خب!به به!جناب شدو!به شهر ما خوش آمدی!
ولی جیگر جونی،از این حرفای "جهان 100 ام" و "خاک بر سرشون" و اینا نزن،یه وقت بن میشی!
خب!به به!جناب شدو!به شهر ما خوش آمدی!
ولی جیگر جونی،از این حرفای "جهان 100 ام" و "خاک بر سرشون" و اینا نزن،یه وقت بن میشی!
Last edited by Arshia001; 20-10-2007 at 21:19.
ببین دوست من
Dvi یه ورودی هست که بعضی مانیتور های lcd فقط اونو دارن
در ضمن حتما باید hdcp رو هم ساپورت کنه چون اگه ورودی dvi رو داشته باشه ولی hdcp رو ساپورت نکنه هیچ تصویری نشون نمیده
مانیتوری هم که این ویژگی رو داشته باشه و قیمتش به صرفه باشه این دو مدل هستند
سامسونگ : 940w
الجی : L197wt
در مورد اون تبدیل هایی که بهت گفتم و کابل کامپوننت حدودا قیمتشون با هم نزدیک به 70 تومنی میشه ولی اگه تبدیل x2vga رو پیدا کنی (که در حال حاضر تو ایران نیست ) قیمتش حدودا 100 تومنی میشه با کابل
کیفیت x2vga بالاتره و تا 1080p رو ساپورت میکنه
ولی vgabox تا رزولوشن 1200*1600 رو ساپورت میکنه
در صورتی هم که مانیتور lcd با اون مشخصاتی که من گفتم داشته باشی میتونی کابل HDMI to DVI بگیری و اونو به مانیتور خودت وصل کنی
یا میتونی خرج بزاری رو دست خودتو بری یه مانیتوری بگیری که پورت hdmi داشته باشه و با کمترین هزینه به بهترین کیفیت دست پیدا میکنی.
کنتراست: 1:1000
رزولوشن:1920x1200
1080p
قیمت: 950
دیگه از شر هر چی تبدیلو این جنگولک بازیا راحت میشی
منبع: سایت بنکیو. بازی سنتر.
محمد جان ممنون...ببین دوست من
Dvi یه ورودی هست که بعضی مانیتور های lcd فقط اونو دارن
در ضمن حتما باید hdcp رو هم ساپورت کنه چون اگه ورودی dvi رو داشته باشه ولی hdcp رو ساپورت نکنه هیچ تصویری نشون نمیده
مانیتوری هم که این ویژگی رو داشته باشه و قیمتش به صرفه باشه این دو مدل هستند
سامسونگ : 940w
الجی : L197wt
در مورد اون تبدیل هایی که بهت گفتم و کابل کامپوننت حدودا قیمتشون با هم نزدیک به 70 تومنی میشه ولی اگه تبدیل x2vga رو پیدا کنی (که در حال حاضر تو ایران نیست ) قیمتش حدودا 100 تومنی میشه با کابل
کیفیت x2vga بالاتره و تا 1080p رو ساپورت میکنه
ولی vgabox تا رزولوشن 1200*1600 رو ساپورت میکنه
در صورتی هم که مانیتور lcd با اون مشخصاتی که من گفتم داشته باشی میتونی کابل HDMI to DVI بگیری و اونو به مانیتور خودت وصل کنی
ولی آخرش نگفتی که این دو تا تبدیل ها واسه مانیتور های CRT به چه صورت عمل می کنن ... به کارت TV که مطمئنا وصل نمی شن درسته ؟ اگه این کابل رو (حالا نمی دونم به USB وصل می شه یا هر جای دیگه ) وصل کنم، مستقیما بازی رو نمایش می ده یا بایستی برم تو محیط ویندوز و با نر افزار خاصی اجراش کنم.. اگه با نرم افزار باشه که اصلا ارزششو نداره..
سعید جان فکر کردی کار خوبی کردی داداش من. خواب شبو ازمون گرفتی.. That monitor is FaNtAsTiC
مرسی..
ولی اگه بخوام اونقدر پول بذارم می رم تلوزیون HD می گیرم..
راستی چند اینچه ؟
_خب!به به!جناب شدو!به شهر ما خوش آمدی!
ارشیا جان قرار شد لو مون ندی دیگه داداش من.. می خوای دستی دستی بنمون کنن. نه خوشحال می شی..
چیه عزیز ؟ واقعیت تلخه که جهان 100 ام هستیم و گرد و غبار هم تو سرشون.. نکنه از این وضعیت خوشت می یاد ؟
![]()
راستی چه شهر قشنگیه اینجا...
Last edited by Shadow of Destiny; 21-10-2007 at 20:28.
سلام به همه
کسی از قیمت دقیق ps3 40 gig تو ایران خبر داره
این 24 اینچه.
یادت باشه اگه بخوای به رزولوشن 1920x1200 برسی باید 2 میلیون خرج کنی.
این برای گیمر های حرفه ای عالیه
? WOW. 2 millions
راستی چرا در مورد Resident Evil 5 کسی جوابمو نمی ده ؟
تلویزیون hd 32 رو میشه 1200 هم خرید .
hd با hdmi فرق داره
salam bacheha.bebakhshid ke nemitoonam farsi type konam.man alan usa hastam va mikham ta chand rooze dige bargardam iran.mikham vase yeki az familamoon ps3 bekharam valiadaptore dastgah 110w ast.be nazare shoma mitoonam too iran ba ye tabdil be 220 tabdilesh konam?lotfan zood javabamo badid chon kheily forie.merc
نيومده
Multi-platform هست عزيزسلام به همه
کسی از قیمت دقیق ps3 40 gig تو ایران خبر داره
مشکلی نيستراستی چرا در مورد Resident Evil 5 کسی جوابمو نمی ده ؟
salam bacheha.bebakhshid ke nemitoonam farsi type konam.man alan usa hastam va mikham ta chand rooze dige bargardam iran.mikham vase yeki az familamoon ps3 bekharam valiadaptore dastgah 110w ast.be nazare shoma mitoonam too iran ba ye tabdil be 220 tabdilesh konam?lotfan zood javabamo badid chon kheily forie.merc
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)