نه تا حالا با Video Player ش کار نکرده بودم. من قبلا w810 داشتم اونجا با واکمن نگاه میکردم ولی با این گوشی دیگه نمیشه. میرم تو فایل منیجر میبینم.
نه تا حالا با Video Player ش کار نکرده بودم. من قبلا w810 داشتم اونجا با واکمن نگاه میکردم ولی با این گوشی دیگه نمیشه. میرم تو فایل منیجر میبینم.
قیمت مموری m2 ظرفیت 2 گیگ چنده؟
این گوشی تا چه مقداری رو ساپورت می کنه؟من شنیدم تا 4 گیگ درسته؟
توی این چارت که ساپورت تا 4 گیگابایت هم تایید شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MM-Aquarius; 29-10-2008 at 11:55. دليل: تغییر سوال
سلام خدمت عزیزان. من یک هفته است که گوشی k550 گرفتم کل این تاپیک رو از اول مطالعه کردم. مشکل بیشتر دوستان باطری بود که البته من فعلا به مشکلی بر نخوردم در صورتی که به طور متوسط استفاده کنم حدود 2 روز شارژ دارم باطریم فلزی هستش و Made in China Finished in China .
اما مشکل اصلی که دارم و بد جوری حالمو گرفت دوربین این گوشیه نمیدونم بچه ها از دوربینش راضین یا نه ؟
من که عکسهاشو با w810 داداشم مقایسه کردم w810 واقعا بهتر بود البته وقتی توی نور کافی عکس می گیرم هر دوشون یه جوابو میدن اما توی نور کم k550 اصلا خوب نیست.
ضمنا من که دستمو جلوی دوربین گوشیه خودم و w810 گرفتم؛ w810 کاملا سیاه شد اما گوشیه خودم کامل سیاه نشد یه حالتی نزدیک به قرمز رنگ پیدا می کنه می خواستم بدونم مال شما چه جوریه ؟
برای منم همینطوره ، سیاه نمیشه
به w810 کار ندارم ، ولی من وقتی عکسایی که خودم میگیرم رو با عکسای سایتای خارجی که با 550 گرفته شده مقایسه میکنم ، میبینم چه تو نور کم ، چه نور زیاد ، زمین تا آسمون با هم فرق دارن
نمی دونم مشکل از K550 ای هست که داخل ایران میاد؟!!
میتونم ادعا کنم که تو نور کم حتی کا510 بهتر از این عمل میکنه
Last edited by Mahdi_P30; 01-11-2008 at 18:01.
آقا مهدی چند تا از عکسهایی رو که گرفتی میزاری اینجا تا با هم مقایسه کنیم ؟
من الان امکانشو ندارم به محض این که بتونم منم عکس های گوشیه خودمو میزارم
سلام
به این لینک یه نگا بکنید عکسهای K550 رو گذاشته در مقایسه با K800
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mortez maya; 02-11-2008 at 09:23.
سلام
نمی دنم شما ها به 610 تبدیل کردید یا نه ، اگه این کار رو کردید ، و درایو دوربین رو هم عوض کنید ببینید درست می شه یا نه ؟
من خیلی به دوربین کاری ندارم ، یعنی نه عکاس خوبی ام ، نه دوست دارم ، نه استفاده دارم لوووووووول .
ولی فکر می کنم که مشکل حل بشه ....
تست کنید ، ببینید چی می شه ....
مرسی
یا حق
من دقیقا همین کار رو کردم هیچ فرقی ندیدم!!!
تازه چون که w610 در دوربین نداره اگه فلشش رو k550 بریزین با باز کردن دره دوربین برنامه ی دوربین اجرا نمیشه! و باید از توی منو اجراش کنین!
در ضمن اگه قرار بود همون گوشی ای که میره اروپا بیاد اینجا اون وقت که اسم اینجا جهان سوم نبود!!!
به امید اون روز... .
سلام بچه ها این عکسو چند روز پیش با K550 گرفتم به نظرتون چطوره ؟
![]()
Last edited by mortez maya; 03-11-2008 at 23:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)