آره دوباره وصل شد سرعت دانلودم 14kb/s
آره دوباره وصل شد سرعت دانلودم 14kb/s
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
Last edited by ghelmaan; 04-01-2009 at 16:09.
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
Last edited by ghelmaan; 04-01-2009 at 16:10.
ما که همچین مشکلی نداریم دوست عزیزسرعتمونم در حد اندازه خودش هست نمیگم آلیه اما بدم نیست و اینجوریم که شما امر فرمودید نیستش پس بهتره 1 طرفه قضاوت نکنین و پستتون کاملا نظر شخصی بود...
![]()
سلام
دو هفته صبر کرد؟!
این منطقی نیست....اگه تا 4 روز راضی نشد(که با این توضیحات هم معلومه نیست) باهاشون تعارف که نداره باید فسخ کنه( وظیفشونه از رانژه خارج کنن)
بیشتر از یک ماه هم شارژ کردن باره اول حماقته
اروره یوزر نیم پسورد رو می شه یه کاراییش کرد. شاید وارد نبوده
در ضمن یک شرکت یک جا خوبه یک جا اصلا خوب نیست
نه دیگه اینا یه مشت خزعباته که فن اوا بهش تحویل داده
فن اوا اگه شبانه نداشت...تا حالا باید منقرض می شد. حالا لطف می کنه؟!
حکا یته مخابراته که یه بار گفت ما وظیفه تامینه وویس رو داریم نه دیتا!!
به هرحال ما این جور مشکلات رو نداریم ..تفاوت به خاطره تجهیزات و نمایندگی ها هست.
خوده من با این نیت رفتم فن اوا چون می دونستم اصلا پشتیبانی نداره
چرا؟؟ چون اگرم مشکلی برام پیش بیاد می دونم اونا برام کاری نمی تونن بکنن جز این که خزعبل تحویلت بدن
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــ
دوستان یه مشکلی پیش اومده
شما ریزه حسابتون رو می رفتید تو این سایت چک می کردید؟
حالا من امروز که می خواستم برم دیدم نویسنده سایت لطف کرده پیونده لینک ها رو برداشته یعنی روی هیچ کودوم از منو ها نمی تونی کلیک کنی مثلا منوی ریزه حسابه کاربران..یا لیسته قیمت هاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد ارور می ده می گه باید ابتدا در سایت لو گین کنید!! یعنی یک نفر از بیرون میاد برای این که لیسته قیمت ها رو ببینه باید تو سایت لوگین کنه!
شما برای دیدنه ریزه حسابتون الان چی کار می کنید؟؟ فکر کنم تهرانی ها هم از همون استفاده کنن.
يعني چي ؟خوده من با این نیت رفتم فن اوا چون می دونستم اصلا پشتیبانی نداره
چرا؟؟ چون اگرم مشکلی برام پیش بیاد می دونم اونا برام کاری نمی تونن بکنن جز این که خزعبل تحویلت بدن
چون پشتيباني نداشت رفيتد فنآواگرفتيد؟
اگر فن آوا رو ميگيد (تاپيکه فن آوا ه ديگه ؟!) در تهران که ميريم سايت خود فن آوا !شما ریزه حسابتون رو می رفتید تو این سایت چک می کردید؟
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
این نظر شخصیتون بود ؟ یا نظر شخصیتونو به بقیه پیشنهاد کردین؟!!! پس لطف کنید موضوع تاپیک منحرف نکنیدخلاصه به عنوان یه برادر کوچیکتر با حسن نیت بهتون میگم حتی طرف این شرکت هم نرین.
نخیر بنده خودمو مثال بزنم تهران نیستم و سرعتم با دوستانم که تهران هستن هیچ فرقی نمیکنه به این صورتی که شما میگینم نیست و شما باید عوامل مختلف مثل نویز خط تلفن و ..... چک کنید به همین راحتی نیست که یه isp به باد انتقاد بگیرینمتاسفانه شما همتون از تهران هستینجوری که شما گفتی پیشنهاد کردی به بقیه که یعنی برن کارت دیال آپ بگیرن اما از این شرکت اشتراک نگیرن و این دور از معرفته چون الان من با سرویس 256 سرعت دانلودم بالای 35 هستش
بله.. من کرج رو درنظر میگیرم . قطعا پشتیبانی وضعه مناسب تری در تهران داره
این همه منشی توی شاتل توی اسیا تک
وقتی برام مشکلی پیش اومد کودمشون تونستن کاری بکنن.... بهتر بگم رفتم فن اوا ..منظورم پارسی نت تو کرج که نماینده ایناس
که اگرم مشکلی پیش اومد خیالم راحت باشه جز خودم کسی نمی تونه کاری برام بکنه مگه اروره 691 که یوزر نیم پسورد رو باید یه کاریش کرد که این رو همه انجام میدن
وضعه پشتیبانیش الان بد نیست ..خوب شده
ولی اون موقع که من رفتم . پشتیبانی به اون صورت نداشت
تهران هم که زنگ بزنی می گه به ما ربطی نداره.
در مورده ریزه حسابم به من گفتن به این جا مراجعه کن ..تا حالا از سایتشون وارد می شدم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجای ناراحتی نداره عزیز به هر حال شما هم وضعه دوستتون رو گفتید وبرای کساییکه از اون خطه می خوان فن اوا بگیرن یک هشداره.
دوستتون اشتباه کرد که یک دفعه سه ماه شارژ کرد..اینا هم خواستن بچاپن . به همین راحتی بقیه بهانه بوده.
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)