تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 949 اولاول ... 131920212223242526273373123523 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آره دوباره وصل شد سرعت دانلودم 14kb/s

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

♥♥♥
    ♥♥♥
    ♥♥♥
    ♥♥♥
    ♥♥♥
    ♥♥♥
    ♥♥♥
    Last edited by ghelmaan; 04-01-2009 at 16:09.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

♥♥♥
    ♥♥♥
    ♥♥♥
    ♥♥♥
    ♥♥♥
    ♥♥♥
    ♥♥♥
    Last edited by ghelmaan; 04-01-2009 at 16:10.

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دوستان احتمالا این پست من حذف خواهد شد ولی یک نفر هم ببینه جای شکر داره. یکی از دوستانم از فن آوا گستر طوس مشهد نماینده فن آوا ADSL گرفته سه ماهه، ماهی 2 گیگابایت، طبق قرارداد 128 گرفته ولی شرکت بعنوان اشانتیون 256 بهش داده! ماهی 9700 تومن. قیمت عالیه بخصوص که هر شب شش ساعت ونیم هم کانکشن رایگان داره و با سرعت 256 باید بتونه 600 مگ بگیره.

حالا در عمل ببینید چی گیرش اومده:

سرعت بازکردن صفحات فوق العاده کنده، آپلود امکان پذیرنیست! یعنی برای ایمیل کردن یه عکس 100 کیلو بایتی مجبوره با دایال آپ کانکت شه! الان 2 هفته هستش شبانه اش رو هواست! یعنی یا اصلا کانکت نمیشه و خطای یوزر و پسورد میده یا کانکت میشه دریافت نداره! بعضی شباش هم نیم ساعت اول کانکت میشه بعد بهم میریزه! خلاصه اعصاب نمونده براش. جالبه بدونین عملا پاسخگو تو مشهد براش نیست! یه شماره 8461136 دارن که فقط تو وقت اداری صبحا فعاله که کاری از دستشون بر نمیاد و ارجاع میده تهران. یه شماره 6097588 داره که divert میشه رو شماره تهران پشتیبانی فن آوا که اونا هم کاملا واضح ازسر باز میکنن و درپاسخ به سوالاتش گفتن: تمام پروایدرها با آپلودو ایمیل مشکل دارن نه فقط فن آوا ! ... سرویس شبانه رایگان جزو تعهدات شرکت نیست، فن آوا لطف میکنه!!! به کاربراش ارائه میده!!! و خیلی دری وری های دیگه. حتی یبار بهش گفته بودن چون ما مشترک کم داریم بخصوص تو مرکز تلفن شما که 4 5 نفر هستن، نمی صرفه پیگیری کنیم! ظاهرا عمده مشکل روترها شونه... ضمنا عمدتا از تجهیزات huawei ( هوآوی) استفاده میکنن که ناسازگاری و هزارتامشکل دیگه براشون درست کرده. عجیبه پهنای باندشون چرا از آزادنته؟! آخه خود فن آوا که مجوز داره. شاید مشهد اینجوریه فقط...

خلاصه به عنوان یه برادر کوچیکتر با حسن نیت بهتون میگم حتی طرف این شرکت هم نرین.
    ما که همچین مشکلی نداریم دوست عزیز سرعتمونم در حد اندازه خودش هست نمیگم آلیه اما بدم نیست و اینجوریم که شما امر فرمودید نیستش پس بهتره 1 طرفه قضاوت نکنین و پستتون کاملا نظر شخصی بود...

5. این کاربر از Re Z a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SIR MAMAD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی برای ایمیل کردن یه عکس 100 کیلو بایتی مجبوره با دایال آپ کانکت شه! الان 2 هفته هستش شبانه اش رو هواست! یعنی یا اصلا کانکت نمیشه و خطای یوزر و پسورد میده یا کانکت میشه دریافت نداره! بعضی شباش هم نیم ساعت اول کانکت میشه بعد بهم میریزه!
    سلام
    دو هفته صبر کرد؟!
    این منطقی نیست....اگه تا 4 روز راضی نشد(که با این توضیحات هم معلومه نیست) باهاشون تعارف که نداره باید فسخ کنه( وظیفشونه از رانژه خارج کنن)
    بیشتر از یک ماه هم شارژ کردن باره اول حماقته
    اروره یوزر نیم پسورد رو می شه یه کاراییش کرد. شاید وارد نبوده

در ضمن یک شرکت یک جا خوبه یک جا اصلا خوب نیست

خلاصه اعصاب نمونده براش. جالبه بدونین عملا پاسخگو تو مشهد براش نیست! یه شماره 8461136 دارن که فقط تو وقت اداری صبحا فعاله که کاری از دستشون بر نمیاد و ارجاع میده تهران. یه شماره 6097588 داره که divert میشه رو شماره تهران پشتیبانی فن آوا که اونا هم کاملا واضح ازسر باز میکنن و درپاسخ به سوالاتش گفتن: تمام پروایدرها با آپلودو ایمیل مشکل دارن نه فقط فن آوا ! ... سرویس شبانه رایگان جزو تعهدات شرکت نیست، فن آوا لطف میکنه!!! به کاربراش ارائه میده!!! و خیلی دری وری های دیگه. حتی یبار بهش گفته بودن چون ما مشترک کم داریم بخصوص تو مرکز تلفن شما که 4 5 نفر هستن، نمی صرفه پیگیری کنیم! ظاهرا عمده مشکل روترها شونه...

نه دیگه اینا یه مشت خزعباته که فن اوا بهش تحویل داده
    فن اوا اگه شبانه نداشت...تا حالا باید منقرض می شد. حالا لطف می کنه؟!
    حکا یته مخابراته که یه بار گفت ما وظیفه تامینه وویس رو داریم نه دیتا!!

ضمنا عمدتا از تجهیزات huawei ( هوآوی) استفاده میکنن که ناسازگاری و هزارتامشکل دیگه براشون درست کرده. عجیبه پهنای باندشون چرا از آزادنته؟! آخه خود فن آوا که مجوز داره. شاید مشهد اینجوریه فقط...

به هرحال ما این جور مشکلات رو نداریم ..تفاوت به خاطره تجهیزات و نمایندگی ها هست.
    خوده من با این نیت رفتم فن اوا چون می دونستم اصلا پشتیبانی نداره

چرا؟؟ چون اگرم مشکلی برام پیش بیاد می دونم اونا برام کاری نمی تونن بکنن جز این که خزعبل تحویلت بدن
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــ
    دوستان یه مشکلی پیش اومده

شما ریزه حسابتون رو می رفتید تو این سایت چک می کردید؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا من امروز که می خواستم برم دیدم نویسنده سایت لطف کرده پیونده لینک ها رو برداشته یعنی روی هیچ کودوم از منو ها نمی تونی کلیک کنی مثلا منوی ریزه حسابه کاربران..یا لیسته قیمت ها

بعد ارور می ده می گه باید ابتدا در سایت لو گین کنید!! یعنی یک نفر از بیرون میاد برای این که لیسته قیمت ها رو ببینه باید تو سایت لوگین کنه!

شما برای دیدنه ریزه حسابتون الان چی کار می کنید؟؟ فکر کنم تهرانی ها هم از همون استفاده کنن.

7. این کاربر از SIR MAMAD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خوده من با این نیت رفتم فن اوا چون می دونستم اصلا پشتیبانی نداره

چرا؟؟ چون اگرم مشکلی برام پیش بیاد می دونم اونا برام کاری نمی تونن بکنن جز این که خزعبل تحویلت بدن
    يعني چي ؟
    چون پشتيباني نداشت رفيتد فن‌آواگرفتيد؟

شما ریزه حسابتون رو می رفتید تو این سایت چک می کردید؟
    اگر فن آوا رو ميگيد (تاپيکه فن آوا ه ديگه ؟!) در تهران که ميريم سايت خود فن آوا !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

♥♥♥
    ♥♥♥
    ♥♥♥
    ♥♥♥
    ♥♥♥
    ♥♥♥
    ♥♥♥

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

13

این نظر شخصیتون بود ؟ یا نظر شخصیتونو به بقیه پیشنهاد کردین؟!!! پس لطف کنید موضوع تاپیک منحرف نکنید

متاسفانه شما همتون از تهران هستین
    نخیر بنده خودمو مثال بزنم تهران نیستم و سرعتم با دوستانم که تهران هستن هیچ فرقی نمیکنه به این صورتی که شما میگینم نیست و شما باید عوامل مختلف مثل نویز خط تلفن و ..... چک کنید به همین راحتی نیست که یه isp به باد انتقاد بگیرین جوری که شما گفتی پیشنهاد کردی به بقیه که یعنی برن کارت دیال آپ بگیرن اما از این شرکت اشتراک نگیرن و این دور از معرفته چون الان من با سرویس 256 سرعت دانلودم بالای 35 هستش

آخر فروم باز SIR MAMAD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يعني چي ؟
    چون پشتيباني نداشت رفيتد فن‌آواگرفتيد؟

اگر فن آوا رو ميگيد (تاپيکه فن آوا ه ديگه ؟!) در تهران که ميريم سايت خود فن آوا !
    بله.. من کرج رو درنظر میگیرم . قطعا پشتیبانی وضعه مناسب تری در تهران داره
    این همه منشی توی شاتل توی اسیا تک

وقتی برام مشکلی پیش اومد کودمشون تونستن کاری بکنن.... بهتر بگم رفتم فن اوا ..منظورم پارسی نت تو کرج که نماینده ایناس
    که اگرم مشکلی پیش اومد خیالم راحت باشه جز خودم کسی نمی تونه کاری برام بکنه مگه اروره 691 که یوزر نیم پسورد رو باید یه کاریش کرد که این رو همه انجام میدن
    وضعه پشتیبانیش الان بد نیست ..خوب شده
    ولی اون موقع که من رفتم . پشتیبانی به اون صورت نداشت

تهران هم که زنگ بزنی می گه به ما ربطی نداره.

در مورده ریزه حسابم به من گفتن به این جا مراجعه کن ..تا حالا از سایتشون وارد می شدم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    smoking
    :
    "اینجوریم که شما امر فرمودید نیستش پس بهتره 1 طرفه قضاوت نکنین و پستتون کاملا نظر شخصی بود..."

SIR MAMAD: "دو هفته صبر کرد؟! این منطقی نیست....اگه تا 4 روز راضی نشد(که با این توضیحات هم معلومه نیست) باهاشون تعارف که نداره باید فسخ کنه( وظیفشونه از رانژه خارج کنن) بیشتر از یک ماه هم شارژ کردن باره اول حماقته"

با احترام، به حرفای من درست توجه نکردین.
    1- شاید این مشکلات تو مشهده یا حتی فقط تو یک مرکز تلفن.
    2 - وقتی کسی پست میده نظرات شخصیشو مینویسه دیگه مگه نه؟ نظرات کس دیگه ای رو که نمینویسه.
    3- وقتی 3 ماه قرارداد بسته چطور لغو کنه؟ مشهد خودش یک سری تعرفه جدا داره علاوه بر اصلیهای فن آوا.همون روز اول زنگ زده شکایت کرده! گفتن از دست ما خارجه که بخوایم قراردادتو لغو کنیم و پولتو پس بدیم! خداشاهده راست میگم. گفتن بخوای میتونیم از رانژه خارجت کنیم ولی پولی درکار نیست!
    4- درمورد مشکل تجهیزات از خود نمایندگی مشهد اینو بهش گفتن! اینکه huawei دارن و براشون مشکل به بارآورده. خود طرف گفته روترهامون مشکل داره! اینا که شایعه و شنیده های متفرقه نیست! دوستم حسابی عصبانی شده بود رفته بود دعوا کنه آرموش کرده بودن و بهش اینا رو گفتن. متاسفانه شما همتون از تهران هستین و احتمالا اونجا وضع فن آوا فرق داره اگه شماها اینقد راضی هستین!
    جای ناراحتی نداره عزیز به هر حال شما هم وضعه دوستتون رو گفتید وبرای کساییکه از اون خطه می خوان فن اوا بگیرن یک هشداره.

دوستتون اشتباه کرد که یک دفعه سه ماه شارژ کرد..اینا هم خواستن بچاپن . به همین راحتی بقیه بهانه بوده.

12. این کاربر از SIR MAMAD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

♥♥♥
    ♥♥♥
    ♥♥♥
    ♥♥♥
    ♥♥♥
    ♥♥♥
    ♥♥♥

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •