دوست عزیز این جا بحث مودم ADSL بود ! من خودم ه شخصه ندیدم که مودم ای دی اس ال اینترنال باشه !
حالا اگر میشه درخواستتان را کاملتر بیان کنید !
يعني چي كاملتر بگم؟مثلن چه اطلاعاتي؟
يعني اصلا كلا مودم اينترنال براي خطوط پرسرعت وجود نداره؟مطمئن هستين؟
خیر وجود نداره ! access point بی سیم هست اما مودم دی اس ال داخلی نیست .
خدمت همه دوستام عرض کنم که مودم اینترنال وجود داره قیمتشم حدود 35.000تومن هستش اینم طریقه نصبش
طریقه نصب مودم Internal PCI ADSL مدل T&W 388 لطفا جهت نصب مودم توجه داشته باشید که از دو شاخه های ضد برق تلفن برای اتصال به هیچوجه استفاده نشود و ابتدا به ساکن کلیه دستگاهای تلفن و آی دی کالر های متصل به خط تلفن در نقاط دیگرمنزل یا محل کارتان را قطع و از پریز در آورید و برای استفاده از هردستگاه تلفن نیاز به یک نویزگیر دارید .
1- کیس دستگاه را باز کنید ، مودم MODEM PCI ADSL را درون یکی از اسلاتهای PCI نصب کنید.
2- سیم تلفن را به مودم و از سوی دیگر به پریز تلفن متصل کنید.
3- دستگاه را روشن کنید ، پس از بالا آمدن ویندوز سی دی مودم را درون دستگاه قرار دهید.
4- یکی از فولدرهای درون سی دی به نام 388 نام دارد . داخل فولدر شوید و Setup.exe را اجرا کنید.
5- در صفحه ظاهر شده ، گزینه Next را چندین بار انتخاب کنید. در یکی از صفحات نوع سرویس را PPPOE انتخاب کنید.
6- بعد از اتمام نصب ، جهت تنظیمات شبکه از منوی Start سپس All Programs سپس GLOBSPAN و سپس CONFIGURE را انتخاب نمایید.
7- در صفحه ظاهر شده ، VPI: 0 VCI : 35 و گزینه ENCAPSULATION را بروی گزینه 2516 تنظیم نمایید.
8. نصب به اتمام رسید ، بعد از یک بار RESTART دستگاه ، از گزینه روی دسکتاپ خود به نام GLOBSPAN DIAL UP پس از وارد نمودن نام کاربری و رمز عبور به شبکه متصل شوید.
ماله سایت صبانته