تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 40 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 399

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آرسنال: Arsenal F.C. News

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

کار انتقال آدبایور به میلان 80 درصد کامل شده

Goal.com

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

در حالی که اخبار نقل و انتقال در مورد آدبایور به اوج رسیده ، وی بازی دیگر در مصاحبه ای اعلام داشت در آرسنال میمانم !
    سایت خبری گل ، یورو اسپورت و اسپورت لایف نوشتند :
    در حالیکه یکی از سران میلان بر توافق 80% با آرسنال سخن میگوید آدبایور در مورد این درصد و این آمار میگوید : من سالهای زیادی در آرسنال میمانم ،آرسنال پول خوبی میدهد و از سوی دیگر من هم تیمی های خوبی دارم و از حضور در این تیم راضی هستم ! من از اینکه با یکی ازبزرگ ترین تیم های جهان هستم رضایت قلبی دارم و ترجیح میدهم ریسک نکنم و جایگاهم را نگه دارم !
    وی در مرود سوالی که از او پرسیده شد که آیا میمانی گفت :
    Yes of course [I am staying]
    بله ! حتما میمانم ! من 3 سال دیگر با آرسنال قرارداد دارم پس باید در آرسنال بمانم و میمانم !

منبع : arsenal.ir

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اوسمانوف باز هم سعی میکند تا سهام باشگاه آرسنال را بخرد !

در حالی که فلایمینی از آرسنال رفته و هلب و آدبایور هم وضعیتی نا مشخص دارند ،هدفیجز پول نیست که آنها را از ماندن باز میدارد و اوسمانوف معدنی از دلارهایی است که میتواند به نگه داشتن بازیکنان طلایی کمک کند !
    دیوید دین در این مورد گفت : درست است که آرسنال ونگر را دارد و او از هر بازیکنی یک ستاره میسازد اما اگر باشگاه پول کافی نداشته باشد تا این ستارگان را نگه دارد نمیتواند موفقیت های پی در پی را کسب کند !
    وی معتقد است باید به ونگر هم شانس خریدهای بزرگ را داد ! او گفت : من نمیتوانم هر سال آرسنال را در رده دوم و سوم ببینم !
    او در مورد این ازبک گفت : باید بیآید و رسوم کهنه را بشکند تا آرسنالی نوین را ببینیم

منبع : arsenal.ir

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آرسن ونگر اعلام کرد که تا پایان فصل نقل و انتقالات حداقل یک بازیکن دیگر به جمع توپچی ها اضافه خواهد شد .
    پس از اینکه رونالدینیو به میلان پیوست ، این تیم ایتالیایی از آدبایور صرف نظر کرد و آرسن ونگر هم این نکته را تایید کرد و گفت که آدبایور یک توپچی است و به تمرینات باز می گردد . وی از ماندن آدبایور بسیار خوشحال شده است . و به همین دلیل وی اعلام کرده که قصد دارد دو بازیکن دیگر را به خدمت بگیرد که یکی از آنها صد در صد انجام می پذیرد .
    ونگر در این تابستان فلامینی ، هلب و گیلبرتو را به تیمهای میلان ، بارسلونا و پاناتینایکوس فروخته است و در عوض سمیر نصری و آرون رامسی را از مارسی و کاردیف به خدمت گرفته است . همچنین وی در برد دو بر یک تیمش در روز گذشته مقابل بارنت بازیکنان زیادی را امتحان کرد که از این امتحان جی سیمپسون و بازیکن هلندی جوانان آرسنال یعنی بارازیته به همراه چند تن دیگر سربلند بیرون آمدند .
    در مصاحبه ای بعد از بازی دیروز ونگر اعلام کرده است که رامسی می تواند در ترکیب آرسنال و به عنوان یک بازیکن جوان و کلیدی مورد استفاده قرار گیرد . وی در مورد رامسی گفت : " او خوب کار کرد . به نظر من او بسیار خسته است زیرا در این مدت بسیار سخت تمرین کرده . عوض شدن تیم از کاردیف به آرسنال تغییری بزرگ برای او بوده و وی به زمان احتیاج دارد تا به این تغییر عادت کند . اما از نگاه من او بسیار خوب بود . او بازیکن جوانی است که من به دنبالش بودم . من برای او برنامه ریزی کرده ام . وی باید خودش را به بازیکنان نزدیک تر کند . در این صورت شانس حضورش در ترکیب اول بسیار بالا می رود . "
    قابل ذکر است که آرسنال در این فصل نقل و انتقلات و تا به اینجای کار به بازیکنان زیادی پیشنهاد داده است که از جمله انها می توان به باری از استون ویلا اشاره کرد که به نظر می رسد پیشنهاد جدی بوده است . همچنین آندری آرشاوین هم یکی از گزینه های توپچی ها است .

arsenal.ir

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ونگر: آرسنال تضعيف نخواهد شد

یوفا: سرمربي تيم آرسنال انگليس گفت:‌ خروج گيلبرتو سيلوا، آلكساندر هلب و ماتيو فلاميني باعث تضعيف ما نمي‌شود.

به گزارش یوفا: آرسن ونگر اظهار داشت: در آرسنال تمايلي براي از دست دادن سيلوا، هلب و فاميني نداشتيم؛ اما خود علاقمند به ترك تيم بودند. بديهي است نمي‌توانستيم با خواسته‌شان به مخالفت بپردازيم.

وي ادامه داد: تاريخ آرسنال نشان مي‌دهد اين تيم با خروج ستارگانش لطمه نخورده و الان نيز با رفتن اين سه تن ضربه نمي‌خورد.

ونگر عنوان كرد: در مقابل اين سه بازيكن از دست داده، نفرات بسيار جوان و با استعدادي را استخدام كرده‌ايم كه اميدواركننده هستند. آرون رامزي ولزي، سمير نصري فرانسوي و گري بري از آستون ويلا كه مجموعه‌اي خوب را فراهم كرده‌اند.

اين مربي ادامه داد: با توجه به شرايطي كه پيش آمده، تصور مي‌كنم به بازيكناني مثل روبين فان پرسي و توماس روسيسكي بيشتر بازي برسد.

ونگر اظهار كرد:‌ آرسنال تصميمي براي از دست دادن امانوئل آده بايور و سس فابرگاس ندارد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بعد از تساوی 1 - 1 دیشب ، ونگر اعلام کرد ...
    آرسن ونگر از اینکه ادواردو در ماه آگوست ( 11 مرداد ) دوباره به انگلیس بر میگردد بسیار خوشحال است. هرچند او نمیتواند تا پایان بهبودی با تیم تمرین کند.
    بازیکن کرووات آرسنال بعد از مصدومیت ( از ناحیه قوزک پا ) در ماه فوریه و در بازی مقابل بیرمنگام ، به برزیل رفت تا زیر نظر پزشکان دوران مسدومیت خود را سپری کند.
    ونگر اعلام کرد: " او به استادیوم امارات می آید تا بازی های آرسنال را در جام امارات از نزدیک ببیند. او قرار است مورد معاینه پزشکان قرار گیرد تا تاریخ دقیق بازگشتش به میادین مشخص شود. ما از این بابت بسیار خوشحالیم. ادواردو یک بار در تست پزشکی شرکت داشته که نتایج آن بسیار امیدوار کننده بود.

arsenal.ir

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

افشاگري پس از استقرار در كمپ بارسلونا

هلب: آرسنال در راه نابودي قدم بر مي دارد

خبرگزاري فارس: بازيكن اهل بلاروس بارسلونا عقيده دارد سرمربي فرانسوي آرسنال اين تيم را به سمت نابودي هدايت مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ديلي تلگراف، الكساندر هلب بازيكن تازه وارد بارسلونا گفت: با رفتن آدبايور و فابرگاس از آرسنال، ناكامي هاي اين تيم در فصل نقل و انتقالات تكميل مي‌شود.
    هافبك اهل بلاروس تاكيد كرد: سرمربي آرسنال اين تيم ريشه دار را به يك تيم كاملا غير بومي تبديل كرده و اكنون به دنبال راهي براي فرار از سرنوشت خود مي‌گردد.
    وي افزود: آرسنال در راه نابودي قدم بر مي‌دارد و من اطمينان دارم كه هواداران اين تيم بزرگ و قديمي در اين مورد سكوت نخواهند كرد.
    هلب تصريح كرد: اميدوارم آدبايور و فابرگاس آرسنال را ترك نكنند تا اين تيم به سمت نابودي نرود، البته اگر قصد جدايي داشته باشند، بهتر است به بارسلونا بپيوندند.

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

كلو توره به بيماري مالاريا مبتلا شد

خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال آرسنال انگليس مبتلا به بيماري مهلك ولي قابل درمان مالاريا شده است.

به گزارش خبرگزاري فارس وبه نقل از روزنامه سان، كلو توره پس از بازگشت از ساحل عاج، گرفتار ناراحتي مالاريا شد كه به اين خاطر در تمرين غايب است.
    اين موضوع در حالي براي آرسنال روي داد كه در ابتداي فصل آماده سازي تابستاني، آرسن ونگر سرمربي فرانسوي سه بازيكن ديگر را به اسامي آلكساندر هلب (بارسلونا)، ماتيو فلاميني (آ.ث ميلان) و گيلبرتو سيلوا (پاناتينايكوس) از دست داد.
    كلو توره به اين خاطر در بيمارستان به هنگام برپايي اردوهاي آماده سازي اتريش و مجارستان، تحت درمان قرار گرفته است.
    آرسن ونگر به اين خاطر اظهار اميدواري كرد وي هرچه سريعتر تحت درمان قرار گيرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

این فصل ارسنال چه بازیکنا یی رو خریده؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خرید های آرسنال : Samir Nasri - Carlos Vela-Aron Remsy

فروش های آرسنال : A.Hleb - M.Flamini-Gilberto Silva-J.Lehmann

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •