تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 272 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض مورینیو : پیروزی از چلسی دزدیده شد .

مورینیو اطمینان داد تیمش چلسی ، از رسیدن به گلی که حق آنها بود باز ماند و منجر به تساوی با بلک برن شد.
    چلسی از دستیابی به حریفش آرسنال با تساوی صفر بر صفر مقابل بلک برن بازماند .
    اما بازی ، بعد از تصمیم کمک داور هاوارد وب برای آفساید خواندن گل نیمه دوم سالومون کالو به جنجال کشیده شد .
    این تصمیم خشم نیمکت چلسی را شعله ور کرد ، مورینیو و دستیارش استیو کلارک بخاطر این تصمیم ، به داور چهارم زمین " پیتر والتون " اعتراض کردند و از او خواستند به مانیتور کنار زمین نگاه تا متوجه اشتباه نا بخشودنی خود شوند .
    هاوارد وب سپس از مورینیو خواست تا آرامش خود را حفظ کند در حالیکه ویدیو در حال پخش از مانیتور تایید می کرد که عصبانیت تاکتیسین پرتقالی ( مورینیو ) قابل توجیه است بدلیل اینکه به نظر می آمد داور در تصمیم خود برای نپذیرفتن گل اشتباه کرده است .
    مورینیو به ستانتا اسپورت گفت : " تمام افراد در خانه ، تمام افراد در استادیوم هیچ شکی ندارند ( دررابطه با گل سالم ) من نیز در این زمان هیچ شکی ندارم .
    " من هیچ توجیحی ندارم ، من نمی خواهم سعی در توجیه چیزی بکنم . البته که من نمی خواهم با او ( داور ) صحبت کنم من هر آنچه باید به او می گفتم گفتم و چیزی که من به او گفتم این است که من منتظر تلفن فردای او برای عذرخواهی هستم .
    مورینیو همچنین تاکیید کرد ، هر چند این خط نگه دار " وب " بود که این اشتباه را مرتکب شد و ترجیحا" خود او باید این تماس را بگیرد .
    یک داور وسط مسئول تیم داوری خود است و تصمیم نهایی را او می گیرد اما وقتی خط نگه دار با پرچمی در هوا آنجا ایستاده است من فکر می کنم او باید از مردی که بطور طبیعی نسبت به او در موقعیت بهتری است پیروی کند بنابراین من فکر می کنم مسئول این تصمیم خط نگه دار است .
    " من فکر می کنم او باید بیاید و توضیح دهد . تلفن عذرخواهی فردای آقای " هکت " ( خط نگه دار ) هیچ سودی ندارد چون ما با امتیازی که باید به دست می آوردیم خداحافظی کرده ایم .
    " ما لیاقت پیروزی و بدست آوردن امتیازات در این دیدار مقابل یک تیم دفاعی و خوب سازماندهی شده را داشتیم . اما تنها خط نگه دار ( هکت ) می تواند بگوید چرا آن گل را قبول نکرد .
    " این خیلی واضح است وقتی شما گل صحیحی را به ثمر می رسانید و تمام بازیکنان مشغول خوشحالی هستند و بازیکنان سیاه و قرمز پوش ( بلک برن ) در حال اشک ریختن هستند . یک نفر تصمیم گرفت که این " گل " نیست ، من فکر می کنم ما یک گل به ثمر رساندیم و نتیجه الان باید 1 بر 0 باشد برای اینکه ما یک گل درست زده ایم .
    " آنها یک دروازبان خوب داشتند ، آنها تمام سعی خود را کردند تا بتوانند آمار خود را مناسب نگه دارند ولی نتوانستند . چلسی تیمی است که باید ببرد ولی ما نبردیم ."
    در یک اظهار نظر عجیب ولی قابل پیش بینی مارک هیوز مربی بلک برن ادعا می کند که کمک داور تصمیم درستی اتخاذ کرده است ! اما مربی این تیم که هنوز شکست نخورده است معتقد است تمرکز تیمی آنها روی دفاع بوده است .
    هیوز گفت : " بازیکن در آن لحظه ( پاس ) در آفساید بوده است .
    دروازبان بلک برن برد فریدل که ایستاده گی خوبی از خود نشان داد هم گفت :
    " ما بلاخره توانستیم این تساوی را کسب کنیم اما ما از بازی که ارائه دادیم لذت نبردیم .
    بازی امروز ما جدایی از بازی های این فصل لیگ برتر و اروپا یکی از بدترین بازی هایی بود که انجام دادیم ."

منبع : Goal.com

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

من نمی دونم فلسفه وجودی تیمهایی مثل بلک برن چیه !
    90 دقیقه مثل سگ داشت دفاع می کرد .
    حالم از این جور تیما بهم می خوره که فقط جلوی چلسی اینجوری بازی می کنن!
    دوست عزيز هميشه ميگن چيزي كه عوض داره گله نداره.

خود چلسي هميشه مقابل تيمهاي تهاجمي به قول خودت مثل چي چي دفاع مي كنه. اينو كه قبول داري؟!

بعد هم اينكه چه انتظاري داري؟ انتظار داري بيان با چهارتا بازيكن يه وري مقابل تيمهاي قوي زيبا هم بازي كنن؟

فقط هم براي چلسي نيست همين منچستر ديروز مقابل اورتون بيچاره شد تا برد.

ولي ناراحت نباشيد. فكر كنم دروگبا مصدومه. وقتي برگشت دوباره بردهاي يك هيچ، يك هيچ شروع ميشه

آهان راستي مورينيو گفته داور بايد عذر خواهي كنه و از اين صحبتها. اگر كسي شماره خوزه رو داره بازي ليورپول و چلسي همين چند هفته پيش رو دوباره بهش ياد آوري كنه.

(اميدوارم نريد تو فاز توهين و اين حرفها...)

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

شما بهتره به فکر تیم خودتون باشید ( و شانس بیارید که در جام باشگاهها دوباره به ما نخورید )

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

اهم اهم.بالا سر چلسی تو جدول کیه.نمی دونستم هفته بعد با ما تو الدترافورد دارین .به جهنم خوش آمدید
    همون جهنم رو روی سرتون خراب می کنیم

ولی خداییش چقدر بد شانسی

آهان راستي مورينيو گفته داور بايد عذر خواهي كنه و از اين صحبتها. اگر كسي شماره خوزه رو داره بازي ليورپول و چلسي همين چند هفته پيش رو دوباره بهش ياد آوري كنه.
    آقای فهیم ... تو بازی لیورپول و چلسی ما یک امتیاز از اشتباه داوری نصیبمون شد ولی تو این بازی اگه گل رو صحیح اعلام می کرد دو امتیاز بیشتر می گرفتیم یعنی در مجوع تا حالا یک امتیاز از داوری ضرر کردیم

خدا میدونه تا آخر فصل چند امتیاز بشه

در ضمن همین بازی زیبای چلسی شرف داره به بردن های الکی منچستر

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

آقای فهیم ... تو بازی لیورپول و چلسی ما یک امتیاز از اشتباه داوری نصیبمون شد ولی تو این بازی اگه گل رو صحیح اعلام می کرد دو امتیاز بیشتر می گرفتیم یعنی در مجوع تا حالا یک امتیاز از داوری ضرر کردیم
    من آقاي فهيم نيستم مهدي بودم

خب وقتي چلسي 1 امتياز به دست آورد 2 امتياز رو هم از ليورپول گرفت. با توجه به اين كه ليورپول رقيب محسوب ميشه بنابراين وقتي چلسي 2 امتياز از دست داد امتياز ليورپول جبران ميشه.

ساده تر اينكه 2 امتياز قاپيدي دو امتياز ازت قاپيدند. عادلانه نيست؟

در ضمن همین بازی زیبای چلسی شرف داره به بردن های الکی منچستر
    بي خيال! خود مورينيو ميگه تيم نبايد زيبا بازي كنه بايد ببره. ولي قبول دارم كه اگر بخواد مي تونه زيبا بازي كنه. مسئله سر همين خواستن هست. يعني هر وقت عقب ميفتند به شدت فشار ميارند.

از زمان حضورش در پورتو تفكرش همين بوده. خيلي هم نميشه بهش اشكال گرفت چون به بازي زيبا جام نميدند.

اينو من نمي گم! آبراموويچ ميگه. حتما قبول داريد كه از سبك بازي چلسي راضي نيست و با اينكه براش اين همه جام آورده اما همش تو فكر مربيايي مثل گاس هيدينگ و كلينزمن و بازيكنايي مثل رونالدينيو و شوچنكو هست.
    Last edited by R10MessiEtoo; 16-09-2007 at 15:56.

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

خود چلسي هميشه مقابل تيمهاي تهاجمي به قول خودت مثل چي چي دفاع مي كنه. اينو كه قبول داري؟!

بعد هم اينكه چه انتظاري داري؟ انتظار داري بيان با چهارتا بازيكن يه وري مقابل تيمهاي قوي زيبا هم بازي كنن؟:18

ولي ناراحت نباشيد. فكر كنم دروگبا مصدومه. وقتي برگشت دوباره بردهاي يك هيچ، يك هيچ شروع ميشه

(اميدوارم نريد تو فاز توهين و اين حرفها...)
    اولا" که از لیگ برتر بکش بیرون شما الان باید به مسائل لالیگا بررسی!

عجب!

اصلا" همچین چیزی نیست چلسی تیمی نیست که برای دفاع ساخته شده باشه ! تیمی که اینقدر هزینه میکنه حتما" برد می خواد و برد هم با دفاع به دست نمیاد ! خبرا رو اگه دنبال کنی یا حتی صحبتهای مورینیو رو به نتایج خوبی می رسی ! و در ضمن من اولین باره دارم می بینم کسی میگه چلسی یه تیم صرفا" دفاعیه ! این حرف کاملا" رده !

بعد هم اينكه چه انتظاري داري؟ انتظار داري بيان با چهارتا بازيكن يه وري مقابل تيمهاي قوي زيبا هم بازي كنن؟
    4 تا بازیکن ؟! ببین دوست من اینجور تیمها اصلا" هدفشون اینه فقط تو لیگ بمونن ولاغیر. تیمی که اینجوری دفاع می کنه و سیستمش اینه هم احتیاج به بازیکن نداره !

بحث منچستر با چلسی کاملا جداست و به این سادگیا هم که میگی نیست در ضمن این حرف خیلی غیر منطقه ای که بخوایم همه چیو با منچستر بسنجیم . من شما رو روجوع میدم به صحبتهای چند روز پیش مورینیو در مورد لیگ برتر انگلیس .

از اولشم ناراحت نبودیم . فکر هم زیاد نکن .

اون قضیه با این قضیه خیلی فرق داشت تازه همه دیدن که بنیتز چجوری به همه اتحادیه داورا رید و همه دیدن چجوری با بخورد کرد اما مورینیو... روز بعد هم که داور با اینکه عذرخواهی کرده بود محرومش کردن .

(اميدوارم نريد تو فاز توهين و اين حرفها.
    نه . چرا باید اینکارو بکنیم . تا موقه ای که میشه با حرف مسائل رو تفهیم کرد چرا توهین ! چرا ؟

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

آره تا اینو گفتی یاد بازی رفت پارسال جلوی بارسا افتادم که چلسی مثل چی چی دفاع می کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه persianastronomy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - پشت سیستم

1 نوچ نوچ نوچ نوچ

این حرف شما اوج کم سوادی از فوتبال رو نشون میده ... !

دیگه دوره ی اون فوتبال خیالی که شما تصور می کنید تموم شده . فوتبال که بازی رایانه ای نیست هر چندتا دلت خواست گل بزنی .

سبک جدید فوتبال یعنی این

اگه بخوای تو فکر گل زدن زیاد باشی ممکنه نتیجه ی معکوس بده .... آن وخت باید مثل بارسا 4 تا از یه تیم دره پیت مثل ختافه بخوری

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

اولا" که از لیگ برتر بکش بیرون شما الان باید به مسائل لالیگا بررسی!
    من از غرب تا شرق از شمال تا جنوب از ماداگاسكار تا كاتالونيا و كلا هر جا اسم فوتبال باشه كل يوم بررسي مي كنم
    ========================================
    آره تا اینو گفتی یاد بازی رفت پارسال جلوی بارسا افتادم که چلسی مثل چی چی دفاع می کرد
    برو پايين
    .
    .
    .
    اصلا" همچین چیزی نیست چلسی تیمی نیست که برای دفاع ساخته شده باشه ! تیمی که اینقدر هزینه میکنه حتما" برد می خواد و برد هم با دفاع به دست نمیاد ! خبرا رو اگه دنبال کنی یا حتی صحبتهای مورینیو رو به نتایج خوبی می رسی ! و در ضمن من اولین باره دارم می بینم کسی میگه چلسی یه تیم صرفا" دفاعیه ! این حرف کاملا" رده !
    شما هم برو پايين
    .
    .
    .
    این حرف شما اوج کم سوادی از فوتبال رو نشون میده ... !

سبک جدید فوتبال یعنی این

اگه بخوای تو فکر گل زدن زیاد باشی ممکنه نتیجه ی معکوس بده .... آن وخت باید مثل بارسا 4 تا از یه تیم دره پیت مثل ختافه بخوری
    =====================
    بقيه صحبتهايي هم كه شد نياز به تكذيب نداشت

ضمنا من اولين باره كه مي شنوم چلسي رو متهم (!!!) به تهاجمي بودن و انجام بازي زيبا ميكنيد. يكي از افتخارات مورينيو اينه كه ميگه من نتيجه گرا هستم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

من که راستشو بخاید تو این چلسی هیچ برنامه ای ندیدم.چلسی تلفیقی از بازیکنای درجه یک با ساپورت

های روحی مورینیو هست.در مورد داوری هم باید بگم اگه 4 سال پیش تو لیگ قهرمانان داور اون آفساید

اشتباهو از اسکولز نگرفته بود اونوقت پورتو که سرمربیش مورینیو بود نمیتونست بیاد بالا قهرمان اروپا شه

و مورینیو پاش هم به چلسی باز نمیشد.این آفساید در برابر اون هیچه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •