تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 34 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 340

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه يوونتوس: Juventus F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرانجام مذاکرات سران باشگاه یوونتوس و مدیر برنامه های اولوف ملبرگ نتیجه داد و این بازیکن از جولای اینده رسما بازیکن یوونتوس خواهد شد. مدافع سوئدی استون ویلا که قراردادش با تیم انگلیسی در ژوئن 2008 به پایان خواهد رسید از روز اول ماه جولای بازیکن بانوی پیر به شمار خواهد رفت. اریک اولوف ملبرگ مدافع مرکزی در 3 سپتامبر سال 1977 متولد شد و فوتبال حرفه ای خود از باشگاه های سوئد شروع کرد و بعد به تیم رسینگ سانتاندر در اسپانیا پیوست و پس از حضور نسبتا موفق همراه این تیم اسپانیایی در سال 2001 راهی انگلیس شد و به تیم استون ویلا پیوست، او در مدت حضورش در تیم انگلیسی 240 بازی در لیگ برتر انجام داد و چهره شاخص و موفقی برای تیمش بود. ملبرگ سابقه پوشیدن پیراهن تیم ملی کشور را نیز دارد و تاکنون 70 بازی ملی در کارنامه وی دیده می شود. اریک در خصوص توافق انجام شده و پیوستنش به یوونتوس گفت: احساس خوشبختی و شادی می کنم، از این توافق بسیار زیاد خوشحالم، مطمئن هستم حضور در ایتالیا بسیار هیجان انگیز و جذاب خواهد بود و بازی در یک باشگاه قهرمان که یک تیم مطرح و سرشناس در جهان به شمار می رود یک افتخار بزرگ برای من خواهد بود. در حال حاضر تنها باید به فکر اتمام دوران بازیگری ام با پیراهن استون ویلا باشم زیرا هم اکنون به یووه نمی پیوندم و پیراهن سیاه وسفید یووه را بر تن نمی کنم، باید منتظر ماه جولای باشم. حضور و پیوستن مدافعی مانند ملبرگ که از مدتها پیش مد نظر مربیان و مسولین بانوی پیر بود بسیار حائز اهمیت است و کلودیو رانیری نیز در سخنانی دراین باره اظهار داشت: ملبرگ یک بازیکن بزرگ است که به خوبی او می شناسم و بازی های او را زمانی که در انگلیس بودم دنبال می کردم. او یک مدافع خوب مرکزی است که توانایی بازی در پست مدافع راست نیز داراست . او با یک فیزیک بدنی مناسب ( 187 سانتی متر قد و 83 کیلو گرم وزن ) می تواند مهره ای بزرگ و موثر برای یووه محسوب شود. ملبرگ با یوونتوس می تواند اطمینان و ارزش بین المللی را همراه با کیفیت بالا کسب کند.

آخر فروم باز vorojax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

سلام.
    این وندروارت اخر یووه ای شد یا نه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه هنووووووووووووووز

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا هیچکس اینجا نیست؟

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

رانيرى و بانوى پير به كجا مى روند؟

بحران در دل آلپى

رسوايى دو سال پيش فوتبال ايتاليا بيش از همه به ضرر يوونتوس تمام شد؛ سقوط به دسته پايين تر، كوچ تعدادى از ستاره ها و البته از دست رفتن اعتبار قهرمانى. آنها انتظار داشتند راه راه پوشان محبوبشان در نخستين فصل حضور مجدد در سرىA نمايشى مقتدرانه براى دفاع از حيثيت شان داشته باشند. اما حالا كار به جايى رسيده كه حفظ مكان سوم هم براى آنها كارى دشوار به نظر مى رسد.
    مردان دل آلپى يك بار ديگر ثابت كردند دراخبار سقوط بانوى پير بزرگنمايى شده. بعد از اين كه مردان يوونتوس از سه بازى تنها به يك امتياز بسنده كردند پيش بينى مى شد سقوط آزاد در جدول سرى A براى آنها امرى است محتمل. در شرايطى كه فيورنتينا و آث ميلان كه به ترتيب در رده هاى چهارم و پنجم كالچيو هستند تمام تلاششان را براى رسيدن به سكوى سوم مى كنند هواداران و كارشناسان محلى بارها خواستار عكس العملى از سوى مسؤولان تيم و به ويژه اخراج مربى كلوديو رانيرى شدند اما اتفاق خوب در راه بود: پيروزى ۲ - صفر مقابل جنوا.
    يووه افسانه اى تيتر اول روزنامه تورينى توتو اسپرت بود كه بعد از بازى با جنوا با نگاهى متعصبانه و بدون خجالت به تحليل بازى پرداخت: پيروزى مقابل جنوا يعنى تولدى دوباره براى يوونتوس؛ حالا دوباره جاى پايمان را در مكان سوم محكم كرديم. تك گل ديويد ترزگه كه ۳ امتياز شيرين به بيانكونرى ها تقديم كرد و البته شكست يك - صفر فيورنتينا مقابل سيه نا دست به دست هم دادند تا پله سوم سرى A براى يووه با ثبات تر شود اما گاتزتا با نگاهى حساب شده تر نوشت: آيا خطر اخراج رانيرى را تهديد مى كند؟ بيانكونرى در بحران؟ كمى خويشتن دار باشيد لطفا.
    خويشتن دارى واژه اى است كه هواداران يوونتوس هزاران فرسنگ با آن فاصله دارند. يوونتوس تورين باشگاهى است كه فقط با طعم پيروزى و افتخار خو گرفته و حالا در نخستين فصل حضور مجدد در سرى A اغلب هواداران جايگاه سوم را براى تيم محبوبشان جايگاهى شرم آور و غير قابل قبول مى دانند. وعده رييس باشگاه، جيووانى گوبولى گيگلى، مبنى بر راه يابى صد درصد يووه به ليگ قهرمانان تا كنون كه رنگ واقعيت به خود گرفته اما آنچه امروز از روى سكو هاى ورزشگاه به گوش مى رسد اين است كه چرا يووه بايد به سومى در ايتاليا دلخوش كند در حاليكه پتانسيل قهرمانى را دارد.
    على رغم اينكه تقريباً نيمى از بازيكنان تيم در پى رسوايى دو سال قبل و سقوط به دسته دوم فرار را بر قرار ترجيح دادند بسيارى از كارشناسان معتقدند ستارگانى همچون جيجى بوفون، مائورا كامورانزى، ترزگه، الساندرو دل پيرو و پاول ندود كه به دل آلپى وفادار مانده اند براى قهرمانى هر تيمى كافى اند. علاوه بر اين نمى توان منكر شد يووه امسال پول زيادى به پاى بازيكنانى ريخته كه اصلا ارزشش را نداشتند: ۲۵ ميليون يورو براى تياگو مندس، ۲/۸ ميليون يورو براى جذب مامو سيسوكو و چندين ميليون يورو ديگر براى قراردادهاى غير منطقى. هواداران اصرار دارند با وجود ستاره هاى وفادار به يوونتوس و پول هايى كه خرج شد انتظار صدر نشينى انتظارى كاملاً منطقى است.
    در اين ميان نوك حمله انتقادات متوجه كلوديو رانيرى است؛ چرا كه با وجود نمايش ضعيف تياگو باز هم اصرار دارد او را در تركيب اصلى قرار دهد، يا مثلا اين كه هنوز نتوانسته سيستمى مناسب براى استفاده از ترزگه، دل پيرو و ياكويينتا پيدا كند و البته اينكه ديگر نشانى از روحيه جنگندگى و جاه طلبى هميشگى مردان تورين درميدان مسابقه ديده نمى شود و حالا مدتى است كه شايعه حضور مارچلو ليپى روى نيمكت بيانكونرى ها به گوش مى رسد؛ مردى كه پنج قهرمانى در ايتاليا و يك قهرمانى در جام قهرمانان را به راه راه پوشان تورين تقديم كرد.
    اما رانيرى روزگار خوشى را سپرى نمى كند زيرا بعضى بازيكنان هم علنا ناراحتى خود را از وضع موجود بيان مى كنند. براى نمونه ترزگه كه بعد از گلزنى مقابل جنوا به ركورد ۱۶ گل رسيد مى گويد: هواداران نمى خواهند حتى يك لحظه هم به شرايط فصل قبل ما فكر كنند البته جاه طلبى و ميل به قهرمانى اصلا در من كم نشده اما خب، حالا در سرى A هستيم و هواداران جام را مى خواهند، من هم همين طور. وقتى براى يوونتوس بازى مى كنى نمى توانى به چيزى جز قهرمانى قانع باشى .
    گيگلى قبل از بازى با جنوا از رانيرى حمايت كرد و خوب بود اگر بازيكنان هم از مربى شان حمايت مى كردند اما هواداران بيشتر روى ستارگان كهنه كارشان تأكيد دارند: در خط هافبك ندود تنها سايه ايست از ندود سال هاى قبل؛ كامورانزى ديگر آن انرژى و خلاقيت گذشته را ندارد و دل پيرو و ترزگه افت و خيز زيادى داشته اند.
    به هر حال نبايد فراموش كرد آلسيو سكو كه از تابستان ۲۰۰۶ به سمت مدير ورزشى يووه منصوب شد مسؤول تمام نقل و انتقالات باشگاه است. اگرچه مهمترين خريد او يعنى ياكويينتا عملكرد موفقى داشته اما مردانى چون تيگو، آلميران و بومساگ نتوانستند كمكى به تيم كنند و حتى در نهايت آلميران به طور قرضى به موناكو و بومسانگ به ---- فرستاده شد.
    لوچيانو موجى كه تا قبل از رسوايى فوتبال ايتاليا، مسؤول نقل و انتقالات يووه بود اخيرا ادعا كرده: اگر من جاى سكو بودم و چنين بودجه اى در اختيار داشتم مطمئناً يوونتوس حالا مدعى قهرمانى بود . هرچند خيلى ها سعى مى كنند هر طور شده موجى را از دل آلپى دور نگه دارند اما هواداران با اين نظر او موافقند.
    اما به نظر نمى رسد سكو تصميمى براى استعفا داشته باشد و حقيقت تلخ براى رانيرى اين است كه احتمالاً فصل بعد را هم بايد با همين بازيكنان شروع كند البته با اين تفاوت كه همه يك سال مسن تر شده اند. هرچند امسال هواداران مجبورند به حضور يووه در ليگ قهرمانان قانع باشند ولى مطمئناً فصل آينده فقط و فقط جام قهرمانى كالچيو را مى خواهند. شايد بهتر باشد رانيرى نگاهى به شرايط تيمش بيندازد و قبل از اينكه حكم اخراج در پرونده كارى اش بخورد خودش استعفا دهد.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوشنبه 27 اسفند - شاگردان رانیری پس از پیروزی برابر ناپولی چندان استراحت نکردند و تمرینات خود را اغاز کردند. بازیکنانی که روز گذشته برابر حریف به میدان رفتند به صلاحدید مربیان تمرینات سبکی را پشت سر گذاشتند و سایر مهره تمرینات دیگری را برگزار کردند. از نکات مهم تمرین امروز حضور مارکو مارکیونی بود، وی بار دیگر در کنار گروه تمرین کرد تا مربیان امادگی او را بسنجند. کیه لینی نیز ابتدا تمرینات را در سالن سرپوشیده شروع کرد و بعد ادامه تمرینات را در به طور سبک در زمین چمن انجام داد. کاپیتان الکس تنها مهره ای بود که به تنهایی از ابتدا تا پایان زمان تمرین در سالن سرپوشیده حضور داشت و تمرین متفاوتی را پشت سر گذاشت. رانیری در خصوص بازگشت مارکو گفت : امیدوارم هر چه زودتر بتوانم از مارکو در ترکیب استفاده کنم، او مهره ارزشمندی است و نشان داد از امادگی کاملی برخوردار بوده و در حال حاضر نیز با روحیه ای خوب در کنار سایرین تمرین می کند. مربی سیاه و سفید پوشان به دل پیرو و تمرین سبک وی نیز اشاره ای داشت : دل پیرو در دیدار دیشت تمام توان و انرژِی خود را صرف کرد و بسیار عالی بازی کرد. تنها مهره ای که بیش از بازیکن دیگر تلاش کرد شماره ده تیم من بود.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از سر گیری مذاکرات برای جذب دیه گو

سه شنبه 28 اسفند - بانوی پیر در شرایط خوبی به سر می برد و به نظر می رسد بحران کوچکی که به سراغش امده بود از این تیم و مجموعه دور شده باشد و تیم در مسیر مناسب و صعود قرار گرفته است. رسیدن به لیگ قهرمان و حضور در رقابت های اروپایی همچنان هدفی بزرگ به شمار می رود و بازیکنان و مدیران در پی کسب جایگاهی برای راه یافتند به این مسابقات بزرگ هستند. بنابر این در صورت حضور در چنین رقابت هایی، یووه نیاز به جذب مهره هایی بزرگ و تاثیر گذار خواهد داشت. مسولین باشگاه نیز بر این مسئله واقفتند و در صدد جذب ستارگان مطرح و سرشناس هستند. در همین رابطه السیو سکو مدیر ورزشی بیانکونری ها بار دیگر مذاکرات خود را با مهره برزیلی وردربرمن اغاز کرد تا شرایط را برای ورود وی اماده نماید. بیانکونری ها که با سیستم 1-3-2-4 قصد ادامه بازی ها را دارند معتقدند با این سیستم می توانند در لیگ قهرمانان موفق شوند و به همین منظور در صدد جذب مهره هایی بر امده اند که قابلیت بازی در این سیستم و برنامه را داشته باشند.

دیه گو اصلی ترین گزینه
    هدف پیروزی و رسیدن به افتخار است. یووه به دنبال گذشته پر شکوه خود است و حاضر نیست زمان را بیش از این از دست دهد. پس از غلبه بر جنوا و ناپولی مهره های بیانکونری روحیه و جنگنده ای لازم را به دست اورده اند و در نظر دارند ده دیدار اینده را با برتری به پایان برسانند تا در فصل اتی در رقابت های اروپایی نیز حضور داشته باشند. یوونتوس می خواهد به مسابقات بین المللی راه یابد و برای اثبات بزرگی خود در این راه نیاز به بازیکنانی بزرگ دارد. در این راه دیه گو مهره ای ارزشمند و فوق العاده به حساب می اید و توجهات شدیدا معطوف این برزیلی است. او توجه مربیان را بیش از امائوری به سمت خود جلب کرده و سران و هواداران بانوی پیر امیدوارند دیه گو با همکاری مسولین وردربرمن راهی شهر شمالی ایتالیا شود و از سال اینده پیراهن سیاه و سفید یوونتوس را بر تن نماید. سکو تاکید کرد مذاکرات را از سر گرفتیم تا او را بیانکونری نماییم. او قابلیت های فراوانی دارد و می تواند همراه ما پیروزی های ارزشمندی را کسب کند. دیه گو توانایی ستاره شدن در یوونتوس را داراست.

مذاکره سکو و دیدن بازی های وردربرمن
    مدیر ورزشی پر افتخارترین تیم کشور چکمه ای راهی المان شد تا از نزدیک بازی های وردربرمن را دنبال نماید و با مسولین این تیم المانی بار دیگر ملاقاتی داشته باشد. البته سران بانوی پیر خواستار مذاکرات و دیدار رودررو با دیه گو شده اند و در نظر دارند ملاقات شخصی نیز با وی داشته باشند.

قرارداد و مبلغ پیشنهادی
    دیه گو تا پایان سال 2011 با وردربرمن قرارداد دارد؛ برای فسخ قرارداد و فروش وی؛ مسولین این باشگاه خواهان مبلغ 30 میلیون یورو شده اند. یوونتوسی ها نیز 20 میلیون یورو را پیشنهاد داده اند. مطمئنا برای حضور در لیگ قهرمانان و حضوری موفق یوونتوسی ها با مذاکرات بر سر مبلغ کنار خواهند امد. اما پیشنهادات سایر باشگاه ها نیز قابل توجه خواهند بود، پیشنهاداتی از بارسا، رئال، چلسی و اتلتیکو.

صحبت های کوتاه دیه گو
    من می خواهم به قراردادم احترام بگذارم. خواسته و درخواست وردربرمن را انجام خواهم داد. یوونتوس باشگاهی بزرگ و مطرح است. در این تیم بازیکنانی بازی می کنند که بودن در کنارشان افتخاری بزرگ خواهد بود. دل پیرو، بوفون ستارگان کشور ایتالیا . به هر حال یوونتوس باشگاهی منظم و بزرگ است که بازی در ان هیجان انگیز خواهد بود. گفتنی است وی با دستمزد 5/3 میلیون یورو در هر فصل موافق است و در صورت حضور در یووه با مبلغ پیشنهادی یوونتوس می تواند فصلی 4 میلیون یورو دریافت نماید.

رانیری دیه گو را ترجیح می دهد
    دو ستاره در لیست بانوی پیر شدیدا توجهات را جلب کرده اند. امائوری و دیه گو، رانیری مربی این تیم سیستم تیمش را تغییر داده و خواستار بازی با سیستم 1-3-2-4 است. در این شرایط وی دیه گو را ترجیح می دهد و از مدیران درخواست داشته تلاش خود را برای خرید برزیلی انجام دهند. با این اوصاف خرید دیه گو در اولویت قرار گرفته است. اما نباید از ملاقات شب گذشته السیو سکو در هتل هیلتون شهر میلان با مدیر ورزشی پالرمو رینو به راحتی گذشت. سکو این ملاقات را رد نکرد و گفت : بله؛ در خصوص امائوری صحبت کردیم ، سران پالرمو خواهان 25 میلیون یورو هستند. یوونتوس اماده جذب این ستاره فوتبال است . وی خاطر نشان کرد یوونتوس بازیکنانی که علاقه به بازی در این تیم داشته و ارزش بازی در این تیم را داشته باشند را جذب خواهد کرد.

برنامه هایی برای حضور در لیگ قهرمانان
    بانوی پیر برنامه هایی منظرم و دقیق در دستور کار خود دارد. رسیدن به هدف های مشخص و از پیش تعیین شده نیاز به زمان و تلاش دارد. در حال حاضر مدیران با مربیان در یک راستا ایستاده اند و با بازیکنان فعلی و مهره های اتی قصد بازگشت به دوران پر افتخار خود را دارند. ملبرگ در خط دفاع رسما خریداری شده و سکو در صدد جذب مهره هایی موثر در تیم یوونتوس است و تا پایان مهلت نقل و انتقالات تابستانی ستارگان سرشناسی راهی این باشگاه بزرگ خواهند شد تا تیم را برای حضوری قدرتمند همراهی نمایند.

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تهران ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۸۷/۰۱/۰۲‬

ديويد ترزه گه مهاجم فرانسوي تيم فوتبال يوونتوس ايتاليا گفت تيم يوونتوس براي كسب عنوان قهرماني مسابقات فوتبال سري آ باشگاه‌هاي ايتاليا نياز به كسب امتياز دارد
    به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه از رم ، اين مهاجم فرانسوي گفت تيم يوونتوس براي آنكه همچنان تعقيب‌كننده تيم اينترميلان در صدر جدول رده بندي باشد بايد امتياز از دست ندهد.

تيم يوونتوس با ‪ ۱۳‬امتياز اختلاف نسبت به تيم اينتر ميلان در مكان سوم جدول رده بندي مسابقات فوتبال سري آ باشگاه‌هاي ايتاليا قرار دارد.

ترزه گه هم اكنون در رده دوم بهترين گلزنان اين مسابقات قرار دارد.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

سه شنبه 6 فروردین - به عقیده هواداران بیانکونری الساندرو دل پیرو یک اسطوره و پرچم دار واقعی است. الکس شنبه شب گذشته در پیروزی یوونتوس برابر اینتر در سن سیرو به رکورد شیره آ دست یافت تا با پیراهن سیاه و سفید یووه افتخارات ارزنده یک فوتبالیست را کامل از ان خود نماید. تیفوسی های بیانکونری کاپیتان دوست داشتنی خود را شایسته تمام افتخارات و پیروزی های بزرگ دنیای فوتبال می دانند و معتقدند در تاریخ باشگاه یوونتوس الساندرو دل پیرو یک ستاره بی نظیر و محبوب با خصوصیات منحصر به فردی است که برای همیشه در قلب بیانکونری های جهان جای خواهد داشت و بدون شک پینتوریکو همواره یک اسطوره دوست داشتنی و ارزشمند نزد تمام بیانکونری ها و فوتبال دوستان خواهد ماند. دل پیرو در نوشته های هفتگی خود در خصوص رسیدن به رکورد شیره آ نوشت : به اوج رسیدم، به نقطه ای دست یافتم که افتخار بزرگی برای من به شمار می رود. رکوردار شدن در باشگاه بزرگ یووه بی نظیر و استثنایی است. این بخش بزرگی از شادی زندگی من را به خود اختصاص داده. من با پیراهن سیاه و سفید یوونتوس به رکوردی ارزشمند دست یافتم ،همراه یووه پیروزی ها، شکست ها ، شادی ها، ناراحتی ها، افتخارات و ... کسب کرده ام؛ خاطرات فراوان همراه باشگاه بزرگ و مهره ها و مربیان بسیار سرشناس این مجموعه. زمانی که برای نخستین بار برای این تیم بازی کردم بهترین لحظه زندگی ام بود و بزرگترین بخش زندگی ورزشی ای من بود. 552 بازی با این پراهن شکوه من به حساب می اید. لحظاتی را به یاد می اورم که همراه یووه بزرگ شدم و با وجود بودن در این تیم بزرگ و سرشناس توانستم ستارگان و مربیان باشکوه و مطرحی را در کنارم احساس کنم. این تمام اتفاقات و مسائل نیست، من همواره به دنبال افزایش پیروزی ها و افتخارات هستم. به دنبال پایانی بزرگ و باشکوه هستم؛ پایانی لذت بخش که برای همیشه در یاد و خاطرات زنده بماند. با حضور در یک بازی دیگر به تنهایی در صدر تاریخ باشگاه یوونتوس می ایستام این یک شکوه ارزشمند است، افتخاری بی نظیر برای من. اما بیش از این ایستادن در کنار شیره آ مهره ای بسیاربزرگ و استثنایی برای من ارزشمند است. امیدوارم روزی بتوانم به مانند او شوم. همان طوری که من در کودکی به او توجه داشتم امیدوارم پسران و کودکان نیز زمانی که به من نگاه می کنند و الگو قرار می دهند خوشحال باشند. خیلی دوست دارم که همان نگاهی که من به او داشتم پسران و کودکان امروز به من داشته باشند. صحبت کنند از یک مرد واقعی نه تنها از یک فوتبال استثنایی، این برای من لذت بخش و دوست داشتنی است. دوست دارم به قلب مردم و هواداران وارد شوم و رکوردها را رها کنم. زیرا جای داشتن در قلب تیفوسی ها ارزش واقعی است. الکس تاکید می کند من در تاریخ باشگاه بزرگ یوونتوس وارد شدم، همراه این تیم افتخاراتی ارزنده کسب کردم، کاپیتان این تیم بزرگ شدم و در حال حاضر نامم در کنار بزرگانی مانند شیره آ قرار می گیرد؛ این بسیار بسیار زیبا و دیدنی است. در کنار یوونتوس هستم در کنار یوونتوس هواداران. از انیکه همراه یووه افتخارات را کسب کردم بی نهایت خوشحالم و از به یاد اوردن چنین افتخاراتی لذت می برم. در حال حاضر 552 بازی برگزار کردم و می خواهم همچنان ادامه دهم، باید با این پیراهن همچنان ادامه دهم و بازی کنم. الساندرو دل پیرو.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

لطفا در نظر سنجی شرکت کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •