با سلام و عرض ادب
لطفا بفرمایید :! کتاب ژئوشیمی اکتشافی دکتر حسنی پاک ! آیا لینک دانلود آن وجود دارد ؟
با سلام و عرض ادب
لطفا بفرمایید :! کتاب ژئوشیمی اکتشافی دکتر حسنی پاک ! آیا لینک دانلود آن وجود دارد ؟
آیا التراسیون های هیدروترمال ! یا التراسیون های آلرزیکی فرق دارند ؟!تا اينجاي كار تو بيشتر به دنبال يافتن مناطق هيدروكسيلي و اكسيد آهن بودي ولي بايد بدوني كه خود اين كانيها ارزش اقتصادي ندارن و ما از اونها به عنوان يه شاخص استفاده كرديم......مثلا اكسيد آهن رو به عنوان شاخصي براي ذخاير سولفوري مورد استفاده قرار ميديم.....يا مناطق هيدروكسيلي ميتونن به عنوان شاخص مناطق هيدرو ترمال بخصوص مس مورد استفاده قرار بگيرن......
منظور شما از اینکه فرمودید خود اینا ارزش اقتصادی ندارند چیه ؟
سلام
نه. وجود نداره...
التراسيون هاي هيدروترمال به دسته هاي مختلفي تقسيم مي شن كه آلتراسيون آرژيليك يكي از التراسيون ها هست.....كلا اين مبحث خيلي طولاني و اكه ميخواي ياد بگيريش بهتره از كتابهاي موجود تو اين زمينه استفاده كني.
کلا برای اکتشاف مس اصولا باید دنبال چه نوع الترسیونی باید بود ؟
با سلام و خسته نباشید ! دوست عزیز من بر اساس 3 ترکیب : RGB123 وPSEUDO image و PC123 و با کمک نرم افزار ERmapper 7.01 ( نسخه موجود در بازار ) و بر اساس نشانه گذاری ( معدن مس میدوک ) به راحتی تونستم نقاط دگرسانی و التراسیونی رو پیدا کنم ! ( عکس ها رو واستون در پست های بعدی میزارم ) .......
به نظر شما میتونم بر این مبنا کار کنم ! یعنی اساس علمی داره یا خیر !![]()
جسارتا ! شما مقاله ای رو میتونید به من معرفی کنید که در آن اکتشاف سنگ های تزیینی ( تراورتین - گرانیت ) با استفاده از داده های ماهواره ای آستر یا لاندست بیان کرده باشد
راستی :
روز معلم رو تبریک میگم! شما معلم زمین شناسی من هستید ان شالله همیشه موفق و موید باشید
بستگي به تيپ ذخيره داره....خود مس شامل چند تيپ كانسار ميشه....مثل: پرفيري يا مسيو سولفايد و ....
اگه منظورت پرفيري مثل مس سرچشمه باشه در مرحله ريموت سنسينگ به دنبال آلتراسيون هاي پتاسيك مي گردن چون هم بسيار وسيع هستند و هم مشخص.....
اين جور اطلاعات تماما داخل كتابهاي زمين شناسي اقتصادي مثل كتاب يعقوب پور يا شهاب پور هست. بهتره يكيشو حتما تهيه كني.
---------- Post added at 02:18 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
من مقاله اي در اين زمينه نديدم ولي اگه پيدا كردم حتما قرار ميدم....
راستي:
خيلي ممنونم...لطف داري.....
براي تو هم سلامتي و موفقيت آرزو ميكنم....
با سلام
شرمنده که چند روز نبودم ! آخه نمایشگاه کتاب رفته بودم !
چند کتاب گرفتم !
1- اکتشاف ذخایر معدنی انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد
2- پردازش کامپیوتری تصاویر ماهواره ای انتشارات سمت
اما کتاب مناسب دیگه ای پیدا نکردم !
در مورد نرم افزار ER mapper هم نشخه دموش رو نصب کردم و تا چند روز دیگه نتایج خوبی میزارم ان شالله شما بتوانید بر اساس این فایل بفرمایید در چه حد توانمند شدم !
راستی دوست من یکی از دوستام میگفت عموی من سمت معاونت سازمان صنایع و معادن استان فارس رو داره ! به نظر شما اگر فقط بتونم یه خواسته ازش داشته باشم بهترین چیز ممکن که میتونم ازش بگیرم چیه ؟!
سلام من راهنمای آموزش رم افزار Er mapper را می خواهم.در واقع می خواهم بدونم چطوری با استفاده از این نرم افزار می شود مقطع زمین شناسی تهیه کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)