سلام بر همه بایرنی های عزیزم
منم واقعا متاسفم که بایرن امسال تو جام باشگاهها نیشت .کاش میشد لااقل یه حالی به این میلان لعنتی می داد. ولی اشکال نداره الان با تفاضل توپ تو صدر بوندسه
سلام بر همه بایرنی های عزیزم
منم واقعا متاسفم که بایرن امسال تو جام باشگاهها نیشت .کاش میشد لااقل یه حالی به این میلان لعنتی می داد. ولی اشکال نداره الان با تفاضل توپ تو صدر بوندسه
وای این تاپیک تا الان کجا بود من ندیده بودم خدااااا
کمتر از 1 ساعت دیگه بایرن با ستاره سرخ بلگراد بازی داره
خبر ها حاکی از اینه که ریبری و تونی(به خاطر سرما خوردگی)و کان و .... در این بازی حضور ندارن (کان هفته ها دچار مصدومیت است)...
پیش بینی 3-0 بایرن![]()
خب بایرن برد...3-2 (خطری ام برد)
ولی من می خوام بدونم این پودولسکی نمی خواد گل زدن یاد بگیره ؟
بابا هر 3 تا گلشو کلوزه زد!!!![]()
خب پودولسکی مودتهاست که ذخیره نشین بوده و مسلما با یک یا 2تا بازی نمیتونه معجزه کنه.باید بهش بازی بدن تا رو فرم بیادش.واقعا ستاره سرخ حریف سرسختی بودش.
سلام بچه ها
خوشحالم که با اینکه من دیر میام دوستای خوبی مثل بردیای عزیز و بقیه دوستان تاپیکو میچرخونن
من به زودی بر میگردم
به امید قهرمانی بایرن در جام یوفا
خب بایرن بازیشو با دورتمند با نتیجه ی 0-0 مساوی کرد...
و با 27 امتیاز همچنان صدر جدول را در اختیار دارد تیمهای هامبورگ با 24 و وردربرمن با 21 امتیاز رده های بعدی را در اختیار دارند...
خواهش میکنم فراز جان.من که کاری نکردم.راستی من چند روزیه به بایرن کلاب دسترسی ندارم.
انتقاد هيتسفلد از برنامهريزي بوندسليگااوتمار هيتسفلد، سرمربي بايرن مونيخ از برگزاركنندگان بوندسليگا انتقاد كرد. او كه تيمش در فصل جاري رقابتهاي جام يوفا حضور دارد، از برگزاري تنها 2 بازي بوندسليگا درعصر يكشنبه شكايت داشت. اين در حالي است كه چهار تيم آلماني در فصل جاري در مرحله گروهي جام يوفا حضور دارند.
هيتسفلد كه با پايگاه اينترنتي باشگاه بايرن مونيخ صحبت ميكرد، با انتقاد از برنامهريزي ليگ آلمان (DFL) گفت:« اين كار از شكل انداختن رقابتهاست. در اين رقابتها بايد راحت بود و يكشنبهها بايد 3 بازي برگزار شود. بايرن مونيخ در روزهاي آينده بايد در فاصله 2 روز 2 بازي مهم انجام دهد. شاگردان هيتسفلد ابتدا روز 8 نوامبر در جام يوفا به مصاف بولتون خواهند رفت و سپس بايد برابر اشتوتگارت، قهرمان فصل پيش بوندسليگا حاضر شوند.
منبع : پارس فوتبال
بایرن 0 اینتراخت 0
چرا در حضور الیور کان لوسیو کاپتان بود؟؟؟؟
خیلی بده!!!
اعصابم از این کار خراب شد
این پیرهن سیاهشون خیلی قشنگه من می خوامش کسی عکسشرو داره؟ اقا تو تهران می شه این پیرهن رو پیدا کرأ؟ میگن یه نمایندگی addidas تو تهران باز شده (بالا شهر ) فکر کنم طرفای شریعتی؟ فکر می کنین انجا داشته باشه!؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)