امروز زنگ زدي؟
نگفت چقدر و چه جوري؟
امروز زنگ زدي؟
نگفت چقدر و چه جوري؟
آره ، امروز زنگ زدم
می گفت هفته آینده معلوم میشه اما احتمالا همونطوری که مخابرات 30 درصد کشیده پایین قیمت های ما هم به همون نسبت میاد پایین!
راستی
مژده به مشتری های شاتل
قیمت ها اومد پایین
برای مثال:
128 10gb حدود 29 تومن
128 2.5gb حدود 15 تومن
این حدود رو که میگم برای اینه که الان ریز قیمتش یادم نیست
اما حیف که هزینه اولیش 15تومنه
با تشکر از دوستان که پيگير اين قضايا بودند
همين که همگي که اشتراک داريد در مورد قيمت و کاهش و اين حرف ها صحبت کنيد شرکت ها خودشون به فکر مي افتند که بله کاربران هم توي باغ هستند و دنبال اين کاهش قيمت هستند و اين قضيه همينطور به نمايندگي اصلي ارجاع پيدا مي کنه
به هر حال دست همگي درد نکنه
پي ام زدم بهت بخون
سلام
امين نت قول داده بود كه بعد از يك هفته كه گذشت وضع سرويساش تو مدرس درست بشه كه اين 1 هفته هم گذشتو من تغيري نديدم خلاصه رفتم شركت وپرسيدم چي شد تغييري نديديم ما. گفت كه قراره يك مودم بزاريم توي مخابرات كه مودمهاي موجود در بازار چيني هست وما از فرانسه سفارش داديم و قراره تا 15 روز ديگه برسه.
براي اينكه سرويساشون اينطوريه خودشون 500 مگابايت اضف كردند(خسته نباشند) من رفتم و گفتم كمه و500 مگابايت ديگه هم ازشون به بدبختي گرفتم
يه سوال دوستاني كه از مخابرات هاي ديگه از امين نت اكانت گرفتن اكانتشون چند روز است؟منظورم 1 ماهه هست
امین نت موقعی که فیاض بخش مشکل داشت هم میگفت هفته آینده
نمی دونم اواخر اردیبهشت بود یا اوایل خرداد که خراب شد همش می گفتن یک هفته دیگه ، قراره فلان چیز رو بگیریم ،قراره پهنای باند بگیریم ..... این یک هفته ها گذشت و گذشت تا شد آخر مرداد!!!!!!!!!!!
پس خیلی روی این یک هفته و 15 روز که میگن حساب نکن
ببخشید یادم رفت در مورد سوال دوم هم اگه منظورتون اینه که اکانت 30 روزه هست یا 31 روزه، من هروقت می گیرم مثلا 27 ام باشه ، اکانت تا 27ام ماه بعد اعتبار داره
درسته 15 روز به علاوه اون 1 گيگ بهمون اضاف كردن پس...حالا كاري به 15 روز ندارم ولي خوبه هر نيم گيگ تقريبا 5 تومن هست كل پول اكانت 21 تومن دادم بنابراين انگار اكانتو گرفتم 10 تومن بي خيال اين مملكت كه هيج جاش درست حسابي نيست اينم روش![]()
براساس ماه ميلادي است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)