تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 145 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 1443

نام تاپيک: كلوپ D900 و D900i

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_18843's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کلاردشت

پيش فرض

دوست عزيز اين گارانتي ها انقدر مي پيچونن كه الكي هستن.در ضمن گوشي من فارسي نداشت دادم برام فارسي كردن البته منشيش كار نمي كنه چون طرف اين كاره نبود ولي اگه بدي كسي كه وارده برات راحت فارسي مي كنه.قيمت هم متغير هستش و هر جا كه ارزون تر بود شك نكن بگير البته گوشي رو كامل تست كن و دقت كن كه نو باشه.اين بالا پايين بودن قيمت به خاطر مقداري سودي هستش كه فروشنده سرش مي كشه و هركي بيشتر طمع داره بيشتر ميكشه روش و البته بستگي داره كه خودش از كجا تهيه كرده و نوع گارانتي هم رو قيمت تاثير مي ذاره من خودم با گارانتي به ظاهر غير معتبر گرفتم 285 تومن البته 2 ماه پيش و نوع اي هم نيست هيچ مشكلي هم نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه payman1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من d900i را بدون هیچگونه گارانتی معتبر و غیر معتبر(!) خریدم 265000 تومن
    در ضمن من وقتی خواستم بگیرم شهاب جان یک سری نکاتی را خاطرنشان کردند که با اجازشون براتون میزارم:
    موقع خرید دی900:

1) پشت گوشی، زیر باتری، دقیقاً نوشته باشه: made in korea by samsung بدون کم و کاست

2) حتماً زبون فارسی و منشی تلفنی داشته باشه.

3) منشی تلفنی رو حتماً امتحان کن. تلفن رو بزار رو منشی و بهش زنگ بزن. بعد نگاه کن ببین پیغامی که گذاشتی ضبط شده یا نه. (یه سری دی900 که منشی شون معیوب هست، الان تو بازاره) خلاصه حواست باشه

4) کابل TV همراهش باشه (سه تا خروجی زرد و سفید و قرمز داره)

5) برو به قسمت settings بعد برو wallpaper و روی random تنظیمش کن. (بعضیا به محض اینکه میری روی گزینه random، ریست میشن)

این موارد رو حتماً یادداشت کن و همه رو امتحان کن که خدای نکرده مشکلی پیش نیاد.

3. این کاربر از payman1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

من d900i را بدون هیچگونه گارانتی معتبر و غیر معتبر(!) خریدم 265000 تومن
    در ضمن من وقتی خواستم بگیرم شهاب جان یک سری نکاتی را خاطرنشان کردند که با اجازشون براتون میزارم:
    موقع خرید دی900:

1) پشت گوشی، زیر باتری، دقیقاً نوشته باشه: made in korea by samsung بدون کم و کاست

2) حتماً زبون فارسی و منشی تلفنی داشته باشه.

3) منشی تلفنی رو حتماً امتحان کن. تلفن رو بزار رو منشی و بهش زنگ بزن. بعد نگاه کن ببین پیغامی که گذاشتی ضبط شده یا نه. (یه سری دی900 که منشی شون معیوب هست، الان تو بازاره) خلاصه حواست باشه

4) کابل TV همراهش باشه (سه تا خروجی زرد و سفید و قرمز داره)

5) برو به قسمت settings بعد برو wallpaper و روی random تنظیمش کن. (بعضیا به محض اینکه میری روی گزینه random، ریست میشن)

این موارد رو حتماً یادداشت کن و همه رو امتحان کن که خدای نکرده مشکلی پیش نیاد.
    ممنون
    حالا اگه فارسی نداشته باشه ((به جرءضد حالی که بعدا میزنه )) گوشی که مشکلی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چه جوری باید منشی رو فعال کنم؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by hossein-p30-f; 25-07-2007 at 13:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه payman1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

ممنون
    حالا اگه فارسی نداشته باشه ((به جرءضد حالی که بعدا میزنه )) گوشی که مشکلی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چه جوری باید منشی رو فعال کنم؟؟؟؟؟؟؟
    messages>answring machine>settings>activate=>On

حالا سعی کن داشته باشه.....(فارسی)

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

مرسی پیمان جان.
    عالی بود و به موقع.

حسین جان،
    فارسی نداشتن گوشی، مشکل خاصی ایجاد نمی کنه. فقط و فقط همون حالت ضدحال هست که وقتی اس ام اس میاد، ممکنه اون رو به این صورت ببینی:
    □□□□□□□□□□□□
    □□□□□□□□□□
    □□□□□□□□□□□
    □□□□□□
    □□□□□□□□□□□□

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

سلام
    از راهنمایی تمام دوستان ممنون مصوصا آقا شهاب
    بلاخره با راهنمایی دوستان من هم سامسونگی شدم
    D900i ((منشی داره رادیوداره زبان فارسی داره گارانتی نداره کابل TV نداره )) با قیمت 264000 خوب خریدم ؟

یه سوال فقط تا صبح یه نفر جواب بده آخه گوشیمو زدم به شارژ
    باش کار کردم تا خاموش شد بعد زدم به شارژ حالا چند ساعت باید تو شارژ باشه (( برای شارژ اولیه))
    فقط زود جواب بدین
    ممنون از راهنمایی هاتون
    Last edited by hossein-p30-f; 26-07-2007 at 11:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_18843's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کلاردشت

پيش فرض

حسين عزيز مباركت باشه.به پاي هم پير شيد.از سامسونگي بودن حتما راضي ميموني .اگه تا به حال گوشي ديگه اي داشتي يه چند روز طول مي كشه به منوي دي900 عادت كني البته ممكنه مشكلي هم باهاش نداشته باشي.عزيزم من گوشيمو گرفتم مثل اينكه 3 ماهه دارمش و اصلا به شارژ اوليه توجه نكردم(كه اشتباهه).شما اگه امشب گذاشتي تو شارژ(البته داره روز ميشه!)موقعه اي كه از خواب بيدار شدي درش بيار (تا لنگ ظهر نخوابي!) تا باتريت به جاي سود ضرر بهت نده.ديگه از 12 ساعت بيشتر نشه.7 8 ساعت باشه كافيه.در موردكابل tv هم اگه خواستي و گير نياوردي من اينترنتي سراغ دارم البته 15 تومن!!!
    Last edited by mojtaba_18843; 26-07-2007 at 03:18.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

نوشته شده توسط mojtaba_18843
    حسين عزيز مباركت باشه.به پاي هم پير شيد.از سامسونگي بودن حتما راضي ميموني .اگه تا به حال گوشي ديگه اي داشتي يه چند روز طول مي كشه به منوي دي900 عادت كني البته ممكنه مشكلي هم باهاش نداشته باشي.عزيزم من گوشيمو گرفتم مثل اينكه 3 ماهه دارمش و اصلا به شارژ اوليه توجه نكردم(كه اشتباهه).شما اگه امشب گذاشتي تو شارژ(البته داره روز ميشه!)موقعه اي كه از خواب بيدار شدي درش بيار (تا لنگ ظهر نخوابي!) تا باتريت به جاي سود ضرر بهت نده.ديگه از 12 ساعت بيشتر نشه.7 8 ساعت باشه كافيه.در موردكابل tv هم اگه خواستي و گير نياوردي من اينترنتي سراغ دارم البته 15 تومن!!!

ممنون از کمکت
    چند تا سوال
    1- درصد شارژ باتری رو کجا باید ببینم ((اصلا جایی هست که نشون بده))
    2- میشه کاری کرد که وقتی کسی بهت زنگ میزنه فقط اسم طرف نشون داده بشه ((شماره رو نشون نده))
    Last edited by hossein-p30-f; 27-07-2007 at 02:02.

حـــــرفـه ای S a f a 6 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    هر جایی به غیر از اینجایی که هستم

پيش فرض

از دوستان اینجا کسی کابل tv دی 900 رو خریده ؟

قیمتش چنده ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

14

بازم یه چند تا سوال
    1- وقتی با رزولیشن بالا مثل 1024*768 یا بالا تر عکس می گیرم بیشتر از کادری که نشون میده عکس میگیره نمیشه کاریش کرد که همه رو نشون بده؟؟؟؟؟

2- آقا این شارژش مثل اینکه قراره پدر ما رو دربیاره امروز صبح ساعت 9 برداشتم الان ساعت 20 زدم به شارژ ((البته میدونم روزای اول شارژ زود تموم میشه ولی بازم خیلی کمه )) باتری قیمت گرفتم گفت اصلش 16000 تومن ((که البته گل واژه گفته)) حالا اینباتری با این قیمت فایده داره من بگیرم که دوتا باتری داشته باشم؟؟؟؟

3- آقا شهاب فکر کنم شما بودی گفتی قراره از آلمان برات بیارن برات آوردن یه نه ؟؟؟؟

4- وقتی والپیپر رو عوض میکنم یه عکس دیگه می زارم ساعت عقربه ایش میره و ساعت کامپیوتری میاد نمیشه کاریش کرد؟؟؟؟؟

5- وقتی روی یه SMS یا یه آهنگ آپشنش رو میگیرم یه گزینه داره به نام Lock وقتی انتخاب میکنم عکس قفل میاره ولی Lock نمی کنه (( اصلا این گزینه برای چی هست))

برو به قسمت settings بعد برو wallpaper و روی random تنظیمش کن. (بعضیا به محض اینکه میری روی گزینه random، ریست میشن)
    اصلا این گزینه ای که شما گفتی رو((random )) من پیدا نکردم

شرمنده من اینقدر سوال میکنم
    Last edited by hossein-p30-f; 26-07-2007 at 20:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •