تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 23 از 1174 اولاول ... 1319202122232425262733731235231023 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

پروفشنال Mahdi_Shadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

1_
    خرگوش گلزن رئال مادريد گفت: اگر به من ميدان بدهند، مي‌درخشم و برايشان گل مي‌زنم.
    خاوير ساويولا گفت: رئال مادريد رويايي تر از هميشه بازي مي‌كند و يك تيم منسجم و كامل را تشكيل داده است.
    وي افزود: اين گل تقديم هواداران صبور و فوتبال‌شناس رئال مادريد. تشنه حضور در تركيب ثابت هستم تا خيلي چيزها را به خيلي‌ها ثابت كنم.
    وي عنوان كرد: براي درخشش در رئال مادريد، كوهي از انگيزه هستم. اطمينان دارم اگر باز هم در تركيب ثابت باشم، گل مي‌زنم.
    ستاره سابق بارسلونا گفت: براي انتقام از كسي يا باشگاهي بازي نمي‌كنم و به دستور شوستر فقط به خاطر رئال، پيراهن جديد خود را بر تن مي‌كنم.
    وي ادامه داد: امسال، سال رئال مادريد است و هدف اصلي ما ليگ قهرمانان اروپا است. منتظر درخشش من در اين تورنمنت بزرگ باشيد.

2_
    گونزالو هیگوئین از زدن گل اول خود برای رئال مادرید در لالیگای امسال در بازی دیشب بسیار خوشحال است.
    او در مورد بازی دیشب گفت:
    امکان ندارد که شما همیشه خوب بازی کنید اما معتقدم که دیشب ما بازیکن ضعیف نداشتیم. المریا دیشب خیلی نزدیک بازی می کرد اما رئال بود که از موقعیتهای خودش استفاده کرد و همین برای پیروزی کافی بود.
    من خیلی از اینکه توانستم گل بزنم خیلی خوشحالم و امیدوارم ادامه داشته باشد. خیلی سخت است که بتوانی یک پست برای خودت بدست بیاوری اینجا ترکیبی خوب است که اگر بی خیال باشی به راحتی پست خود در ترکیب را از دست می دهی.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض

سلام دوستان
    منم از مادریدی های سرسخت هستم ....برد دیشب رو هم تبریک میگم
    سعی میکنم بیشتر بیام...
    بای
    سلام دوست عزیز
    منم به شما تبریک میگمبیشتر بیا.
    یه تشکر ویژه بابت خبر رسانی به موقع و بالا نگه داشتن تاپیک از تمام بر وبچ به خصوص مهدی عزیز

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

یکشنبه 86/6/24 اوساسونا-بارسلونا 22:30

4شنبه 86/6/27 بارسلونا-لیون 22:15

پخش مستقیم از شبکه سه
    همش زیر سر این فردوسی پور نامرده که همیشه بازیهای بارسا رو نشون میده

تیم قحطیه انگار

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

ببخشید اگه خبر ها تکراری بشه
    ولی من تقریبا همه ی خبر ها رو خوندم تکراری سعی می کنم نشه
    ============================================
    به نقل از وب سايت رئال مادريد، رامون كالدرون، رئيس باشگاه رئال مادريد براي بالا بردن روحيه رائول گونزالس با علم به اين كه سال 2010 از فوتبال خداحافظي مي كند، قرارداد وي را تا پايان سال 2012 تمديد مي كند.
    رئال براي اين دو سال اضافه شده به صورت نقدي معادل سالي 4 ميليون پوند به رائول پرداخت خواهد كرد.
    كاپيتان اين تيم نيز در اين مورد گفت: هواداران مي دانند كه من براي پول در رئال مادريد بازي نمي كنم؛ ولي بابت اين كار از كالدرون تشكر كرده و قول مي دهم پاسخ مناسبي به آنها بدهم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

به نقل از آس اسپانيا، برند شوستر در سخنان خود ضمن اشاره به درخشش بازيكنان تازه وارد و سازگاري قابل توجه با شرايط جديد اظهار داشت: وسلي اشنايدر دقيقا همانند دوران بازيگري من بازي مي كند و واقعا تيزهوش است.
    شوستر در ادامه افزود: وي كاملا فرصت طلب و تمام كننده نشان داده و از او كاملا راضي هستم. از ديد من بسيار تكنيكي و تاكتيك پذير است.
    سرمربي آلماني در بخشي ديگر از سخنان خود با ابراز خوشحالي از عملكرد بازيكنان تصريح كرد: رئال مادريد روز به روز بهتر بازي مي كند و اطمينان دارم قهرمان لاليگا مي شود.
    به نقل از آس اسپانيا، رامون كالدرون اظهار داشت: هواداران مدت‌ها است كه در حسرت تماشاي چنين تيم مقتدر و بزرگي هستند. همه چيز تحت كنترل است و حالا همه متوجه شده‌اند كه چرا كاپلو رفت و شوستر آمد.
    وي ادامه داد: ما در فصل گذشته، روي تفكرات كاپلو به قهرماني رسيديم و امسال روي توانايي‌هاي خود به قهرماني خواهيم رسيد.
    رئيس باشگاه رئال مادريد عنوان كرد: اكنون از 3 بازي، 9 امتياز كسب كرده‌ايم و بسيار خوشحالم. اين همان چيزي است كه هواداران خواسته‌اند و اين روند، بي‌ترديد ادامه خواهد داشت.
    وي ادامه داد: حريف قابل توجهي براي رئال مادريد نمي‌بينيم. اطمينان دارم به يك قهرماني زود هنگام دست پيدا خواهيم كرد. هدف اصلي خود را نام ليگ قهرمانان اروپا تعريف مي‌كنيم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

به نقل از آس اسپانيا، گونسالو هيگواين گفت: مي‌توانم امسال به هواداران رئال مادريد قول 15 گل را بدهم. با اطمينان به آنها مي‌گويم كه به اين هدف خواهم رسيد.
    ذخيره طلايي شوستر در نيمه دوم افزود: اگر به من ميدان داه شود، ثابت مي‌كنم كه مارادونا دوم چه كسي است و چگونه مي‌شود به داشتن يك مارادوناي ديگر اميد بست.
    وي اظهار داشت: در تركيب رئال به اوج مي رسم. قصد دارم كاري كنم كه مقامات رئال از خريد من و داشتن چنين بازيكني احساس غرور كنند.
    هيگواين به احتمال فراوان در بازي مقابل آلمريا به ميدان خواهد رفت و فرصت خواهد داشت تا توانايي هاي وعده داده شده خود را به اثبات برساند.
    ************************************************** *
    ************************************************** **
    به نقل از ABC، رامون كالدرون گفت: متاسفانه بيشتر هواداران رئال از شوستر دل خوشي ندارند و نمي خواهند او در مادريد بماند. از وي هيچ كم كاري يا اشتباهي نديده ايم و همه از وي راضي هستيم.
    وي افزود: صدرنشين لاليگا هستيم و از لحاظ اقتصادي بالاترين رشد را در 20 سال اخير داشته ايم. اين چه معني دارد كه هواداران رئال با اين غلظت از دست ما عصباني هستند؟
    كالدرون خاطر نشان كرد: شوستر فوتبال را مي‌شناسد و بازيكنان با او خيلي راحت هستند؛ اما شماري با نفوذ در مطبوعات، سعي مي كنند جلوي اين روند رو به رشد را بگيرند.
    یه سوال
    بچه ها می دنستید رئال مادرید توی بم اکادمی فوتبال داره؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

به نقل از آس اسپانيا، گونسالو هيگواين گفت: مي‌توانم امسال به هواداران رئال مادريد قول 15 گل را بدهم. با اطمينان به آنها مي‌گويم كه به اين هدف خواهم رسيد.
    ذخيره طلايي شوستر در نيمه دوم افزود: اگر به من ميدان داه شود، ثابت مي‌كنم كه مارادونا دوم چه كسي است و چگونه مي‌شود به داشتن يك مارادوناي ديگر اميد بست.
    وي اظهار داشت: در تركيب رئال به اوج مي رسم. قصد دارم كاري كنم كه مقامات رئال از خريد من و داشتن چنين بازيكني احساس غرور كنند.
    هيگواين به احتمال فراوان در بازي مقابل آلمريا به ميدان خواهد رفت و فرصت خواهد داشت تا توانايي هاي وعده داده شده خود را به اثبات برساند.
    ************************************************** *
    ************************************************** **
    به نقل از ABC، رامون كالدرون گفت: متاسفانه بيشتر هواداران رئال از شوستر دل خوشي ندارند و نمي خواهند او در مادريد بماند. از وي هيچ كم كاري يا اشتباهي نديده ايم و همه از وي راضي هستيم.
    وي افزود: صدرنشين لاليگا هستيم و از لحاظ اقتصادي بالاترين رشد را در 20 سال اخير داشته ايم. اين چه معني دارد كه هواداران رئال با اين غلظت از دست ما عصباني هستند؟
    كالدرون خاطر نشان كرد: شوستر فوتبال را مي‌شناسد و بازيكنان با او خيلي راحت هستند؛ اما شماري با نفوذ در مطبوعات، سعي مي كنند جلوي اين روند رو به رشد را بگيرند.
    یه سوال
    بچه ها می دنستید رئال مادرید توی بم اکادمی فوتبال داره؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

همش زیر سر این فردوسی پور نامرده که همیشه بازیهای بارسا رو نشون میده

تیم قحطیه انگار
    عزیز من بازی بارسا رو که نشون نداد.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

بارسلونا باز هم متوقف شد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

والنسیا که هفته اول 3-0 باخت دومه.امسال لالیگا هم خر تو خره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •