من که دیگه چندان تمایلی به موندنش ندارم.بلاخره ما نفهميديم تکليف آنجلوتی چيه
نظر شماها چيه ؟ ميخاين بمونه يا بره ؟
دوست دارم در آینده یا فان باستن رو روی نیمکت ببینم یا ریکارد.
من که دیگه چندان تمایلی به موندنش ندارم.بلاخره ما نفهميديم تکليف آنجلوتی چيه
نظر شماها چيه ؟ ميخاين بمونه يا بره ؟
دوست دارم در آینده یا فان باستن رو روی نیمکت ببینم یا ریکارد.
آفتاب به نقل از گل:میلان خرید یک مهاجم تراز اول دنیا را در بالاترین اولویت خریدهای تابستانی خود قرار داده است. مهاجمی که ضربه نهایی را در محوطه جریمه وارد کند همان چیزی است که آن ها به دنبالش هستند. به همین دلیل به دنبال بازیکنانی مثل «امانوئل آدبایور»، «دیدیه دروگبا»، «دمیتار برباتوف» و «ماریو گومژ» بوده اند.
با این حال به نظر می رسد که آن ها سرانجام مهاجم دلخواه خود را یافته اند. «رود فان نیستلروی»، تمام کننده درخشان هلندی احتمالا به سن سیرو خواهد رفت.
این مهاجم 31 ساله زوج ایده آل الکساندر پاتو، نوجوان خط حمله میلان خواهد شد. مذاکرات اولیه بین میلان و رئال مادرید هم انجام شده است. میلانی ها به رئال پیشنهاد پرداخت 7 میلیون یورو را داده اند و قصد دارند قراردادی سه ساله با فان نیستلروی ببندند.
مادریدی ها هم آماده فروش این بازیکن سابق منچستر یونایتد هستند. آن ها می خواهند دیدیه دروگبا، مهاجم چلسی را جایگزین او سازند.
فان نیستلروی در سال 2006 هم در آستانه عقد قرارداد با میلان بود اما سر از باشگاه اسپانیایی درآورد.
این آنجلوتی از میلان بره فکر کنم اوضاع میلان یکم بهتر بشه
-نيستلروی اولين مهاجمی نيست که تو اين چند وقت قرار بود بيان ميلان ولی نشد اميدوارم اين يکی بشه
-منم دل خوشی از آنجلوتی ندارم و با گزينه هايه مطرح شده ی کارشناسان خودمون کاملا موافقم !!!
سلام دوستان عزیز
لطفا در نظر سنجی شرکت کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تیم فوتبال میلان دیشب در حالی که در سن سیرو میزبان آتالانتا بود مقابل این تیم تن به شکست داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال میلان که چند هفته قبل تا رده چهارم جدول رده بندی رقابت ها هم صعود کرده بود با شکست خانگی 2 بر یک مقابل آتالانتا، به رده ششم جدول سقوط کرد.
فلوکاری(31) و لانگلا(41) گل های تیم میهمان را به ثمر رساندند و پائولو مالدینی در دقیقه 85 یکی از گل ها را برای میلان جبران کرد. الساندرو نستا، مدافع میلان، در دقیقه 88 این دیدار با کارت قرمز داور از زمین اخراج شد.
كارلو آنجلوتي سرمربي تيم فوتبال آث ميلان روز دوشنبه يذيرفت كه وي خواستار هدايت رم يكي از رقباي ميلان در مسابقات سري آ ايتاليا است .
به گزارش خبرگزاري فرانسه از رم ، آنجلوتي به همراه ميلان دو بار فاتح ليگ قهرمانان اروپا، قهرمان سري آ و حتي قهرمان باشگاههاي جهان شد ولي با اين حال در فصل جاري به دليل آنكه تيمش در مكان ششم ليگ قرار گرفته ، مورد غضب واقع شده است .
گمانه زنيهايي در مورد اينكه وي پس از مسابقات يورو ۲۰۰۸جانشين روبرتو دونادوني سرمربي ايتاليا خواهد شد صورت گرفته ولي خود آنجلوتي به يك سمت ديگر چشم دوخته است .
اين بازيكن سابق رم گفت:اگر من بتوانم كارم را با يك باشگاه تمام كنم آنگاه شروع كار با رم بسيار عالي خواهد بود.
هر چند که این روزها میلان وضعیت خوبی نداره و ما از این بابت ناراحتیم.اما به هر حال امروز اول ماه آوریل تولد یکی از بهترینهای میلانه.شماره 10 میلان " کلارنس سیدورف" .بازیکنی که علاقه زیادی به سبک بازیش دارم .
تولـــدت مـبــــارک ســـــیدورفتصــوير در انـــدازه اصـــلی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by RONN!E; 02-04-2008 at 20:48.
تيم فوتبال آث ميلان ايتاليا شايعه تمايل اين باشگاه براي به خدمت گرفتن "سزار " بازيكن برزيلي تيم فوتبال اينترميلان را تكذيب كرد.
به گزارش خبرگزاري ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه از رم ، مسوولان باشگاه آث ميلان اعلام كردند اين باشگاه مذاكرهاي براي به خدمت گرفتن اين بازيكن انجام ندادهاند.
سزار رودريگوئز كه بهتازگي به تيم اينترميلان پيوسته است ، ۱۴بازي براي اين تيم انجام داده و يك گل نيز به ثمر رسانده است.
رئیس باشگاه میلان با ابراز نگرانی از نتایج ضعیف این تیم تاکید کرد که از "کارلو آنچلوتی" حمایت کامل به عمل می آورد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپورتینگ لایف، سیلویو برلوسکونی پس از شکست 2 بریک میلان مقابل آتالانتا در رقابت های فوتبال سری آ باشگاه های ایتالیا، اظهار داشت: من نگرانم همان گونه که همه هواداران میلان نگرانند.
وی افزود: شما زمانی مربی تیم خود را تغییر می دهید که بخواهید پیشرفت کنید. چه کسی بهتر از کارلتو می تواند میلان را رهبری کند؟ او بهترین گزینه است و همچنان به مربیگری خود در تیم ما ادامه خواهد داد.
در حالی که هفت بازی تا پایان رقابت های این فصل سری آ باقی مانده تیم میلان در رده ششم جدول رده بندی مسابقات قرار دارد اما برلوسکونی امید خود را برای قرار گرفتن در جمع چهار تیم برتر از دست نداده است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)