[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان شما هم همون پچ دوباره نصب کن ولی این بار تیک Remove Patch رو انتخاب کن.به اون پنجره که باز میشه کمی توجه کنی Remove Patch می بینی.
عالي
متوسط
ضعيف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان شما هم همون پچ دوباره نصب کن ولی این بار تیک Remove Patch رو انتخاب کن.به اون پنجره که باز میشه کمی توجه کنی Remove Patch می بینی.
دمت گرم دستت درد نکه
سلام میشه یکم راجب باکس توضیح بدید من باید چطوری با باکس گوشیمو فلش کنم از کجا باکسو گیر بیارم
<< نوشته شده توسط tohidshamspour
مجموعه پچهاي انتقالي براي w800 با فريمور R1BC002
تذكر : روي هيچ فريمور ديگه اي نصب نكنيد >>
یکی لطف میکنه بگه این پچ رو که برای w800 هست برای k750 استفاده کنم یا نه ( با همین فریمور) ؟
این پچها مخصوص w800 هستند اگه روی k750 نصب کنی مشکل پیش میاد به هیچ وجه اینکار رو نکن
بهترین کار اینه که فریمور R1CA021 رو روی گوشیت فلش کنی چون برای این فریمور بیشتر از 100 تا پچ موجوده
موفق باشید![]()
باید بدی بیرون برات فلش کنن نرم افزار که نیست گیرش بیاری![]()
سلام توحید جان
من فکر کنم اگه پچ اشتباهی بریزیم یه صفحهی قرمز میاد و میگه miss match![]()
چون یه بار یه عکس حواسم نبود داشتم کپی میکردم تو فلش اون صفحه اومد
![]()
![]()
کاملا درسته نوید جاننوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سوال از آقايون هكرها
اگه يادتون باشه يه لايوت داده بوديد كه كارش حذف لوگوي شبكه بود.نميدونم خودتون اونو امتحان كردين يا نه اما اگه امتحان كرديد حتما متوجه شديد كه چقدر بد اين كارو ميكرد.(يكي از فايلهاي تم رو بجاي علامت شبكه ميگذاشت )حالا ميخواستم بدونم آيا به غير از اين راهي نداره كه فقط text رو حذف كنه و خودتون قبلا تست كرده باشين؟
با تشكر
اينكه همش كا 750 هستش .خواهشا يه چندتا هم واسه دبليو 700 بزارين .
يه سوال هم دارم :فريم ور گوشي (w700) رو چجوري ميشه فهميد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)