مورینیو اطمینان داد تیمش چلسی ، از رسیدن به گلی که حق آنها بود باز ماند و منجر به تساوی با بلک برن شد.
چلسی از دستیابی به حریفش آرسنال با تساوی صفر بر صفر مقابل بلک برن بازماند .
اما بازی ، بعد از تصمیم کمک داور هاوارد وب برای آفساید خواندن گل نیمه دوم سالومون کالو به جنجال کشیده شد .
این تصمیم خشم نیمکت چلسی را شعله ور کرد ، مورینیو و دستیارش استیو کلارک بخاطر این تصمیم ، به داور چهارم زمین " پیتر والتون " اعتراض کردند و از او خواستند به مانیتور کنار زمین نگاه تا متوجه اشتباه نا بخشودنی خود شوند .
هاوارد وب سپس از مورینیو خواست تا آرامش خود را حفظ کند در حالیکه ویدیو در حال پخش از مانیتور تایید می کرد که عصبانیت تاکتیسین پرتقالی ( مورینیو ) قابل توجیه است بدلیل اینکه به نظر می آمد داور در تصمیم خود برای نپذیرفتن گل اشتباه کرده است .
مورینیو به ستانتا اسپورت گفت : " تمام افراد در خانه ، تمام افراد در استادیوم هیچ شکی ندارند ( دررابطه با گل سالم ) من نیز در این زمان هیچ شکی ندارم .
" من هیچ توجیحی ندارم ، من نمی خواهم سعی در توجیه چیزی بکنم . البته که من نمی خواهم با او ( داور ) صحبت کنم من هر آنچه باید به او می گفتم گفتم و چیزی که من به او گفتم این است که من منتظر تلفن فردای او برای عذرخواهی هستم .
مورینیو همچنین تاکیید کرد ، هر چند این خط نگه دار " وب " بود که این اشتباه را مرتکب شد و ترجیحا" خود او باید این تماس را بگیرد .
یک داور وسط مسئول تیم داوری خود است و تصمیم نهایی را او می گیرد اما وقتی خط نگه دار با پرچمی در هوا آنجا ایستاده است من فکر می کنم او باید از مردی که بطور طبیعی نسبت به او در موقعیت بهتری است پیروی کند بنابراین من فکر می کنم مسئول این تصمیم خط نگه دار است .
" من فکر می کنم او باید بیاید و توضیح دهد . تلفن عذرخواهی فردای آقای " هکت " ( خط نگه دار ) هیچ سودی ندارد چون ما با امتیازی که باید به دست می آوردیم خداحافظی کرده ایم .
" ما لیاقت پیروزی و بدست آوردن امتیازات در این دیدار مقابل یک تیم دفاعی و خوب سازماندهی شده را داشتیم . اما تنها خط نگه دار ( هکت ) می تواند بگوید چرا آن گل را قبول نکرد .
" این خیلی واضح است وقتی شما گل صحیحی را به ثمر می رسانید و تمام بازیکنان مشغول خوشحالی هستند و بازیکنان سیاه و قرمز پوش ( بلک برن ) در حال اشک ریختن هستند . یک نفر تصمیم گرفت که این " گل " نیست ، من فکر می کنم ما یک گل به ثمر رساندیم و نتیجه الان باید 1 بر 0 باشد برای اینکه ما یک گل درست زده ایم .
" آنها یک دروازبان خوب داشتند ، آنها تمام سعی خود را کردند تا بتوانند آمار خود را مناسب نگه دارند ولی نتوانستند . چلسی تیمی است که باید ببرد ولی ما نبردیم ."
در یک اظهار نظر عجیب ولی قابل پیش بینی مارک هیوز مربی بلک برن ادعا می کند که کمک داور تصمیم درستی اتخاذ کرده است ! اما مربی این تیم که هنوز شکست نخورده است معتقد است تمرکز تیمی آنها روی دفاع بوده است .
هیوز گفت : " بازیکن در آن لحظه ( پاس ) در آفساید بوده است .
دروازبان بلک برن برد فریدل که ایستاده گی خوبی از خود نشان داد هم گفت :
" ما بلاخره توانستیم این تساوی را کسب کنیم اما ما از بازی که ارائه دادیم لذت نبردیم .
بازی امروز ما جدایی از بازی های این فصل لیگ برتر و اروپا یکی از بدترین بازی هایی بود که انجام دادیم ."
منبع : Goal.com