دوست عزیز فک نکنم این نرم افزار همکاران آموزش باشه.
نرم افزار مشاور 87 مال شرک نوین پندار هست و مرکز فروشش هم از طریق سایت خودشه .همکاران آموزش رو باید از سایت خودش بخری.
به هر حال ممنون که در اختیار بچه ها قرار دادی.
دوست عزیز فک نکنم این نرم افزار همکاران آموزش باشه.
نرم افزار مشاور 87 مال شرک نوین پندار هست و مرکز فروشش هم از طریق سایت خودشه .همکاران آموزش رو باید از سایت خودش بخری.
به هر حال ممنون که در اختیار بچه ها قرار دادی.
از کسایی که این برنامه رو دانلود کردم میخواستم که بپرسم شما کدوم لینکشو دانلود کردین و آیا لینکی که دانلود کردین سالم و درست بود و نرم افزار داخلش کامل بود و به دردتون خورد؟این 2 تا لینک به ظاهر یکسان آخه 9 مگابایت با هم فرق دارن.چرا؟و این فرقشون چیه؟در کل کدوم لینک رو دانلود کنم؟
یکی پیدا کردم برام یه انتخاب رشته کرد ممنون به هر حال
Last edited by mehri_20; 28-07-2008 at 11:38.
سلام دوست عزيز
من لينك رپيد رو دانلود كردم . چون مگ آپلود دانلود نمي شد . منم نمي دونم چرا حجمهاش يكي نيست . البته اون فايلي كه من دانلود كردم به صورت exe و فشرده شده بود و فايل مگ آپلود به صورت zip . شايد علتش همين باشه
كرك برنامه كار مي كنه . اما هنوز شما نمي توني باهاش انتخاب رشته كني . چون بايد فايل سال 87 رو از سايتش بگيري كه فردا 9.5 صبح مياد . به هر حال ميل با خودته .
سلام
ازت ممنونم من می خوام تهران قبول شم یا صنعتی اصفهان می شه؟راستی من به مهندسی نفت و شیمی و مکانیک و صنایع علاقه دارم
1-ریاضی
2-روزانه واگه لازمه شبانه( تهران)
3-زیر گروه 1:2831 و 2:2429 و 3:2203
4-رتبه منطقه 2401
5-رتبه کشوری6218
6-نمره کل9677
7-منطقه 2
Last edited by angels_eye2006; 28-07-2008 at 11:33.
ها؟؟؟؟یعنی چی؟؟!!؟!![]()
بايد صبر كني تا فايل 87 بياد بعد انتخاب رشته كني .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا این نرم افزار مشاور هم که کرکش نمیاد!
تا حالا هرکی اینجا یه نرم افزار گذاشته یه چیش نمشه دانلود کرد!
من نمی دونم آخه این جاهای اجق وجق از کجا گیر میارین واسه آپلود؟
جان هرکی دوست دارید از این به بعد چیزی خواستین آپلود کنین! اینجا آپلود کنین:
هم فضاش نامحدوده هم پهنای باندش! اف تی پی هم داره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر هم حوصله ی ساختن اکانتشو نداشتید , این یه اکانت آماده:
ftp server:amir400.freeunlimitedweb.com
ftp username:amir400
ftp password:71644232
your address:amir400.freeunlimitedweb.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)