تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 34 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 340

نام تاپيک: Harry Potter and the Order of the Phoenix

پروفشنال time prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    PANDEMONIUM

پيش فرض

تازه سیو بازی اصلا کجا هست تا من پیداش کنم و بهت بدم

آخر فروم باز c0rd3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام .

دوستان دو تا سوال :

1 - اون جایی که اسپاروات یه چیزی میگه بعد باید بری دنبال نویل نویل کجاس ؟؟؟؟

2 - اون بلند گوهایی که پتیلا میگن باید خراب کنی کجان ؟؟؟

ممنون .

بای .

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

1- باید اول بری از نویل اجازه بگیری بعد بری تو اتاق خواب پسر ها بعد بری یه کتاب رو تاقچه هست برش داری

آخر فروم باز c0rd3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

1- باید اول بری از نویل اجازه بگیری بعد بری تو اتاق خواب پسر ها بعد بری یه کتاب رو تاقچه هست برش داری
    خوب نویل کجاست ؟ من اینو نمیدونم رفیق

پروفشنال time prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    PANDEMONIUM

پيش فرض

نویل توی اتاق ضروریات در طبقه هفتم هستش

برای پیدا کردن بلند گو ها باید دنبال پتیل ها بری خودشون بهت نشون می دن

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

ببخشید این تابلو صورتی رو چه جوری باز کنم؟

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

کدوم تابلو رو میگی محسن جون ؟

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جلد اول کتابچه راهنمای بازی هری پاتر و محفل ققنوس:

پرشین گیگ
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ژئو سیتیز
    کد:

جلد دوم کتابچه راهنما بازی هری پاتر و محفل ققنوس

پرشین گیگ
    کد:
    ژئوسیتیز
    کد:

منبع:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ashjaee; 27-08-2007 at 16:49.

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این هم نقد بازی هری پاتر و محفل ققنوس:

منبع:
    کد:

من نمیدونم تا چه زمانی این سازندگان فکر میکنند صنعت بازی به فیلم وابسته است نه صنعت فیلم به بازی ؟ اگر باورتون نمیشه که سازندگان همچین فکری میکنند بهتون پیشنهاد میکنم برید شرک 3 ، دزدان دریایی و به خصوص هری پاتر 5 بازی و فیلمش رو بگیرید تا متوجه بشید من چی میگم انگاری فروش بازی ها در سایه فیلم به سازندگان مزه کرده ، هر بازی که از روی فیلم ساخته میشه اصلا ارزش بازی کردن نداره شاید ما توقع مان بالا میره مثلا بازی شرک 3 قابل مقایسه با انیمیشن فوق برترش نیست یک بازی که فقط بخاطر در آوردن پول عرضه میشه ، برسیم به هری پاتر خب پنجمین قسمت از هری پاتر هم به صورت فیلم و بازی عرضه شد هرچند که خیلی از طرفدار های هری پاتر فیلم 5 را برترین بین هری پاتر ها میدانند اما بازی هرچند تغییرات بسیاری نسبت به 4 نسخه قبلی خود کرده و در نوع خود بسیار جالب است اما از بعضی لحاظ شکسته خورده است ، اگر علاقه مند آتیشه این هری پاتر هستید و شب ها هم خواب هری و دو دوست فداکارش را میبینید خواهشا وقتی از نقاط ضعف بازی میگم کله من نکنید.
    داستان :
    داستان این بازی تقریبا ترکیبی از فیلم و کتاب است البته چندین نکته که در کتاب دیده میشه در بازی نیست به طور خلاصه باید بگم که : سال پنجم حضور هری در هاگوارتز است ، حال اسمش نبر (لرد ولدمورت خودمون) به قدرت رسیده اما وزارت خانه نمیخواد این مسئله قبول کنه ، لرد ولدمورت متوجه میشه که ارتباطی بین او و هری وجود داره ، لرد از این ارتباط استفاده ابزاری میکنه در قسمت اول ارتباط نشون میده که آقای ویزلی زخمی شده البته ولدمورت این کار واقعا انجام میده اما در قسمت دوم او وارد مغز هری میشه و نشان میده که سیریوس در چنگالش داره اما این فقط یک خاطره ساختگی است ، دامبلدور چندین بار به هری اخطار میکنه که لرد ولدمورت میتونه تصاویر اشتباه به تو بده ولی او به این صحبت ها گوش نمیکنه ، البته در این میان یک مشکل نیز وجود داره بهتر بگم یک مشکل بزرگ چیزی یا شیئی به نام آمبریج او که از طرف وزارت خانه به عنوان معلم جادوی سیاه هاگوارتز انتخاب شده با هری بسیار بد است و شما باید در چندین مرحله حسابی عقده های دوران مدرسه تان بر سرش خالی کنید. که یکی از مهم ترین کار هاتون بوجود آوردن آرتش دامبلدور است که در میان بازی لو میره و آمبریج به عنوان رئیس مدرسه و... این تقریبا چکیده ای از داستان بازی که میشه گفت 678 صفحه کتاب و 150 دقیقه فیلم بود اگر خیلی خوب نشد بنویسم ببخشید.
    گرافیک بازی :
    گرافیک بازی در خیلی از جزئیات اصلا خوب نیست ، بعضی از سایه ها تیز و برنده هستند بعضی از آنان به شکل مستطیل یا مربع نمایش داده میشوند مثلا یک چراغ گرد را تصور کنید بعد در یک مکان سایه های این چراغ بجای این که گرد و خمیده باشه به شکل مستطیل است!! طراحی شخصیت ها اصلا خوب کار نشده مثلا صورت هرماینی انگار چشماش چپ شده و قسمتی از سرش مو نداره کاری به طراحی شخصیت آقای ویزلی و لوسیوس مالفوی نداریم که یک باگ بزرگ در دنیای چهره پردازی محسوب میشوند صورت دامبلدور هم خیلی تخیلی طراحی شده ، اما واقعا صورت لرد ولدمورت خیلی خوب طراحی شده البته صورت هری هم بد نیست و کمی تا قسمتی شبیه به دنیل رادکلیف شده است از صورت که بگذریم بقیه اعضای بدن قابل قبول طراحی شده اند از لباس ها گرفته تا شلوار و به خصوص دستان در بازی خوب طراحی شده اند ، نور پردازی نیز در بازی یکی از جلوه های لذت بخش به حساب می آید از حق نگذریم نور پردازی بازی و طراحی محیط هاگوارتز واقعا فوق تصور است. نورپردازی در بیرون هاگوارتز آنقدر زیباست که اگر ساعت ها بشینید و فقط نگاه کنید سیر نمی شوید نور به طوری روی محیط اطراف بیرون هاگوارتز اثر میزاره و باز تاب میشه که از حالت واقعی نیز زیبا تر کار شده واقعا باید گفت نور پردازی از برتری های بازی به حساب می آید ، محیط بازی هرچه بخوایم درباره وسعت محیط و طراحی عالی هاگوارتز بگوییم کم گفتیم طراحی هاگوارتز واقعا عالی است هرچه که فکر کنید خواهید دید ، اگر واقعا فکر میکنید این چنین نیست لطفا زحمت بکشید فیلم شماره 3 هری پاتر بزارید بعدش اونجا که لوپین و هری در حال صحبت روی پل هستند و بعد توی بازی برید به همون مکان حالت بازی رو به اول شخص تغییر بدید محیط نگاه کنید ببینید چه قدر زیبا طراحی شده یا وقتی که هرماینی ، ران و هری به طرف کلبه هاگرید میرند رو نگاه کنید و بعدش خودتون در بازی همین کاری بکنید ببینید چه قدر زیبا طراحی شده ، تمامی بخش های هاگوراتز دقیقا از روی صحبت های رولینگ و فیلم ها طراحی شده است از دارک آرت گرفته یا حتی دستشویی ها جالب بدونید بعضی از مکان ها و اشیائ که مربوط به نسخه 4 هم میشوند در بازی وجود دارد ، جلوه آب هم زیاد به نظرم عالی کار نشده یعنی اصلا خوب نیست هرچند وقتی چیزی به درون آب میوفته به خوبی عکس العمل آب را میتوان ملاحظه کرد ولی میشد بیشتر روی این بخش کار کرد در کل هاگوارتز به بهترین شکل ممکنه طراحی شده است و این طراحی با نور پردازی فوق العاده باعث خلق صحنه های زیبا و غیر تجسم شده است هرچند طراحی شخصیت ها اصلا خوب نیست.طراحی اتاق گریفندور و اتاق خواب پسر ها نیز خیلی خوب و عالی هستند.
    کنترل و روند بازی :
    کنترل بازی در بعضی قسمت ها خوب است و در بعضی قسمت ها واقعا اعصاب خورد کن ، بزرگترین ضعف این بخش دوربین باید نامید ، یک دوربین مزخرف که هر جور که عشقش بکشه محیط بازی را به شما نمایش میده مثلا وقتی میخواید از برج ساعت به حیاط ساعت برید وقتی از پله ها پایین میرید دوربین بالا میمونه و وقتی شما پله تمام میکنید و میخواید از درب خارج بشید هیچ تصویری ندارید بهتر بگم باید با تخیلات خودتون از درب خارج بشید ، کل بازی به پنج تا ورد خطم میشه که عبارت اند از حرکت دادن ، خراب کردن ، درست کردن ، آتیش زدن ، پرتاب به جلو ، پرتاب به عقب یعنی کل بازی بر پایه همین پنج ورد است اوایل بازی این ورد ها خیلی جالب هستند اما بعدش دیگه خسته کننده میشوند جذاب ترین بخش بازی و مزخرف ترین بخش بازی هم دوئل است شما توانایی دوئل کردن با بچه های دیگر رو که از گروه گریفیندور نیستند رو دارید خب جذابیت خاصی هم داره اما مشکل اصلی اینجاست که موقع دوئل نه جانی در نظر گرفته شده است نه نشانگر چیزی که به شما بفهمونه کجا چه وردی رو بگید یعنی همین طور باید کلید هارو پشت سر هم بزنید تا خود به خود یک ورد درست حسابی از چوب دستی در بیاد تا بتونید حریف درب داغون کنید. خنده دار ترین بخش اجرای ورد ها است مثلا وقتی میخواید ورد حرکت اجرا کنید باید آنالوگ چپ یک بار به سمت راست و یک بار به سمت چپ تکان دهید من دقیقا یادم نمیاد توی دنیای جادویی اینجوری بوده که باید چوب تکان بدیم تا جادو ازش بیرون بیاد بل که باید وردی بخونه ولی متاسفانه در بازی انگار جادو ها برپایه چوب هستند یعنی هری در بازی وقتی میخواد یک جادو اجرا کنه چوب جادو به طرف خاصی میچرخونه و بعد کلمه رو میگه که بعضی وقت ها مایه دردسر میشه البته همین آزادی عمل و گشت گذار در هاگوارتز و اجرا 5 ورد جذابیت بالایی داره ، شما در بازی مثل قبل قادر نیستید در اول هر مرحله شخصیت مورد نظر خودتون انتخاب کنید بل که از اول تا آخر داستان باید با هری دست و پنجه نرم کنید البته سازندگان ادعا کرده بودن که میتونید با هر شخصیت که میخواید بازی کنید حتی لوپین ، سیریوس ، دامبلدور اما اصلا اینجور نیست فقط شما در مرحله پایانی بازی میتونید کنترل سیریوس در دست بگیرید که بعدش کشته میشه و در جنگ با لرد تاریکی میتونید لحظاتی کنترل دامبلدور به دست بگیرید ، البته کنترل فرد و جرج یادتون نره که فقط یک مرحله است که اونم مرحله فرار کردن آن هاست باید این دو ویزلی به درب ورودی هدایت کنید البته با جارو ، خبری از بازی کوئیدیچ نیست بخشی که در کتاب 5 حرف اول را میزد اما در اینجا هیچ خبری ازش نیست. هری علاوه بر راه رفتن در سطح هاگوارتز میتونه از ناودان ها بالا بره روی ستون های باریک با چسبیدن به دیوار حرکت کنه و از روی تخت سنگ ها بالا بره که در بعضی از مراحل باید این کار ها را انجام بدید در بازی هیچ منو یا چیزی وجود نداره که موقعیت شما نشان داده بشه یا این که مثلا مقدار سلامتی هری اما بجای آن چیزی به نام نقشه غارت گر در بازی گنجانده شده که در نوع خود جالب است ولی ، ولی با فیلم خیلی فرق میکنه یعنی در نقشه تنها اشخاصی که با هری سرکار دارن و به او نیاز دارند یا شما به آنان نیاز دارید نمایش داده میشه برای رفتن به هر منطقه میتونید منطقه مورد نظر انتخاب کنید و بعد از آن شروع به رفتن کنید بجای وجود فلش یا همچین چیزی در بازی یک رد پا روی زمین نمایش داده میشه که شما را به مقصد مورد نظر هدایت میکند ، در بازی شنل نامرئی هم گنجانده شده شما در بعضی از مواقع باید از این شنل استفاده کنید مثلا زمانی که باید شیئی از دفتر آمبریج برای جینی بدزدید. در کل گیم پلی بازی یک بخش جذاب به حساب می آید که متاسفانه بخاطر دوربین بازی از جذابیت آن کاسته شده. اگر یک دوربین سوم شخص آزاد بود و گیمر میتوانست آن را کنترل کنه به نظرم خیلی بهتر میشد از گیم پلی بازی لذت برد.نا گفته نماند مینی گیم های جالبی هم در بازی موجود است که لذت بخش ترینشون شترنج جادوگری بهتون پیشنهاد میکنم حتما تجربه اش کنید.
    صداگذاری :
    موسیقی های بازی که تماما همون موسیقی های فیلم پنج و کلا موسیقی های فیلم هستند و چیز جدید و خاصی درشان نیست هرچند که بسیاری زیبا است اما موسیقی اصلی بازی به حساب نمی آید ، درباره صداگذاری هم بعضی کارکتر ها توسط افراد دیگه گویندگی شده به عنوان مثال نقش هرماینی در فیلم های هری پاتر اما واتسون بازی میکنه اما در اینجا میبینیم که صدای فرد دیگری برای هرماینی گرنجر انتخاب شده البته این صدا کمی شباهات به صدای خانوم واتسون داره ، برای صحت این گفته میتونید در اتاق فیلم ها آخرین فیلم ملاحظه کنید که اسم گوینده هرماینی کسی دیگری نوشته شده است. صداهای دیگر بازی مثل شکستن اجسام و یا صدای چه چه پرندگان در بازی نیز خیلی خوب و عالی هستند.
    سخن پایانی :
    بازی هری پاتر 5 نمیتوان یک بازی منحصر به فرد دانست چرا که از خیلی لحاظ ها غیر حرفه ای طراحی شده است و مهمترین مشکل بازی هم دوربین آن به شمار می آید اما چیزی که مهم این است که بازی هری پاتر 5 یک انقلاب کوچک در سری های این بازی ایجاد کرد و باعث شد از روند یک نواختی خارج بشه مطمئنا نمیتوان هری پاتر 5 را یک بازی تاریخی دانست اما میتوان آن را یک بازی تاریخی در سری بازی های هری پاتر دانستند ، پیشنهاد من برای شما دوستان اگر واقعا علاقه مند به هری پاتر هستید و حوصله معماهای سخت دارید که در بعضی مواقع هیچ سرنخی به شما داده نمیشه بهتر بگم اگر جنون هری پاتری دارید برید سراغ این بازی وگرنه اگر یک گیمر هستید که عاشق بازی های بزرگ مثل گیرز آف وار یا گاست ریکان هستید و از بازی هایی که خون و خونریزی نداره خوشتان نمیاد بازم هری پاتر بازی کنید ، ولی کنترل دوربین بازی اونم با موس و کیبرد خیلی مشکل البته با دسته های 360 کمی کار راحت تر ، من که پیشنهاد میکنم حداقل یک بار هم که شده این بازی تجربه کنید عالی نیست ولی خوب است.

داره خودمونی میشه 136885's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من دربدر دنبال سیو 55% بازی هستم اما پیدا نمیکنم
    آخه بعد از این که امبریج ,هری را میگیره دمو نشوون میده
    بعدش هم دیگه صفحه سیاه میشه .
    تو را خدا اگه کسی میتونه کمک کنم آخه خسته شدم.
    دم همتون گرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •