تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این تایمر :

راي دهنده
163. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیلی خوب و عالیه

80 49.08%
  • بدردم خورد

28 17.18%
  • بد نبود

25 15.34%
  • ضعیفه

30 18.40%
صفحه 23 از 49 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 485

نام تاپيک: کاملترین و بهترین تایمر اینترنت که تا حالا دیدین

پروفشنال Mbt925's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

MBT عزيز گفتي حجم برنامه از 2 مگ بيشتر شده بايد بگم اكثر حجم مربوط ميشه به ActiveX هايي كه مثلا اگه Office رو نصب كني ديگه بهشون نيازي نيست حجم نصب برنامه در صورتي كه كاربر از ويندوز XP استفاده كنه و مثلا Office رو هم داشته باشه چيزي حول و حوش 500 كيلو ميشه، كه براي ضريب اطمينان بالا تمام اكتيو ايكس ها گنجانده شده. گفتي برنامه از دو فرم تشكيل شده يه خبر بد براي شما دارم اينكه اين برنامه با دو فرم تمام كارهايي كه برنامه شما با چندين فرم نمي تونه بدون خطا و اشتباه انجام بده داره انجام ميده، در ضمن مهم نيست كه تو يه رستوران مثلا بشه بازي پلي استيشن هم كرد شرط اينكه يه رستوران رستوران خوبي باشه اينكه غذاي خوبي داشته باشه. بايد بدوني كاربر چي از يه برنامه تايمر مي خواد؟؟؟؟اميدوارم منظورمنو از مثالم فهميده باشي.
    Hoom@n عزيز نظر شما كاملا براي من قابل احترامه و مطمئنم كه بدون غرض و كاملا با ديد باز و هيچ شك و شبه اي نظر خودتو دادي اميدوارم درتمام مراحل زندگي همينطور عادلانه نظراتو بيان كني.
    دوسته عزیز یعنی چی اگه افیس نصب بود ؟
    مشخصه که SetUp برنامه باید کامل باشه و شامل همه ی اکتیو ایکس ها .
    مشخصه یکی از عاملهای اصلی که باعث میشه حجم برنامه زیاد بشه اکتیوایکس هست و این هنر برنامه نویسه که کمتر از اکتیوایکس استفاده کنه تا حجم برنامه زیاد نشه.

به هیچ وجه نرم افزاره شما کارهایی که برنامه ی من انجام میده رو انجام نمی ده.

دیگه بحث کردن در مورد تایمر کافیه .

از نظراتتون ممنون. استفاده کردم.

داره خودمونی میشه erroring's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ميشه بگي چه كاري انجام ميده؟ تنها كاري كه بايد انجام بده انجام نميده، در ضمن هنر برنامه نويسي ربطي به كم استفاده كردن از اكتيو ايكس ها نيست، اتفاقا استفاده از اونا واقعا هنرمندانه و درسته. متاسفم، موفق باشيد.

پروفشنال Mbt925's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

مرسی دوسته عزیز از برنامه ی خوبتون.
    موفق باشید.

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

حالا از هم زياد ناراحت نشيد

بهتره دوستانه به فكر پيشرفت همديگه باشيم تا اينكه دعوا بيفتيم

اينو من از MB_Danger ياد گرفتم

پستهاشو نگاه كنيد ميفهميد

در ضمن اون ايراداتي كه به تايمر MB گرفتيد تو نسخه جديد اينجور كه معلومه حل شده

مشكل ديگه اي هم هست ؟

راستي برنامه اون كاري كه بايد انجام بده رو نميده ؟

من دارم استفاده ميكنم
    اينجا كه انجام ميده !!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ولش مهم نيست !!!

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

متشکر بابت جواب .
    به نظر من که داره عالی می شه .
    فقط یه مطلب دیگه هم هست و اون هم اینکه این قابلیتی که برنامه ارورینگ داره که می تونه زمان اتصال رو گوشه دسکتاپ هم نشون بده چیز جالبیه. اما به نظر من بهتر از اون این هست که بیای و یه کار دیگه بکنی. اون هم اینکه وقتی ماوس روی آیکون اون تو نوتیفیکیشن اریا می ره تمام اطلاعات رو نشون بده ( مثل خود آیکون اتصال به اینترنت )
    _____
    ضمنا به نظر من این هم کار جالبی خواهد بود که حجم رو هم بشمره چون برای ای دی اس ال ضروری هست. حجم رو هم می تونه به تفکیک ارسال و دریافت براحتی از ویندوز بگیره.(با فرض اینکه اکثر مودم های ای دی اس ال از طریق کارت شبکه متصل می شن می تونه بپرسه که از کجا متصل شده و بعد از اون هم شمارش کنه . که می تونه شمارش خالی باشه یا اینکه یه هزینه رو هم بشمره (برای ای دی اس ال هایی که باید برای هر مقدار دانلود پول داد) یا اینکه مثلا تا 10 گیگ پول نندازه و بعد از اون بندازه چون بعضی از ای دی اس ها اینطورن البته نه الزاما 10 گیگ و باید قابل تغییر باشه)

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خودت رو ناراحت نکن . ضمنا اگر تا الان برنامه رو تو معرفی نرم افزار به صورت جدا معرفی نکردی این کار رو بکن و صبر کن تا نسخه بعد ام بی تایمر بیاد و دوباره سعی کن مقایسه کنی. یا برنامه رو بهتر کنی.

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

من كه نويسنده برنامه نيستم از اين نوع جواب كلي دلسرد شدم

چرا اينطوري جواب ميدي ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

soda عزيز سو تفاهم نشه، منظورم اين بود كه ديگه حوصله كل كل ندارم
    Hoom@n عزيز متاسفانه درگير دوتا پروژه ديگه هستم و اصلا وقت ندارم روش كار كنم وگرنه به خاطر كل كل هم كه شده خيلي روش كار مي كردم. تازه به غير از پروژه ها كلي درس رو سرم ريخته كه اصلا دل و دماغشون رو ندارم. اما نگران نباش اگه از Turbo Dial Info استفاده مي كني همين كه آپديت بشه با يه دانلود كوچيك و اتوماتيك!!! بدون اينكه اصلا چيزي احساس كني نسخه جديد رو سيستمت حي و حاضره!!! اميدوارم سرم خلوت بشه ميام واسه ادامه كل كل !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •