دوسته عزیز یعنی چی اگه افیس نصب بود ؟
مشخصه که SetUp برنامه باید کامل باشه و شامل همه ی اکتیو ایکس ها .
مشخصه یکی از عاملهای اصلی که باعث میشه حجم برنامه زیاد بشه اکتیوایکس هست و این هنر برنامه نویسه که کمتر از اکتیوایکس استفاده کنه تا حجم برنامه زیاد نشه.
به هیچ وجه نرم افزاره شما کارهایی که برنامه ی من انجام میده رو انجام نمی ده.
دیگه بحث کردن در مورد تایمر کافیه .
از نظراتتون ممنون. استفاده کردم.
ميشه بگي چه كاري انجام ميده؟ تنها كاري كه بايد انجام بده انجام نميده، در ضمن هنر برنامه نويسي ربطي به كم استفاده كردن از اكتيو ايكس ها نيست، اتفاقا استفاده از اونا واقعا هنرمندانه و درسته. متاسفم، موفق باشيد.
حالا از هم زياد ناراحت نشيد
بهتره دوستانه به فكر پيشرفت همديگه باشيم تا اينكه دعوا بيفتيم
اينو من از MB_Danger ياد گرفتم
پستهاشو نگاه كنيد ميفهميد
در ضمن اون ايراداتي كه به تايمر MB گرفتيد تو نسخه جديد اينجور كه معلومه حل شده
مشكل ديگه اي هم هست ؟
راستي برنامه اون كاري كه بايد انجام بده رو نميده ؟
من دارم استفاده ميكنم
اينجا كه انجام ميده !!!!
متشکر بابت جواب .
به نظر من که داره عالی می شه .
فقط یه مطلب دیگه هم هست و اون هم اینکه این قابلیتی که برنامه ارورینگ داره که می تونه زمان اتصال رو گوشه دسکتاپ هم نشون بده چیز جالبیه. اما به نظر من بهتر از اون این هست که بیای و یه کار دیگه بکنی. اون هم اینکه وقتی ماوس روی آیکون اون تو نوتیفیکیشن اریا می ره تمام اطلاعات رو نشون بده ( مثل خود آیکون اتصال به اینترنت )
_____
ضمنا به نظر من این هم کار جالبی خواهد بود که حجم رو هم بشمره چون برای ای دی اس ال ضروری هست. حجم رو هم می تونه به تفکیک ارسال و دریافت براحتی از ویندوز بگیره.(با فرض اینکه اکثر مودم های ای دی اس ال از طریق کارت شبکه متصل می شن می تونه بپرسه که از کجا متصل شده و بعد از اون هم شمارش کنه . که می تونه شمارش خالی باشه یا اینکه یه هزینه رو هم بشمره (برای ای دی اس ال هایی که باید برای هر مقدار دانلود پول داد) یا اینکه مثلا تا 10 گیگ پول نندازه و بعد از اون بندازه چون بعضی از ای دی اس ها اینطورن البته نه الزاما 10 گیگ و باید قابل تغییر باشه)
خودت رو ناراحت نکن . ضمنا اگر تا الان برنامه رو تو معرفی نرم افزار به صورت جدا معرفی نکردی این کار رو بکن و صبر کن تا نسخه بعد ام بی تایمر بیاد و دوباره سعی کن مقایسه کنی. یا برنامه رو بهتر کنی.
من كه نويسنده برنامه نيستم از اين نوع جواب كلي دلسرد شدم
چرا اينطوري جواب ميدي ؟![]()
![]()
soda عزيز سو تفاهم نشه، منظورم اين بود كه ديگه حوصله كل كل ندارم
Hoom@n عزيز متاسفانه درگير دوتا پروژه ديگه هستم و اصلا وقت ندارم روش كار كنم وگرنه به خاطر كل كل هم كه شده خيلي روش كار مي كردم. تازه به غير از پروژه ها كلي درس رو سرم ريخته كه اصلا دل و دماغشون رو ندارم. اما نگران نباش اگه از Turbo Dial Info استفاده مي كني همين كه آپديت بشه با يه دانلود كوچيك و اتوماتيك!!! بدون اينكه اصلا چيزي احساس كني نسخه جديد رو سيستمت حي و حاضره!!! اميدوارم سرم خلوت بشه ميام واسه ادامه كل كل !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)