1_
خرگوش گلزن رئال مادريد گفت: اگر به من ميدان بدهند، ميدرخشم و برايشان گل ميزنم.
خاوير ساويولا گفت: رئال مادريد رويايي تر از هميشه بازي ميكند و يك تيم منسجم و كامل را تشكيل داده است.
وي افزود: اين گل تقديم هواداران صبور و فوتبالشناس رئال مادريد. تشنه حضور در تركيب ثابت هستم تا خيلي چيزها را به خيليها ثابت كنم.
وي عنوان كرد: براي درخشش در رئال مادريد، كوهي از انگيزه هستم. اطمينان دارم اگر باز هم در تركيب ثابت باشم، گل ميزنم.
ستاره سابق بارسلونا گفت: براي انتقام از كسي يا باشگاهي بازي نميكنم و به دستور شوستر فقط به خاطر رئال، پيراهن جديد خود را بر تن ميكنم.
وي ادامه داد: امسال، سال رئال مادريد است و هدف اصلي ما ليگ قهرمانان اروپا است. منتظر درخشش من در اين تورنمنت بزرگ باشيد.
2_
گونزالو هیگوئین از زدن گل اول خود برای رئال مادرید در لالیگای امسال در بازی دیشب بسیار خوشحال است.
او در مورد بازی دیشب گفت:
امکان ندارد که شما همیشه خوب بازی کنید اما معتقدم که دیشب ما بازیکن ضعیف نداشتیم. المریا دیشب خیلی نزدیک بازی می کرد اما رئال بود که از موقعیتهای خودش استفاده کرد و همین برای پیروزی کافی بود.
من خیلی از اینکه توانستم گل بزنم خیلی خوشحالم و امیدوارم ادامه داشته باشد. خیلی سخت است که بتوانی یک پست برای خودت بدست بیاوری اینجا ترکیبی خوب است که اگر بی خیال باشی به راحتی پست خود در ترکیب را از دست می دهی.