سلام . من این درایور رو پیدا کردم . اگه میشه یکی توضیحاتشو به فارسی تبدیل کنه ممنون میشم .
درایور 8.64 :
اینم لینک توضیحاتش :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منتظرم .
سلام . من این درایور رو پیدا کردم . اگه میشه یکی توضیحاتشو به فارسی تبدیل کنه ممنون میشم .
درایور 8.64 :
اینم لینک توضیحاتش :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منتظرم .
سلام من درایور ورژن 21 ریختم الان دیگه وقتی کاور دوربین باز میکنی(تو اوتاق زیرلامپ) نصف صفحه پرنگ تر از نصف بالایی است البته بعد از چند ثانیه درست میشه وتوعکس چیزی مشخص نیست.دراو خودشو ریختم نشد چندتا دیگرو امتحان کردم بازم نشد گوشیرو فلش کردم نشد بکآبو رایت کردم نشد.حالا شما میگین چیکار کنم.به نظر شما با باکس فلش بشه درست میشه؟
لطفا آموزش ++xs براي نصب اين درايور بزاريد لطفا!!
آقا من قبلا یه درایور رو گوشیم w810 ریختم . الان اشکالی نداره که یه درایور دیگه بریزم ؟؟؟
نه مشکلی پیش نمیاد
حامد:
اگه مين و اف اس يه فريمور ديگه رو داري فلش كن بعدش دوباره مين و اف اس خودشو روش فلش كن همه چيز درست ميشه
يه درايو مي خا كه زووومش زياد باشه و كيفيتش هم عالي باشه درايوي كه زوووووووم واقيش زياد باشه و با كيفيت هم تو عكس و هم فيلم برداري
لطفا معرفي كنيد
k750 r1ca021
Super cam بد نیستيه درايو مي خا كه زووومش زياد باشه و كيفيتش هم عالي باشه درايوي كه زوووووووم واقيش زياد باشه و با كيفيت هم تو عكس و هم فيلم برداري
لطفا معرفي كنيد
k750 r1ca021
اما به شخصه درایور 9.98 رو توصیه میکنم البته زومش مثل Super cam 32X نیست اما 16X بد نیست
کیفیتش رو هم نگو محشره
و خداوند سرچ را آفرید..از كجا بگيرم؟؟؟؟
بگرد پیدا میکنی
فکر کنم تو انباری فایلام داشته باشم حالا میگردم ببینم پیداش میکنم
این هاپو xp هم که خیلی بی عرضه بازی در میاره پیداش نمیکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)