشتم بايد چه چيزهايي رو ياد بگيريد و اونهارو همراه با اين آموزشها دنبال كنيد
    منم كه به علت كمبود وقت زياد نميتونم بيام
    بله آموزش هك از طريق اينترنت خيلي سخته و خيلي از چيزارو هم نميشه گفت(خودت بهتر ميدوني)
    هك واقعي يه راه چندين ساله هست
    اگه شما از اينا سر درنمياري بهت نميگم برو اينور و اونور
    سر فرصت همه رو خودم ميگم البته اگه دوستان كمك كنن
    در ضمن من وارد مسايل حرفه اي نشدم چون زوده
    خاستم يه آماري از توان بچه هاي سات دستم بياد
    آموزش ها هم از سر گرفته ميشه انشالله از برنامه نويسي شروع ميكنم
    بيشتر موفق باشيد
    Last edited by ADRIEN; 13-02-2008 at 14:17.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    U /\/ |< /\/ 0 \/\/ N

پيش فرض

اگه اجازه باشه منم همراهيتون مي كنم تا تاپيك خوبي بشه
    مرسي ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Farzad_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام
    من يه راهنمايي ميخوام
    يادمه چندين و چند سال پيش و در زماني كه ويندوز اكس Sp1 فقط وجود داشت ما ميودمديم و يك سري آي پي رو چك مي كرديم و آي پي هاي زنده رو پيدا مي كرديم و با كمك يكي از باگها ويندوز و سوراخي كه در ويندوز هاي Sp1 وجود داشت يك برنامه مخرب رو به كامپيوتر طرف مي فرستاديم و يا از پوشه هاش Dir مي گرفتيم و از اين كارها
    ولي الان بعد از چند سال كه ميخواستم اون كار رو تكرار كنم ظاهرا با Sp2 كار نمي كنه.
    حالا ميخواستم بدونم براي اين كه بتونم وارد كامپيوتر طرف مقابلم بشم چكار بايد بكنم. با فرض بر اينكه سيستم عامل طرف مقابل Win Xp Sp2 باشه.
    ممنون ميشم كه راهنمايي كنيد

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    U /\/ |< /\/ 0 \/\/ N

پيش فرض

سلام
    من يه راهنمايي ميخوام
    يادمه چندين و چند سال پيش و در زماني كه ويندوز اكس Sp1 فقط وجود داشت ما ميودمديم و يك سري آي پي رو چك مي كرديم و آي پي هاي زنده رو پيدا مي كرديم و با كمك يكي از باگها ويندوز و سوراخي كه در ويندوز هاي Sp1 وجود داشت يك برنامه مخرب رو به كامپيوتر طرف مي فرستاديم و يا از پوشه هاش Dir مي گرفتيم و از اين كارها
    ولي الان بعد از چند سال كه ميخواستم اون كار رو تكرار كنم ظاهرا با Sp2 كار نمي كنه.
    حالا ميخواستم بدونم براي اين كه بتونم وارد كامپيوتر طرف مقابلم بشم چكار بايد بكنم. با فرض بر اينكه سيستم عامل طرف مقابل Win Xp Sp2 باشه.

سلام
    دوست عزیز
    نمونش باگ Dcom بود
    ولی الان میتونی با مراجعه به Millworm یا

8. این کاربر از ADRIEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    U /\/ |< /\/ 0 \/\/ N

پيش فرض

سلام
    من يه راهنمايي ميخوام

سلام
    دوست عزیز
    نمونش باگ Dcom بود
    ولی الان میتونی با مراجعه به Millworm یا Securityfocus.com جدیدترین باگهارو ببینی
    ولی بهترین استفاده از متا اسپلویت هستش
    بیشتر موفق باشید

در آغاز فعالیت sodiom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    زیر زمین CAPCOM

پيش فرض نشد

سلام دوست عزيز
    طبق مطالب اينكارو ميكني؟ احتمالا جايي اشتباه داري دوباره چك كن

اين سوال دومت هم فكر كنم اين باشه؟ چطوري با داس وارد ntfS شد؟
    در مورد اونهم گفته شده.
    با سلام من که هر کاری کردم نشد
    حتی رفتم روی کامپیوتر های مدرسه هم امتحان کردم ولی بازم نشد.
    به هر حال نمیدونم برای شماها چه جوری کار میکه....................
    به هر حال بی خیال یک سوال داشتم .
    چه جوری میشه از یک کامپیوتر (سرور یا کلاینت) یک shell گرفت و وارد اون شد در صورتی که هم پورت و هم ای پی اون را داشته باشیم..................ممنونم

و لطفا کمی سریعتر اپ کنید

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

سلام
    چه جوری میتونم توسط داس نام یک فایل رو در حافظه ذخیره کنم و پس از انجام یک سری عملیات نام ذخیره شده رو ، بر روی یک فایل دیگری قرار بدم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •