به نظر شما بهترین ترکیب تیم ایران چیه؟
به نظر شما بهترین ترکیب تیم ایران چیه؟
اقا شرمنده ........
حالا ما یه روز نبودیما ...... همه تصمیمات رو هم توی همین یه روز گرفتین ...
ما که از همون روز اول دست همکاری دادیم و تا اخرش هم هستیم ....
فقط برنامه بازی هایی رو که باید هر کسی گزارش کنه اینجا اعلام کنید که هم اون طرف بدونه چه روزی و چه بازی بهش رسیده و هم بقیه دوستان بدونن که گزارشگر فلان بازی کیه ..... نظرتون چیه ..؟
و اگر کسی هم بنا به مشکلات شخصی نتونست بازی که به عهدش سپرده شده گزارش کنه باید زودتر بگه که یه نفر جایگزین بشه .....
گزارش هم یعنی تفسیر و تحلیل دقایق مهم بازی ... زنندگان گل ... بازیکنان اخطار گرفته یا اخراج شده .... بازیکنان تعویض شده ... و .......
خواهشا رعایت کنید که خیلی از دوستان در شرایطی نیستن که بتونن بازی رو از TV ببینن پس امیدشون به گزارش شماست .....
در هر صورت امیدوارم با کمک تک تک دوستان و همکاران بتونیم تا پایان مسابقات و در نهایت قهرمانی کشورمون در این دوره از جام ملتها هدیه ارزنده به دوستان گلمون در فروم P30World داده باشیم ....![]()
به نظر من اگه ایران بخواد همینطوری که توی بازی اول بازی کرد بازی کنه اصلا امیدی نیست و استرالیا اوله
دوست من حالا مثلا استرالیا خیلی خوب بازی کرد .....!!!
حداقل ما درسته که بد بازی کردیم ولی مهم اون 3 امتیاز بود که گرفتیم ....
ولی استرالیا که با عمان تا دقیقه 89 1-0 عقب بود و با بدبختی مساوی کرد همین عمان هم که دیروز 2-0 از تایلند باخت ..... بازم میگی استرالیا ...؟؟؟
من نگفتم استرالیا خوب بازی کرد اما نظر من اینه که شانس قهرمانیش از ایران بیشتر هست
به نظر من سطح بازی ایران مانند استرالیا و ژاپن بود. چون اونها مقابل دو تا تیم قرار گرفتند که کاملا بهسبک عربی بازی میکنند: دفاع، اتلاف وقت، ضدحمله. اما ایران مقابل ازبکستانی بازی میکرد که سبک بازیش بیشتر به نواحی شمالیتر آسیا میخورد: بازی باز و بدون Press کردن حریف. این سبک بازی اکثر تیمهای آسیایی - به غیر از عربها - است.
باید بازی ایران را پس فردا و مقابل تیم چین سنجید. چون چین یک تیم قدرتمند و مدعی هست و در بازی اول، نتیجه خوبی را ارائه داد.
ولی با این حساب، ایران هم بد بازی نکرد. متاسفانه تمام ناکامیهای ما به اشتباهات و سهلانگاریها در خط دفاعی مربوط میشه. تمام گلهایی که خوردیم، از حیطه این دو مورد خارج نمیشن. مثلا در بازی با تیم دوم غنا، گلهایی که خوردیم کاملا روی سهلانگاریهای دفاعی بودند. یا بعنوان مثال در بازی جام جهانی مقابل مکزیک، گل دوم رو روی اشتباه «کعبی» دریافت کردیم، بعد هم که جلو کشیدیم تا جبران کنیم، گل سوم رو خوردیم!
![]()
کلیپ گلها:
ایران 2-1 ازبکستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عراق 0-0 ازبکستان
(تا دقیقه 13)
گراهام آرنولد، مربی جدید تیم ملی فوتبال استرالیا
![]()
خوب میریم سر بازیه -----
Asian Cup 2007 Finals - Group A
Match No: 11
Friday, July 13 2007 500 PM
Rajamangala National Stadium, Bangkok, THA
عراق --استرالیا
![]()
Last edited by Saman-tci; 13-07-2007 at 14:21.
عراق 1-0 استرالیا
(دقیقه 22)
گل عراق: صالح صادن (از روی ضربه کاشته)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)