بچه ها پیامهای من روی گوشی ثبت شده میخوام بندازمشون توی سیم کارت باید چی کار کنم؟
بچه ها پیامهای من روی گوشی ثبت شده میخوام بندازمشون توی سیم کارت باید چی کار کنم؟
اگه منظورت sms هست وقتی بازش کنی تو option گزینه Move to sim داره!
مثل اینکه مهیار و سامسونگ رفتن خبری دیگه نیستش من حیرون موندم آخه مگه توی آلمان اینترنت نیستش که این یارو دیگه این طرفا افتابی نیمشه
خب بگذریم
یه سوال داشتم
این قسمت چطوری فعال میشه قسمت محدودیت تماس
تنظیمات
شماره 7 یعنی خدمات شبکه
شمره 2 محدودیت تماس
من هر چی میزنم پسورد میخواد پسورد بهشون میدم میگن انجام نشد
چه کار کونم؟
منظورت call barring هست!!!! (گوشیم فارسی نداره.!)؟؟؟؟؟
اره الان انگلیسش کردم همون ی که شما گفتین هستشچطوری میشه فعالش کرد.وقتی پسورد میزنم میگه
NOT DONE
کلوپ سامسونگ خیلی وقته رونق سابق رو نداره ...راستی کسی برنامه بدرد بخور واسه u600 داره ؟
اصولا برنامه به درد بخوره جاوا خیلی کمه که اونم اگر پیدا کنی احتمالا روی سامسونگ نصب نمیشه!!!کلوپ سامسونگ خیلی وقته رونق سابق رو نداره ...راستی کسی برنامه بدرد بخور واسه u600 داره ؟
از طریق call barring میتونید گوشی رو مثل تلفن سکه ها بکنی.
یعنی هر تماس کمتر از 3 یا 5 دقیقه باشه! به کشوری به جز کشوری که توش هستین نتونی تماس بگیری! اصلا نتونی تماس بگیری ! یعنی بت بزنگن!!! و خلاصه یه سری امکانات که آدم رو توی تماس هاش محدود میکنه!!!
ولی.................!!!!!! ولی چون این امکانات به شبکه ربط پیدا میکنه باید ببینید تو شبکتون این امکانات هست؟! (اپزاتوز اول نداره!!!) میتونید از اپراترتون بپورسید (این جمله رو هر کی بخونه فکر میکنه تو این مملکت چندتا اپراتور داریم.)
بعد اپراتور یه کلمه عبور بتون میده که میتونید از این امکانات استفاده کنید.
خب الان من تلفن ثابت کد6 دارم کسی نمیدونه کلمه عبورش چنده؟حوصله موصلبه ندارم تا شرکت برم
بچه ها من رو هم به یو 600 دارها اضافه کنید چون یو 600 خریدم البته دی 600 هم هستش . یو 600 اونطوری که باید باشه نیست . مثلا در هنگام بلوتوث گرفتن نه اهنگ و نه فیلم پخش میکنه !!!! ولی دی 600 اینطوری نیست . وقتی مینیمایزش میکنی این ام پی تری پلیرشو سرعت کم میشه گیر میکنه . توی عکس ها و فیلم ها و ... حتی کارت حافظه هم نمیره !!! و صداش خیلی کمه البته کم هم نه قابل قبول نیست . جلوی دی 600 کم میاره . فقط تفکیک صدای یو 600 بهتره . اگه کدی چیزی هست بدید ما صداش رو بلند کنیم
Last edited by mahyarSAMSUNG; 19-01-2008 at 03:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)