تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 29 اولاول ... 13192021222324252627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 281

نام تاپيک: همه چیز درباره موسیقی راک و آلترناتیو

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مرسی SPIRIT PALST III عزیز ... واقعا من دارم عاشق این پست-مدرنیسم میشم ... اینکه همه چیزو پیچیده کنیم حتی ساده ترین چیز ها ... تا انسان (بسته به توانایی هاش) به موضوع فکر کنه و هر چقدر میتونه از اون برداشت کنه ... شعر پست مدرن (اشعار کرت) در واقعا مثل یه دریا هست و خواننده هم صیاد ... هر چقدر فکرش باز تر باشه بیشتر میتونه از این دریای معنی صید کنه ... که سازنده این دریا خیلی باید دیوانه باشه ... (من منظورم از دیوانه یعنی فرا بشر ... یعنی کار درسته !)
    بله درسته.....تا اونجایی که من می دونم یکی از ویژگیهای پست مدرنیسم در هنر اینه که "ساده ترین" "چیزها" رو به پدیده های "پیچیده" تبدیل می کنه البته در حوزه "معنا"........در همین راستا باید به این مسئله اشاره کرد که: در آغاز قرن بیستم در هنر شاهد ضهور مکتب "دادائیسم" بودیم. در هنرهای تجسمی رهبر این مکتب "مارسل دوشان" بود که جالب اینه که یکی از آثارش به عنوان مهم ترین اثر هنری قرن بیستم در حوزه هنرهای تجسمی شناخته شده و جالب تر اینه که بدونم که این اثر چی بوده؟ ......... دوشان یه کاسه توالت رو برعکس میکنه و روش امضاء میکنه و اون رو به عنوان یه اثر هنری ارائه می ده.....همین اثرش برترین اثرهنری مدرن میشه....... من فکر نمی کنم این کار فقط یه جور"بی معنا گرایی" که از شاخصه های هنر دادائیسم هست باشه که اتفاقا این بی معنا گرایی زائیده تفکر نهلیستی دادائیسم هست. دوشان با این کار به این مسئله اشاره میکنه که می خواد تعریف تازه ای از هنر و چیزها ارائه بده در واقعه می خواد بگه یه "چیز" به ظاهر معمولی و ساده میتونه چقدر پیچیده باشه و اثر هنری.........
    __________________________________________________ __________________

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در تایپیک قبلی به ویژگی " پیچیده گی های نگاه راوی " در اشعار کرت اشاره کردم که از ویژگی های سبکی اشعار کرت به طور کلی هستش........من فعلا قصد ندارم در زمینه مضمون R*ape me صحبت کنم. فعلا هدفم اینه که در مورد ویژگی های "سبکی" و "ساختاری" اشعار کرت که در اکثر اشعارش از جمله همین R*ape me وجود داره نظراتم رو بگم تا با توجه به این ویژگی ها در مورد مضمون هم اگه تونستم نظر بدم.............
    یکی دیگه از ویژگی های سبک کرت جنبه "مینی مالیستی " اشعارش هستش. خوب مینی مالیسم هم از مکاتب هنری ادبی نیمه دوم قرن بیستم هست که صحبت دربارش نیاز به دانش و تخصص داره که من چندان در این زمینه تخصص ندارم.........اما همین قدر میشه گفت که اشعار کرت هم درواقع دارای این خصیصه مینی مالیستی هستش که به عنوان مثال در ادبیات در آثار جویس (نویسنده محبوب من) و در سینما در آثار جیم جارموش مشاهده می کنیم. کرت در اشعارش هیچگاه داستان سرایی نمی کنه. توضیحات و توصیفات نداره. در اشعارش اتفاق یا حادثه خاصی نمی یفته. درست مثل رمان "اولیس" جیمز جویس. و در نهایت میشه گفت که شعر های کرت به طور مشخص و واضح در مورد موضوع خاصی صحبت نمی کنند. که بشه به راحتی گفت این شعر در مورد فلان موضوع یا فلان مسئله هستش.(البته این به معنای : بی معنی بودن اشعارش نیست.) به لحاظ ساختاری از عبارت های کوتاه استفاده می کنه که در بسیاری این عبارت های موجود در شعربه لحاظ معنایی ظاهرا ربطی به هم ندارن و حتی با هم در تضاد هستن( ویژگی پست مدرنیستی اشعار).
    به نظر من مینی مالیستی ترین و پست مدرن ترین شعر کرت :Endless Namelessهستش که تشکیل شده از کلماتی که پشت سر هم قرار گرفتن: برای مثال یه بخش از شعر رو میتایپم:

مادر...
    مرگ
    با خشونت
    هیجان
    درست همین جا

مرده
    ...................

تمام شعر همین جوری هستش. که از دشوارترین اشعار کرت هستش. در نهایت اینکه در اشعار کرت با یه جور گرایش به تجرد گرایی و اندیشه های انتزاعی که باز هم این مفاهیم از خصوصیت هنر پست مدرن هستش روبرو هستیم. ما در اشعار کرت با یک اتفاق و حادثه مشخص که به صورت خطی و در یک زمان و مکان مشخص واقع شده روبرو نیستیم. تمام این خصوصیات پیچیده باعث شده که عده ای فکر می کنند که اشعار کرت بی معنی هستن.(خودم با چند نمونش برخورد کردم که می گفتن اینها چرت و پرت هستش و بی معنی ....اصلا این ها یعنی چی؟ اینها شعره؟) ........البته این آدم ها کاملا با فرهنگ و هنر و اندیشه پست مدرن مغرب زمین بی گانه بودند و سواد اینجور چیزها رو نداشتن...........نکته فوق جالب اینکه کرت کاملا از این قضیه آگاه بوده و خودش در آهنگ: On a plain ( یه گله دارم) : میگه:

It is now to make it unclear
    To write off lines that don t make sense

حالا وقتشه که دیگه واضح حرف نزنم
    و شعر هایی بنویسم که بی معنی به نظر بیان

...................این نکته هم برام مهم بود که خاستم بهش اشاره بشه.................باز اگه حالی بود ادامه می دم................
    Last edited by SPIRIT PALST III; 23-11-2007 at 22:18.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض

ممنون

البته همین پیچیدگی اشعار خودش واقعا جذابه و آدم رو به فکر میبره..در کل منم خیلی با پست مدرنیسم حال کردم ... بازم ممنون از توضیحات
    آدامه بدید...

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اصلا حال هیچی ندارم.....انقدر که من که اهل امضاء گذاشتن نبودم مجبور شدم احساسم رو توی امضام بگم.
    حال هیچی رو توی دنیا ندارم جز Dead. بهر حال از نیروانا آثارش راحت گیر میاد....ولی از Dead چی ؟ یه Live هم نتونستیم گیر بیاریم ( بچه های پست متال هم که نتونستن گیر بیارن فعلا)......هیچی برام مهم نیست!!!! من فقط Dead می خوام!!!!......دیگه حالم داره به هم می خوره .......گند بزنن به این مملکت که توش از Dead کاری گیر نمی یاد.... امیدوارم با خاک یکسان بشه این مملکت لعنتی ......... مثل اینکه حالم خیلی بده.....فعلا …………Bye

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

SPIRIT PALST III ، خیلی اطلاعات توپی دادی در مورد پست مدرن دمت گرمه گرم ...

ولی این عکس امضات داره دیوونم میکنه ... میبینمش از همه چی حالم بهم میخوره ... تو رو خدا عوضش کن !

راستی بهتره چند شعر از کرت رو همزمان تفسیر کنیم .... مثلا بحث ra pe me رو ادامه بدیم در کنارش در مورد یه آهنگ دیگه مثل ... smell like teens spirit یا come as you are هم صحبت کنیم ......

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

SPIRIT PALST III ، خیلی اطلاعات توپی دادی در مورد پست مدرن دمت گرمه گرم ...

ولی این عکس امضات داره دیوونم میکنه ... میبینمش از همه چی حالم بهم میخوره ... تو رو خدا عوضش کن !

راستی بهتره چند شعر از کرت رو همزمان تفسیر کنیم .... مثلا بحث ra pe me رو ادامه بدیم در کنارش در مورد یه آهنگ دیگه مثل ... smell like teens spirit یا come as you are هم صحبت کنیم ......
    به هر حال تاثیر کرت روی من برابر تاثیر Dead بوده هر چند العان کاملا توی فضای Dead هستم اما به هر حال تاثیر کرت انقدر قدرتمند بوده که بتونه سر پا نگه ام داره تا در موردش گفتگو کنیم......امیدوارم بتونم به گفتگو مون ادامه بدم.........من سعی خودم رو می کنم.........
    .................................................. ...............................
    امضاء رو هم پاک کردم راستش جو گرفت یه دفعه بی اختیار احساساتم رو ریختم بیرون......بگذریم.....

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

Smells Like Teen Spirit و Come As You Are جزو مهم ترین آثار کرت هستن. که از هر دوش کلیپ تهیه شده و کلیپ Smells Like Teen Spirit به عنوان بهترین کلیپ تاریخ موسیقی در تمام ژانرهای موسیقی شناخته شده که ایده های کلیپ هم همگی از کرت بوده....... فکر کنم اول متن لیریک ها رو بذارم بعد اگه حال داشتم مطلبی رو که توی کتاب درختان گریان آورده شده می تایپم البته توضیحاتش خیلی هم کامل نیست........ به هرحال باید نظراتمون رو در مورد مطالبی که آقای نشاندار توی کتابشون آوردن هم بدیم و همچنین باید به مسائلی که در کتاب بهش اشاره نشده بپردازیم........

بوی روح نوجوانی
    شعر و موسیقی از"کرت کوبین"

تفنگ هاتونو پُر کنین و دوستاتو نو بیارین
    باختن و تظاهر کردن خیلی کیف داره
    اون((she دیگه از همه چیز خسته شده و از خودش مطمئنه
    اوه نه......من یه کلمه زشت بلدم

سلام ،سلام، سلام، ...چقدر پَست
    سلام، سلام، سلام!

در تاریکی خطر کمتری وجود داره
    ما اینجاییم،سرگرم مون کن
    احساس حماقت می کنم.... درست مثل یه بیماری واگیردار
    ما اینجاییم، سرگرم مون کن
    یه دورگه
    یه زال
    یه حشره
    شور و شهوت من

بدترین کارم،بهترین کارمه
    و به خاطر این هدیه احساس آمرزش می کنم
    گروه کوچیک کا همیشه بوده
    و همیشه خواهد بود، تا ابد

سلام، سلام، سلام!

ما اینجاییم،سرگرم مون کن
    یه دورگه
    یه زال
    یه حشره
    شور و شهوت من

و فراموش کرده م که چرا به این زندگی ادامه می دم
    اوه آره... فکر می کنم باعث خنده ام می شه
    زندگی رو به سختی فهمیدم، چون فهمیدنش سخت بود
    خب، هرچی، مهم نیست

سلام، سلام، سلام!

ما اینجاییم،سرگرم مون کن
    یه دورگه
    یه زال
    یه حشره
    شور و شهوت من

یه تکذیب

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امان از دست این کرت ... این شعرو بدی معلم ادبیاتت بلا نسبت میشاشه به خودش ....
    پر از تناقض .... واقعا زیباس ...دوباره آثار نیهیلیستی رو داره تو شعرش میاره ... "زندگی رو به سختی فهمیدم، چون فهمیدنش سخت بود خب، هرچی، مهم نیست " واقعا جمله زیباییه ...

والا نمیدونم چی بگم هر چی بگم در مورد این شعر کم گفتم ... ولی روحی جان اگه ممکنه در مورد اینکه چجوری آدم یه پست-مدرنیسم باشه توضیح بده ... راستش من عاشق این مکتب شدم ... خصوصیات یه پست-مدرنیسم چیه ؟! چون من شنیدم پست-مدرن فقط تو آثار هنری معنا داره و نمیشه به عنوان یه مکتب و خط فکری مثل نیهیلیسم و بودیسم و غیره از اون پیروی کرد ؟! درمورد این یه کم توضیح میدی ؟!

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

امان از دست این کرت ... این شعرو بدی معلم ادبیاتت بلا نسبت میشاشه به خودش ....
    پر از تناقض .... واقعا زیباس ...دوباره آثار نیهیلیستی رو داره تو شعرش میاره ... "زندگی رو به سختی فهمیدم، چون فهمیدنش سخت بود خب، هرچی، مهم نیست " واقعا جمله زیباییه ...

والا نمیدونم چی بگم هر چی بگم در مورد این شعر کم گفتم ... ولی روحی جان اگه ممکنه در مورد اینکه چجوری آدم یه پست-مدرنیسم باشه توضیح بده ... راستش من عاشق این مکتب شدم ... خصوصیات یه پست-مدرنیسم چیه ؟! چون من شنیدم پست-مدرن فقط تو آثار هنری معنا داره و نمیشه به عنوان یه مکتب و خط فکری مثل نیهیلیسم و بودیسم و غیره از اون پیروی کرد ؟! درمورد این یه کم توضیح میدی ؟!

فکر کنم اول مسئله این پست مدرنیسم رو حل کنیم بهتر باشه، بعد در مورد آثار کرت گفتگو کنیم......فقط یه نکته رو بگم که اشارت به اینکه در این آهنگ کرت افکار نهلیستی برجسته هست دقیقا درسته. نویسنده کتاب درختان گریان هم دقیقا به این چیزی که شما گفتید اشاره کرده من هم موافقم.......

__________________________________________________ __________________________

راستش پست مدرنیسم نه یه مکتب هنری هستش نه یه مکتب فکری، در واقع شاید بهتره که بگیم اصلا مکتب نیست!! ببینید پست مدرنیسم یه "دوره تاریخی " هستش که ما العان هم داریم در اون زندگی می کنیم. مثل دوره باستان و کلاسیک، مثل مدرنیسم. یک جریان هستش که در تاریخ شکل گرفته و بسیاری از مکاتب هنری و فلسفی و فکری در این جریان به وجود اومدند ازجمله: مینی مالیسم، هنر کنسپتوئال، نظریه ساختارشکنی، و ....و.....و....غیره. بهترین روش درک پست مدرنیسم همون اصطلاح "دوره تاریخی" هستش. ببینید مثلا مدرنیسم رو در نظر بگیریم مدرنیسم جریانی هستش که در غرب به وجود اومد و قرن ها به طول انجامید و تمام ابعاد و شئونات مادی و معنوی زندگی بشر رو تغییر داد. در داخل جریان مدرنیسم بسیاری مسائل اتفاق اوفتاد: ظهور فلسفه یا عصر روشنگری و خردگرایی، انقلاب صنعتی و ظهور مکاتب ادبی و هنری از جمله: رئالیسم، رمانتیسم،ناتورالیسم،امپرس یونیسم و اختراع عکاسی و ...و .....غیره. خوب پست مدرنیسم هم دقیقا مثل همینه پست مدرنیسم در واقع جریانی هستش که بعد از مدرنیسم در غرب به وجود اومد و به طور مشخص در قرن بیستم و در واقع تمام تمدن قرن بیستم در داخل این جریان به وجود اومده و بر تمام ابعاد وشئونات مادی و معنوی زندگی انسان تاثیر گذاشت، از علم و قلسفه گرفته تا هنر : فلسفه پست مدرنیسم( فیلسوفانی مثل فوکو و ژاک دریدا) مینی مالیسم، ، نظریه نسبیت انشتین (فیزیک)، نظریه بناد انواع چارلز داروین(زیست شناسی)، اندیشه های مارکس(مارکسیسم) اندیشه های فروید (فرویدیسم)، اختراع سینما،و تمام مکاتب ادبی هنری، از دادائیسم گرفته تا هنر آبستره و هنر کنسپتوئال(هنر مفهومی)، و ظهور موسیقی راک و متال و به وجود اومدن نظام های سیاسی و حکومتی جدید و....و....غیره .در واقع تمام تمدنی بشری که در قرن بیستم به وجود اومد و هنوز هم در قرن بیست و یکم ادامه داره و میشه به مسائلی همچون شبیه سازی، هوش مصنوعی، و مسئله فوق مهم یعنی "نانوتکنولوژی" که در هزاره های آینده یا شاید هم آینده ای نزدیک تر تعریف زندگی بشری را تغیر خواهد داد و انسان و جهان دیگر اون چیزی نخواهد بود که اکنون هست......... و نکته بسیار مهم اینکه سرچشمه پست مدرنیسم رو باید در اندیشه های "فردریش نیچه" (فیلسوف محبوب من) جستجو کرد. هرچند اصطلاح پست مدرنیسم ظاهرا بعد از نیچه بیان شد ولی فقط یه اصطلاح بوده که مفهومش در راستای اندیشه های نیچه هستش. خوب اون چیزی که از خود اصطلاح پست مدرنیسم مشخص هست یعنی"فرا مدرنیسم" که اندیشه و نظریه: گذار از مدرنیته و مدرنیسم رو در تاریخ بشر اولین بار نیچه مطرح کرد و اون بود که اندیشه های انسان مدرن غرب رو به چالش کشید و اتفاقا تمام قرن بیستم تحت تاثیر اندیشه های اون بوده که توضیح دادنش خیل طول می کشه فقط به طور کلی با تاثیر از گفته های خود نیچه که گفته بود بعد از من انسان و زمین دچار تشنج خواهد شد باید بگم که قرن بستم، در واقع زمین لرزه ای بوده که اندیشه های نیچه به وجود آورد و معلوم نیست که سرانجام و فرجامش چه خواهد شد و تا کی طول خواهد کشید، دو قرن سه قرن دیگه، پنجاه قرن دیگه یا هزاره و چند هزار سال دیگه......و مسئله مهم اینه که توجه داشته باشیم که نیچه بروی قرن بیستم تاثیر داشته و این جریان (پست مدرنیسم) به نوعی از چالش با اندیشه های نیچه به این شکل به وجود اومده چون که هنوز کسی ادعا نکرده که نیچه رو درک کرده و قرن بیستم دقیقا تحقق اندیشه های نیچه بوده!! نه به هیچ وجه! قرن بیستم( پست مدرنیسم) از چالش و درگیری و تاثیر از نیچه به وجود اومده تمام اندیشمندانی که بعد از نیچه ظهور کردن با اندیشه های نیچه موافق نبودن، به هیچ وجه نباید دوره ای رو که درش به سر می بریم(پست مدرنیسم) رو تحقق کامل اندیشه های نیچه دونست و گفت ما در دوره ای نیچه ای خالص زندگی می کنیم، چون نیچه هنوز برای بشر پست مدرن یه پرسش و معمای بزرگ و حل نشده و غیر قابل فهم باقی مونده، پست مدرن که آغازش در قرن بیستم بوده از ضربه ای حاصل شده که نیچه به مدرنیسم وارد کرده که تازه آغاز راه هستش و آینده ای نا معلوم داره ....................... در ضمن بگم هرچن من به لحاظ هستی شناسی به اندیشه های نیچه باور دارم ولی " آگاهی" بشر محدود به پست مدرنیسم نیست بلکه پست مدرنیسم یکی از مهم ترین دوره های تارخی بشر هستش که ریشه در نیچه داره و "آگاهی " بشر رو تغییر داد این هم مسئله مهمی هستش که جای بحث مجزا داره که فعلا ولش و بحثی که مربوط به مسئله ما میشه بررسی موقعیت و وضعیت کرت در این جریان هستش که باز هم یه مسئله ای هست که توضیح بسار می خواد ولی باید حتما بهش بپردازیم........فعلا..................

من سعی کردم خلاصه ولی دقیق نظراتم رو بگم .......نمی دونم خوب بیان کردم یا نه؟ به هر حال شما هم نظراتت رو بگو اگه به نکاتی اشاره نکردم و یا حرفام نا مفهمومه در حد درک خودم شاید بتونم توضیح بهتری بدم.... به هر حال اگه توضیحاتم ایرادی داشته باشه دیگه به من مربوط نمی شه چون دانش من محدوده البته کسب دانش برام زیاد مهم نبوده شما خودت باید کسب دانش و معلومات کنی...... چون من همونطور که گفتم چهار سال هستش که هیچ کتابی مطالعه نکردم چون دیگه برام چیزی مهم نبوده که بخوام بهش برسم و دانشی کسب کنم و فلان وفلان ....العان 23 سالم هستش و در واقع از 19 سالگی مطالعه و کسب دانش و معلومات و این چیزها رو گذاشتم کنار و فقط یه کتاب "چنین گفت زرتشت" نیچه برام کافی هستش و هموینطور هم از موسیقی شخصیت های محبوبم : کرت کوبین و Dead و جیم موریسون و سید برت به عنوان یه ماده مخدر و مسکن استفاده می کنم تا زمان مرگم فرا برسه........راستش چیزی برام مهم نیست..... در حال حاضر هم در مرحله اعتیاد شدید به Dead به سر می برم که تمام هستیم شده اون ........ولش دوست عزیز بگذریم..............

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض

درود بر دوستان

بحث شعر Smells پیش اومد..
    منم با علی جان موافقم ..افکار نهلیستی در این شعر و بقیه اشعار کرت موج میزنه و میشه به وصوح حس کرد..در ضمن مثه این که کرت این شعر رو در 5 دقیقه قبل از ضبط نوشته(یه شعره 5 دقیقه ای شاهکار) ..یه مطلبی رو تو روزنامه شرق خوندم در مورده همین شعر سعی میکنم گیرش بیارمو اینجا بزارمش.

####

Spirit عزیز از صحبتهای شما بسیار استفاده کردیم..واقعا اطلاعات بی نظیری دارید (با توجه به سنتون)
    من 17 ساله حدوده یک ساله که با نیچه آشنا شدم...همون کتاب معروف (چنین گفت زرتشت)..به هر حال من زندگیم رو مدیون این کتاب هستم تا اینجا...اگه میشه سایر کتابهای نیچه رو نیز معرفی کن!
    @@@

در مورد Dead هم اگه قبلا حرفی زدم در ایم مورد همینجا معذرت میخوام..
    حالا متوجه میشم که DEad چه شخصیتی بوده و چه میکرده ..چه کنیم دیگه دیر میگیریم.با اینکه هنوز جا داره مطالعه در این زمینه ها..
    در ضمن اسمتون رو هم بگید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •