سلام اگه کسی بتونه لینک اجرا کننده بازی ها رو جایی برام آپ کننه ممنون میشم.
سلام اگه کسی بتونه لینک اجرا کننده بازی ها رو جایی برام آپ کننه ممنون میشم.
این اجرا کننده های gameboy هیچکدوم کرک شده نیستن و فایل کرک همشون خرابه...کسی میتونه درستشونو بزاره؟؟؟
خوده نرم افزار که تو سایتش هست .کیگن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چنتا بازی معروف که لینکشون فعلا کار میکنه!!! ( مکس پین رو هم بعدا پیدا میکنم میزارم)
تکنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نید فور اسپیک آندرگراند 2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وحید جان ممنون از زحماتت، این نرم افزار شبیه ساز که گفتی تو سایتش هست همین v sun 1.1 هست؟!
وحید جان من وقتی می خوام بازی تیکن اجرا کنم تو یه صفحه ی آبی این پیغامو میده و خارج میشه:
please purchase to support us and get lastest updates
we provide lifetime upgrates for vbag
visit our vebsite at vampent.com
میدونی مشکل چیه؟ کرکش هم کردم درست نشد![]()
منم هر چی شماره سریالی که کی جن میده رو وارد میکنم، اوکی هم میشه، اما قسمت لود کردن بازی جلوش نوشته unreg!!! یعنی هنوز رجیستر نشده!![]()
این یکی کرک شدس
خرابه![]()
به نظر من بازی شرک و مکس پین و هری پاتر جام آتش بهترین بازیهای گیم بوی هستند در ضمن طرفدارهای بازی گیم بوی به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزنن به ترتیب حروف هزاران بازی گیم بوی وجود داره با قابلیت دانلود مجانی تو سایت که رفتید رو نوار بالای سایت رو rom files گزینه gameboy advance رو انتخاب کنید دریایی از بازی پیدا میشه رو بازی کلیک کنید تو صفحه جدید چند ثانیه منتظر باشید بعد گزینه download your file بعد هم التماس دعا............................................ .................................................. ..............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)